Nu inför resan som sker i morgon har jag införskaffat mig två nya bikini båda är från H&M. Jag har för övrigt börjat kollat om på serien Gilmore girls, ÄLSKAR DEN. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I helgen var det bröllop, klänningen jag till slut valde är en blå singoallaklänning från H&M. I morgon beger vi oss mot varmare breddgrader (jag blir alltid stressad innan resor).

Likes

Comments

​Idag fyller min allra bästa finaste vän Emma år. Hittar ingen bild på denna datorn men något inlägg tillägnat min underbara vän ska dyka upp senare under dagen. 

Likes

Comments

Ok, har försökt visualisera hur snurrig i skallen jag är över bröllopsoutfit. Jag har alltså fortfarande inte införskaffat mig kläder inför detta.. JUST NU (läs, typ idag, i morgon kommer jag ändra mig) så vill jag ha den vänstra modellen fast i den högras färg. VARFÖR ska man vara så komplicerad.

Likes

Comments

​Kolla in denna fina kaktusvas jag fick av min mamma igår på min födelsedag. ÄLSKAR DEN. Behövde lite materiel grönska i min hylla. 

Likes

Comments

Bilderna hittar ni HÄR.

Lite söndagsinspiration! Jag har endast 4 (!) jobbdagar kvar, hoppas dessa går fort.

Likes

Comments

​Min födelsedag blev en fin och lugn dag med fantastiska burgare och lagom mycket alkohol. 

Likes

Comments

​På lördag, om två dagar, kickar jag 26?! Är det ens möjligt. Ett år kvar i skolan och en fin liten klan. Åldersnojjan sitter trots allt där den sitter. 

Likes

Comments

​Igår blev det en storstäd, allt är fläckfritt. Idag ska det jobbas 12:00-17:00. Endast 6 (!!) jobbdagar kvar till semester. ÅH.

Likes

Comments