Man har ju ofta en personlig stil. Jag har alltid tyckt att vitt, grått och svart varit säkra kort och vad jag känt mig mest bekväm med. Men under de senaste veckorna har jag blivit mer och mer sugen på värme i hemmet. Naturnära material, varmare färger samt varmare belysning. Som jag nämnde i ett tidigare inlägg försöker jag även blanda gammalt med nytt för att undvika den kalla och kala känslan. Här är de inspirationsbilder som tilltalar mig mest, just nu dvs. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Några av mina senaste bilder från Instagram, följ mig gärna där: HHANSEN.

Likes

Comments

​När man bor två personer och en hund på 34kvm får man försöka tänka smart. Jag har bott i denna lägenhet i 2 år dock så har ändå aldrig tanken på att möblera om slagit mig. Nu är det ommöblerat och SÅ MYCKET BÄTTRE. Förhoppningsvis hittar vi något större snart men detta kommer verkligen duga fram tills dess. 

Likes

Comments

JÖSSES va grått det är ute. Men antar att det är ganska standard för oktober. Håller på att göra om och tänka om lite här hemma. När man köper massa vitt och nytt blir det lätt så opersonligt och kallt, så jag har bestämt mig för att blanda in lite äldre detaljer samt mer textiler. Har även budat hem ett slagbord från första delen av 1800-talet som förhoppningsvis hämtas hem redan ikväll! 

Likes

Comments

Jag är som besatt av stickade polotröjor. Märkte dock att jag inte hade någon i beige, var ju tvungen att införskaffa en sådan också! Till höger är FAVVOparfymen men ack så svår att haffa! Glöm kicks, lyko m.fl. den finns dock att skicka efter från Parfym.se. I morgon fyller min blogg 1 år! Kanske inte låter så märkvärdigt, dock så har jag bloggat i 10 år och alltid tröttnat på portalen efter några/någon månad och har hoppat runt överallt. Men här stannar jag. 

Likes

Comments

ÄLSKAR HÖSTEN. Man kan tända ljus igen utan att få värmeslag. Man kan mysa runt med te och tofflor. Jag försöker även förnya lite färger i hemmet, något som ger en varmare känsla. Har köpt nya kuddfodral i sammet, älskar dem. Ni hittar dem HÄR.

Likes

Comments

​Brukar klicka in på Effecta, en auktionsbyrå här i Västerås. (Ni kan klicka HÄR för att komma till hemsidan, dock så börjar varje auktion på torsdagar.) Klickade in här om dagen och förälskade mig i dessa stolar. De kom i par, dock så har jag endast plats för en just nu. SÅ SKÖNA och SÅ COOLA. Patina ger de bara ett ännu finare uttryck. Den andra får vila på vinden tills något större boende är aktuellt. 

Likes

Comments

Idag ska jag ha netflixmaraton. Massa sliskiga romantiska komedier. Dessutom är detta nya, ljusgråa sängkläder från H&M. Sjukt bra pris, ni hittar dem HÄR.

Likes

Comments

​Usch, har inlämning på 10 sidor idag. Sitter och skriver, eller kanske upprepar mig, det är så det känns. Om och om igen. Men till något annat, är inte detta charmen med hösten? Mysiga tröjor, halsdukar, vantar. I LOVE

Likes

Comments