View tracker

Har kört ett litet träningspass här hemma, älskar känslan efter att man har tränat. Lägger mycket fokus på rygg och mage, det behövs i ridningen men också för att min skolios inte ska bli värre. Har inte tränat på länge så imorgon kommer jag vakna upp med träningsvärk, jag kan inte vara den ända som känner träningsvärken som en bekräftelse för att man gjort ett bra jobb. Jag stretchar alltid efteråt oavsett men är man lika otränad som jag så får man lida lite.
Hur ofta anser ni vara lagom att träna i veckan?
Jag personligen känner att 3-4 gånger i veckan är lagom, kroppen behöver återhämta sig för att kunna bygga muskler. Jag vill se träningen som något roligt och något jag kommer ha nytta av i framtiden, jag är nöjd med min kropp och det tycker jag alla ska vara över sin egen kropp. Jag tränar inte för någon annan utan bara för mig själv och det är viktigt att tänka på. Det kan lätt gå till en överdrift hos många och det ska int behöva vara så, träna för att må bra inte för att du ska se ut på ett visst sätt, du är fin som du är!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tisdagar brukar vara en seg dag för många, varför vet jag inte! Klart alla skoldagar är lite sega men jag tycker personligen onsdagar är en riktigt seg dag för oss. 08.00-15.00, kanske helt normala tider för andra men vi har 5 lektioner med långa mellanrum och ungefär 90 minuter lunch. Jag känner hellre att dem kan trycka ihop lektionerna med lite kortare mellanrum vissa dagar men allt går inte ihop med alla andra klasser. Men man får bita ihop och jobba sig igenom dagarna oavsett.
Nu på eftermiddagen har jag pluggat engelska, nu märker man att denna terminen börjar avrundas. Allt ska in och vi har ett matteprov kvar att skriva som jag skrev igår.
Betygen sätts redan nästa vecka om jag inte har helt fel så efter det kommer vi nog inte ha några större projekt, möjligtvis påbörja.

Hur ser en vanlig dag ut för er?

Kan aldrig bli för mycket häst.

Likes

Comments

View tracker

Ny vecka, nya utaningar och nya tag! Låter bättre i huvudet, känner inte riktigt detsamma.
Det har varit en hyfsat lugn dag i skolan, inga prov och inga inlämningar iallafall. Vi har matteprov på fredag nästa vecka om jag inte har kollat fel, ska börja plugga i tid så att jag kan lämna in provet med gott samvete.
Ska lämna in en engelska uppgift imorgon och göra klart det sista till min redovisning så att jag kan redovisa så snabbt som möjligt.
Vi har inte så mycket i de andra ämnena vilket är skönt, det känns som en lugn vecka.
Imorgon börjar jag 09.25 men svenska och slutar 14.40 med spanska. Jag tycker vi har ganska bra schema för att gå i 8:an vi slutar 15.00 en gång i veckan, annars slutar vi som senast 14.40.

Min skrutt

Likes

Comments

2 helger kvar till julafton, tiden går så fort! Kändes som det nyss var 2015 och jul, om jag tänker tillbaka på detta året så har jag faktiskt gjort väldigt mycket. 2016 känns som ett bra år att lägga bakom sig!
Igår blev det ingen julmarknad, vi hade lite mys här hemma istället med tacos och snacks.
I veckan har jag inte så mycket planerat! Jag ska rida, träffa några kompisar och plugga.. Längtar såå mycket till jullovet, vi kommer nog inte starta på något nytt projekt i skolan nu innan lovet! Vi gör klart allt som ska vara klart innan HT betygen sätts. Det känns som en relativt lugn vecka för min del.

Hur ser er vecka ut?

Likes

Comments

Klickade hem en bikini över- och underdel och en strand poncho i ett tunt material som man kan slänga på sig över bikinin. Om lite mer en än månad drar vi till varmare breddgrader!
Nu känner man semester feelingen

Likes

Comments

Animo vs Hööks, vill du lägga 2.055kr eller 899kr på ett par ridbyxor? Vad anser du vara lagom?

Jag själv har dem gråa ridbyxorna från hööks som kostar 899kr, jag tycker dem är otroligt sköna, lagom tjocka och ger ett riktigt bra grepp. Det är ett lagom pris för ett par ridbyxor och jag ska absolut köpa fler färger då detta är en favorit.
Har även testat Animo ridbyxorna, den största skillnaden är utseendet och att silikonen vid knäna är tjockare, tycker helt klart Animo är en snyggare modell i utseendet men silikonet släpper mycket lättare vid knäna. 2.055kr känns onödigt för ett par ridbyxor som har samma funktion som ett par från hööks som fungerar lika bra och är mer än en tusenlapp billigare.

