​Söndag! Härliga ångestladdade dag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​En salig blandning av tavlor som efter ett helt år i denna lägenheten fortfarande står på golvet. Jag gillar det, kanske är lite därför. Gillar tavlor på golvet, ogillar hål i väggen. 

Likes

Comments

ÄNTLIGEN FREDAG! Här kommer lite härlig inspiration. I helgen blir det utan tvekan, VIN. Bilderna hittar ni HÄR.

Likes

Comments

Villkorslös kärlek. 

Likes

Comments

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg längtar jag efter en sommarstuga, en sommaridyll att rymma till. Därav har jag en "hemnet-beroende-period". Förhoppningsvis blir det en visning på lördag, men det återstår att se. Har gjort en board på pinterest och även en kategori här i bloggen som heter "dreaming". Bilderna hittar ni HÄR.

Likes

Comments

Jag älskar glasdekorationer! Känns som jag har glasvaser och glasburkar överallt. På mitt skrivbord har jag: Glaskupa från TGR, liten betongljusstake från Lagerhaus, Rund glasvas från HM Home och en annan glasvas från Lagerhaus. CLEANT.

Likes

Comments

​MÅNDAG, inte redo för detta. Måste bita ihop de sista veckorna i skolan. Bilderna hittar ni HÄR.

Likes

Comments

​Igår blev det egna burgare här hemma, SÅ GOTT. Gjorde en röra med rödlök, tomat, bladpersilja, lime, salt och vinäger, helt fantastiskt fräsch. Kollade även på Eurovison, vill inte vara den som blir saltig men Ukraina var verkligen inte bäst. Antar att "politisk-mellanraderna-som-alla-påverkas-av-propaganda" går hem! Eurovison handlar inte längre om bra musik, men det är sen gammalt. 

Likes

Comments

1 34519 Next