Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

​Alltså stressen. Stessen i skolan. Ibland känner kroppen, hjärtat och hjärnan att man borde ge upp. Är det inte sjukt? Vill ha paus, vill att tiden ska sakta ner. 

Likes

Comments

​Älskar urvalet av färger på nagellack som H&M har. Här är mina favoriter!

Likes

Comments

Nya vägghängda vaser från Lagerhaus. Köpte den lilla varianten och den stora varianten och älskar dom! Ni hittar dem HÄR.

Likes

Comments

​Mina 3 senaste bilderna på instagram, där heter jag HHANSEN.

Likes

Comments

​Äntligen helg. Det är sjukt mycket i skolan just nu med en projektledarkurs. I helgen är min man iväg på en weekend med sina vänner vilket innebär en helg i ensamhet. Ska bara dricka vin och titta på någon riktigt smörig serie. Har lite nytt  jag införskaffat som jag visar lite senare. 

Likes

Comments

Hemma från Grekland! Fantastiskt hotell crazy fin miljö och natur. Som man brukar säga, Borta bra men hemma bäst. Efter ett tag brukar jag oftast längta hem till min älskade hund och mitt älskade supersvarta kaffe.

Likes

Comments

Nu inför resan som sker i morgon har jag införskaffat mig två nya bikini båda är från H&M. Jag har för övrigt börjat kollat om på serien Gilmore girls, ÄLSKAR DEN. 

Likes

Comments

I helgen var det bröllop, klänningen jag till slut valde är en blå singoallaklänning från H&M. I morgon beger vi oss mot varmare breddgrader (jag blir alltid stressad innan resor).

Likes

Comments