ÄNTLIGEN har jag fått tummen ur och skaffat nya glasögon! mina gamla var nämligen med om en liten olycka och blev i princip mos. MEN NU äntligen har jag ett par nya i min ägo. Lagom till att jag börjar mitt examensarbete på måndag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Här är en liten del av vad jag önskar mig nu till vår. Behöver ett par träningsskor till eftersom man kan börja springa utomhus nu! Puma creepers är ju givet!

Likes

Comments

Hur längesen va det man uppdaterade här egentligen! Haft, som vanligt, mycket i skolan nu sista kurserna. Det slår mig ofta, i ångestform, hur fort tiden går. 3 år på högskolan är snart över. Så många fina vänner man fått under denna tid. Idag fyller min underbara lillebror 14 (!) år! Jag är 13 år äldre än honom. Jag säger som Alex Schulman, "you do the math". Ska göra mitt examensarbete i samarbete med Västerås konstmuseum och en datatekniker från MDH, rädd och förväntansfull kan beskriva känslan just nu.

Likes

Comments

Någon som kan rekommendera några underhållande twitterkonton? Ni får mer än gärna rekommendera era egna konton! Mig hittar ni HÄR .

Likes

Comments

Nu känns det segt och mörkt! På instagram såg jag att någon av de jag följer (minns inte vem) skrivit att hon gjort en board på pinterest med bilder som får just henne på lite bättre humör. PRECIS vad jag behövde. Alla dessa bilder över känns, för mig, så extremt trevliga på nått konstigt sätt. Ibland behöver man verkligen en gnutta visuell pepp. HÄR .

Likes

Comments

Gick till torget igår och passade på att köpa dessa fina! Kom igen vår, kom nu.

Likes

Comments

Jag har en sjuk längtan efter våren just nu! Tänk en kaffe (läs: vin) på en uteservering när det är lite halvkyligt. Nu vet jag ju visserligen inte hur mycket fritid jag kommer ha under våren då jag ska göra mitt examensarbete då.

Likes

Comments

Jag ska vara ärlig, jag har ALDRIG gillat att läsa. Det började med Sigges och Alex podcast. De skrev ju Tid som är en så fantastisk bok. De pratar även om andras böcker på ett sånt sätt att man nästan inte kan låta bli att läsa, testa liksom. Alex skrev Glöm mig, och recensionerna var fantastiska. Jag kunde i alla fall inte låta bli. EN AV DE BÄSTA BÖCKERNA JAG NÅGONSIN LÄST. 3 timmar sträckläsning så var den slut.

Likes

Comments

Jag studerar ju Rumslig gestaltning vilket innebär att jag ibland kan springa runt och tänka på inredning 90% av min vakna tid, eller ja.. ibland drömmer jag även om det. Jag tycker det är viktigt att sätta sin personliga prägel på ett hem. Jag blandar gärna gammalt med nytt. Från onsdagkväll till söndagkväll har jag bara Effectas auktion i skallen. Denna vecka är det sjukt mycket saker jag tycker skulle passa allra bäst i just vårt hem. Här är fyra av de nio grejer jag spanar på. Självklart stiger vissa priser, på guldkornen, till otroligt höga höjder men ibland har man sån otrolig tur. Ni kan besöka auktionen HÄR .

Likes

Comments