Hej! Hoppas alla har haft en bra skolstart, min var bra. I helgen hade jag tävling, jag tävlade i 200m , men det gick inte så jätte bra hade varit förkyld ett bra tag så hade inte kunnat träna så jätte mycket. Men nu är jag bara lite förkyld. // Hannah

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla, hoppas ni har haft en bra eller i alla fall okej skolstart. Det tycker jag att jag har haft men tråkigt att lovet är över eftersom man bara kunde slappa då.😉 Läxorna drar igång direkt och det är bara att plugga och göra sitt bästa och sen se fram emot nästa lov.

Jag vet att skolan kan vara jobbig för vissa och att det känns som en plåga varje dag när man måste gå dit. Det tycker jag är synd eftersom vi spenderar så pass mycket tid i skolan. Vad tycker ni om skolstarten och om skolan? Och till alla som tycker att det är tufft, ni klarar det! Kämpa!❤

Likes

Comments

​Hej allihopa som läser detta. Vi heter Hannah och Emelie som ni nog redan sätt och är två glada 14-åriga tjejer från Örebro. Vi gillar många olika aktiviteter som skidor, snowboard, friidrott, tennis, dans och att allmänt vara aktiva. Här på våran blogg kommer vi skriva om allt möjligt, till exempel träning, hälsa, mat, mode och olika saker som händer i våra liv. Hoppas verkligen att ni börjar läsa här och gillar våran blogg!


Vid 100 visningar, alltså när folk har gått in och läst på våran blogg 100 gånger, berättar vi varför vi startade den här bloggen! 

Hade!!

Likes

Comments