Vad är er åsikt? Lyx eller budget?

Likes

Comments

Ännu en avklarad skoldag, är helt slut efter en lång vecka i skolan.
Helgen blir lugn, ska sova ut och ta dagen lite som den kommer. Det ända som är planerat är att vi ska på julmarknad imorgon eftermiddag, jag älskar verkligen julen! Älskar alla juldofter av olika kryddor och allt som kretsar kring den mysiga högtiden.
Jag själv har lite svårt att komma på vad jag ska ge i julklapp till min familj, funderar på om jag ska dela med mig av lite julklapps tips till er! Håll utkik.
Tänkte skriva ihop min önskelista nu under veckan, önskar mig för det mesta pengar, kläder, inredning och ridkläder. I somras skämde jag bort Hanky med massa utrustning mer än vad jag skämde bort mig själv och för tillfället har jag ett par ridbyxor som passar. Ska önska mig ett eller två par nya i julklapp, det är inte lika roligt att lägga pengar på ridkläder som det är att köpa en snygg outfit till hästarna, så får passa på att önska mig när möjligheten finns.

Har ni skrivit någon önskelista? Dela gärna med er!

Klart Hanky ska något rosa, ellerhur? ;)

Likes

Comments

1 månad kvar av 2016, kändes som det nyss var nyår.
Men från det ena till det andra så är jag glad att jag faktiskt för första gången på länge gick en hel dag i skolan idag, det kändes faktiskt riktigt bra och jag hoppas att den känslan håller i sig! Det kan vara till och från att jag känner mig lite nere men jag tar mig igenom det, dels att jag har mina bästavän Carro vid min sida men även grymt snälla lärare som alltid stöttar en. Jag gjorde ett spanska prov idag, hade en hyfsat bra känsla när jag lämnade in det! Kunde pluggat lite till men det är sånt man lär sig av. Svarade på nästan alla frågor, vill bara bli godkänd i alla ämnen sen kan jag höja mig till våren och i 9:an där betygen spelar mest roll.
Ska bli skönt med jullov, att pusta ut några veckor och bara ladda om! 3 veckor efter jullovet åker jag, mamma, pappa, min lillebror och en annan familj till Gran canaria i 2 veckor. Har gått med en liten klump i magen ett tag nu när jag inte varit i skolan så mycket om jag verkligen får ledigt i 10 dagar från skolan, idag kom vi överens om att jag får ledigt om jag har full närvaro fram tills vi ska resa, det känns som en lättnad! Jag kommer inte att ge mig, jag ska kämpa den sista tiden innan dess och visa lite jädra anamma.
Ska lägga mig och kolla på en ny bikini eller två, har fått sån ångest varje gång jag gjort det för varje gång har jag tänkt på vad jag gör om jag inte skulle få ledigt..

Likes

Comments

På senaste har jag funderat lite över varför jag inte fortsatte blogga, jag älskar att publicera inlägg varje dag för att både dela med mig av mitt liv men även gå tillbaka och läsa i framtiden. Jag bloggade senast den 2 augusti, jag hade hoppat Hanky och allt var bra, 1 vecka senare skulle Hanky tillbaka till ridskolan och vardags rutinerna var tillbaka efter ett helt fantastiskt sommarlov. 2 månader in i 8:an började jag må dåligt, jag gick enstaka någon timme per dag knappt ens 1 timme. Bloggen fick läggas åt sidan och jag var tvungen att bara fokusera på att må bättre, i nuläget mår jag bättre och känner mig mer redo att fortsätta satsa på bloggen. Just nu är planen att jag kommer skriva 1 inlägg om dagen, vill hellre lägga ner mer tid och energi på ett ordentligt inlägg än många men egentligen helt onödiga och oskrivna inlägg.
Har för tillfället ingen mobil, min iPhone 6 är sönder men väntar på en ny. Jag älskar att fota men har endast min skol ipad och en iPhone 4 som knappt fungerar så det känns bara väldigt klumpigt att ha med en ipad överallt. Jag hoppas på att den nya mobilen kommer innan jul!

En tb till i somras.

Likes

Comments