Blev en lite lät och vardaglig klädsel idag. Det är ju jätte fint väder så! Uppdaterar när jag är framme i stan eller nått :) puss
Sen ska ni få bilderna på sötaste hundarna sen!Likes

Comments

Idag får vi se om jag hinner ta bilder sen på kläderna :) men jag ska till Katrineholm vid halv 4 idag:) träffa hundvalpen igen och lite mys pys. Det blir trevligt! Jag uppdaterar er när jag sminkat mig och dagens val av outfit! Ska bara out och röka nu sen gör jag mig iordning. Puss!

Likes

Comments

Dålig uppdatering idag , men har absolut inte gjort nånting , tog en uppfiskande power Walk nyss för att rensa tankarna lite. Nu ligger jag i sängen bara. Har haft en dålig dag bara. Men imorgon ska jag inte vara såhär! Då ska jag fota mina kläder/skor/jackor allt jag vill bli av med! Så håll koll imorgon och förlåt för uppdateringen hoppas ni fortsätter att följa min blogg så bra som ni gjorde innan!
Puss och godnatt för mig.

Ni får två bilder jag tog igår så länge!

Likes

Comments

Var super trött igår och gjorde ingenting heller så jag uppdaterade inget mer igår , det ber jag om ursäkt för! Idag blir det bättre. Har precis vaknat och Gud vad ont jag har i min kropp idag.. Bara värker i lederna? Vet inte vad det är. Jag orkade inte ta bilder igår på mina kläder, men kameran ligger framme så idag blir det av. Sen lägger jag upp lite senare när jag har min dator igång! Idag får vi se vad som händer, tar dagen som den kommer helt enkelt! Ni får fortsätta vara bra på att kolla in här om dagarna hörrni! Så kommer det en suprise för er senare i veckan! Och ge mig lite tips i kommentarer saker ni vill veta om mig eller vad som , så gör jag det roligare här. Skriver mer när jag vaknat till och fixat mig.

Likes

Comments

Precis klivit innanför dörren typ, blev lycklig när jag har fått ett brev angående mina pengar som kommer inn på måndag. Efterlängtat?! Neeej verkligen inte.. Har hunnit ta på mig mina myskläder iallafall och lagt mig i min saknade säng. Ska försöka få med mig Mami till affären när hon kommer ut ur duschen också! Uppdaterar er snart. Och jag har faktiskt inte glömt bort kläderna än!Likes

Comments

View tracker

Hem till min skönaste säng äntligen ! Och få krama om mamman min.

Likes

Comments

Hoppas alla som börjat skolan idag har börjat bra och till alla som börjar gymnasiet idag, lycka till. Och synd att jah inte går mitt sista år nu sen studenten, de är en jävla känsla.. Men men ska börja jobba och få eget snart så ! Det duger de med:)Likes

Comments

Trevlig kväll på hotellet, efter det så gick jag till studion , vi har precis käkat jag och Thomas körde en donken idag just för det är fredag;) helt ok!
Idag blir det en lugn hemma dag vad det ser ut som just nu. Kan behövas med lite egen tid också . Tänkte ha tiden att fota kläderna jag vill bli av med senare:) om jag inte glömmer. Hörs snart igen för nu står jag oh tar efter maten ciggen.
PussLikes

Comments
Tycker ni blivit lite dåliga på att fortsätta kika inn här om dagarna, så nu får ni ta och va gullisar och fortsätta följa. För då lovar jag en liten suprise till er här!
Natti natti.
BLOPPIS kommer upp i helgen

Likes

Comments

Ligger på hotellet och dricker en kopp varm chocklad, har precis duschat och känner mig fräsch igen efter dagens värme! tänkte ta en cigg nu, men här i sängen är det så mysigt och varmt fan :( Men är man rök sugen så är man!
Imorgon blir det en god buffé till frukost, helt okej! Bra att man fyller år snart och folk ger en lite såna här presenter som är behövligt! Lycka till ni som ska upp tidigt till skolan imorgon , själv ska jag sova ut :) en vecka till, hehe..
Tror inte jag skriver mera idag, ska sova snart så. Godnatt för idag!

Likes

Comments