View tracker

Jag ska vara ärlig, jag har ALDRIG gillat att läsa. Det började med Sigges och Alex podcast. De skrev ju Tid som är en så fantastisk bok. De pratar även om andras böcker på ett sånt sätt att man nästan inte kan låta bli att läsa, testa liksom. Alex skrev Glöm mig, och recensionerna var fantastiska. Jag kunde i alla fall inte låta bli. EN AV DE BÄSTA BÖCKERNA JAG NÅGONSIN LÄST. 3 timmar sträckläsning så var den slut.

Likes

Comments

Jag studerar ju Rumslig gestaltning vilket innebär att jag ibland kan springa runt och tänka på inredning 90% av min vakna tid, eller ja.. ibland drömmer jag även om det. Jag tycker det är viktigt att sätta sin personliga prägel på ett hem. Jag blandar gärna gammalt med nytt. Från onsdagkväll till söndagkväll har jag bara Effectas auktion i skallen. Denna vecka är det sjukt mycket saker jag tycker skulle passa allra bäst i just vårt hem. Här är fyra av de nio grejer jag spanar på. Självklart stiger vissa priser, på guldkornen, till otroligt höga höjder men ibland har man sån otrolig tur. Ni kan besöka auktionen HÄR .

Likes

Comments

Beställde åter igen en födelsedagspresent från Desenio.se och passade som vanligt på att beställa ett nytt print till mig själv. Älskar detta print, så himla fint. Annars är det fredag vilket brukar vara skönt, men just nu är jag bara stressad då jag har en inlämning på söndag samt en ny kurs på måndag som endast handlar om forskning och grupparbeten mina sämsta sidor av skolan. Men måste kämpa in i det sista nu för nu är det inte långt kvar till examen!

Likes

Comments

Källor: 1 , 2 , 3 & 4

Lite härlig söndagsinspiration. Bilderna har jag sparat i en av mina boards på Pinterest som heter FASHION INSPIRATION . Jag har också länkat grundkällan numrerat under bilderna.

Likes

Comments

Har legat med 40graders feber i 3 dagar (!) nu. Helt galet, rastlöst och otroligt tröttsamt. Precis när man utfört sitt första gympass 2017 (som dessutom inte var så hemskt som jag trodde) åker man på den här monsterinfluensan. Men när man har så extremt mycket dötid som jag haft så kollar man mycket på pinterest efter inspiration. Har suttit ihop denna önskelista om vad jag drömmer om, vore trevligt till våren. 

Likes

Comments

Mina 4 senaste bilder på instagram. Följ mig gärna HÄR!

Likes

Comments

Nytt år nya möjligheter som man brukar säga. Har ni några nyårslöften? Oftast skjuter jag fram samma löfte år efter år, att träna och vara hälsosam ofcourse. Hoppas verkligen att jag inte bryter löftet detta år. Jag vill framförallt även lägga mer energi på vad som faktiskt är viktigt, på de som gör mig glad. Jag vill också lära mig och se motgångar som lärdomar istället för att låte de ge mig ångest och dåligt humör.

Likes

Comments

Jag beställde lite julklappar från Desenio.se innan jul och passade på att beställa lite till mig själv. Älskar deras stora utbud och att det är så fritt vilket storlek man än vill ha! Älskar denna.

Likes

Comments