Om några veckor stundar det bröllop. Jag tycker att det är sjukt svårt att klä sig till sådana tillställningar, men just nu lutar det åt denna underbara outfit. Färgen är ju perfekt! Fancy men inte för fancy.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tiden går snabbt! Vilket innebär att semestern närmar sig. Längtar så mycket. Bilderna hittar ni som vanligt på min Pinterest.

Likes

Comments

​Jag bär denna färgen på mina naglar hela tiden numera! ÄLSKAR DEN. H&Ms relativt nya skönhetskoncept. Den sitter extremt bra! Färgen heter Kalahari och är en smutsrosa/beige färg. 

Likes

Comments

​Min gosiga på en fiskeutflykt igår! 

Likes

Comments

​Redan Juli! helt galet. Tiden går för fort. Dessa bilder får representera vad jag går runt och kuckilurar om till mesta del. En resa till Grekland står på agendan längre fram, i Augusti. LÄNGTAR. Sommarstuga är fortfarande det jag drömmer om. Puss

Bilderna hittar ni HÄR.

Likes

Comments

​Idag är en bra dag! Efter idag har jag nämligen 5 dagars (!) ledighet! Inte nog med det spelar Sverige i morgon. SÅ TAGGAD. 

Likes

Comments

Bilderna hittar ni i mina Pinterestboards! Jag har jobbat mycket de senaste två veckorna (ja, sommarrean är ju igång..) så bloggen har dessvärre ekat tomt. Naturligtvis ska det bli ändring på det!

Likes

Comments

​Jag har verkligen fått dille för den smutsrosa färgen just nu. Denna tröja är fantastisk! Den är köpt på Åhlens. 

Likes

Comments

Redan 9 juni! Jag har haft lite mycket för mig för att hinna lägga energi på bloggen. Förra veckan var det sista veckan i skolan innan sommarlov, vilket innebär inlämningar och redovisningar. Denna vecka har jag, i två dagar, pendlat till Uppsala för att jobba. På fredag bär det faktiskt av till Sala för lite jobb även där. Detta är min wishlist för juni och den är ju inte gigantiskt! Tror att den är lite mindre då sommaren ofta innebär dop, bröllop och födelsedagar. 

Likes

Comments

1 34520 Next