View tracker

Hej på er! tänkte bara uppdatera er lite på vad som händer. alltså just nu, jag känner bara för att chilla, helt ärligt. alltså bara leva. jag orkar inte analysera allt genom datorn. jag vill fokusera på att göra mina tankar till handlingar istället för text.

jag orkar inte dokumentera, ser mig hellre sola, sova bort hela dagen, umgås med vänner eller familjen, chilla sönder alltså. jag känner verkligen att jag ska vila, inte bara sova (hahha) men göra trevliga saker. jag har nyss gått på sommarlov, börjat sommarjobba och planerar midsommar. det är det som händer just nu. jag vill bara umgås med familj och vänner, hah ville klyscha... men det är det jag tänker. jag har ingen aning om när jag börjar blogga igen men det får vi se.

Ha det bäst tills vi hörs igen!!! seriöst nu ska vi göra denna sommaren till den bästa någonsin.
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er! Idag har varit en bloggovänlig dag, så chill i skolan just nu. Vi spelar brännboll och kollar film. Efter skolan åkte jag på årsmöte med Tibro HK, sen hem, nu har jag suttit i några timmar och jobbat på maskeraden. Hah "bloggovänlig" det har varit en vanlig dag.

Imorgon är en extra lyxig dag för då börjar jag dagen med sovmorgon, jag ska nämligen till vårdcentralen på morgonen, kolla upp en vagel på ögat som jag har haft i 10 månader hhahaha. Gött att äntligen få det gjort.

Nu ska jag sova, vi hörs kompisar! Rocka eran dag imorgon, seriöst. Beröm dig själv på morgonen, för jäklar va grym du är som går till skolan trots att du är så trött. Tacka dig själv för att du är frisk och för att din kropp funkar. Lyft fram dina bästa sidor och skit i vad folk tycker. Stå på dig. Var kärleksfull mot andra. Lev life

Likes

Comments

View tracker

Sneak på vad som försmädligen kommer vara min skolavslutningsoutfit. Jag har ju världens bästa storasyster som kom hem med den i ett paket till mig idag!! Känns så skönt att inte ha något ljusrosa som nästan resterande av tjejerna i min klass. Hahaha. Shit, jag är så taggad på skolavslutningen nu. Sommarkänslorna är extrema!

Likes

Comments

Hola! Har ni kollat på Finaste familjen? Började kolla nu i helgen och jag tycker att det är så jäkla bra. Hahaha. Världens godaste kvällsmat också. Små kex som jag inte vet vad dem heter (ah ni ser själva), philadelphia och någon oliv och paprikabalndning. SÅ JÄKLA GOTT.

Nu börjar den riktiga nedräkningen till Håkan. Bara sju dagar kvar, det är ju helt jäkla sjukt. Jag har finaste vännerna som har planerat allting så himla bra också. Åååhåhååh

Likes

Comments

Hola fina ni! Hur är det? Var på konfirmation imorse, det gick väldigt bra och alla var hur fina som helst. Helt sjukt att det var ett helt år sedan jag konfirmerade mig. Känns som igår. Jag har alltså nu varit kristen i lite mer än ett år, sjukt. Det är en väldigt stor del i mitt liv som jag sällan pratar om, min tro. Ingen i min familj/släkt/vänner till familjen är troende så det kommer sig inte naturligt. För att slippa bli ifrågasatt har jag då valt att lyssna på lovsång i hörlurar, läsa Bibeln i mobilen och inte prata om min tro. Jag har gömt den och tagit den enkla vägen. Trots att jag är inne på den krokigaste vägen någonsin.

Tro är något som många ofta tänker på. Vad som händer efter döden, meningen med människans existens med mera. Därav blir man ofta ifrågasatt som troende och av det jag har upplevt så är det inte det trevliga "Jaha är du kristen, hur blev du det? Varför har du valt att tro på det här? :) " utan mer åt "Hahah vafan religon skapar bara krig. Det finns ingen Gud, punkt slut. Kristna vill bara ha pengar till kyrkan. Dem ska vara så märkvärdiga och tro att dem är så mycket bättre. " OCH SÅ VIDARE.
Men jag förstår varenda en som ifrågasätter religion, skrattar åt dem troende och det dem tror på.

Som jag tidigare skrev så har jag utöver barnkören som sexåring aldrig haft någon anknytning till kyrkan. Det enda jag har fått höra är att religion skapar krig och skandalerna som har varit i kyrkorna runt om kring. Jag tänkte ofta på döden och meningen med livet och jag blev arg när någon kom och sa att det finns en Gud och att dem vet (egentligen tror men i deras liv var det ju en sanning) vad meningen med livet är. Jag blev skitarg och sa saker som: Hahaha vafan religion skapar ju bara krig. Det finns ingen Gud eller något övernaturligt punkt slut.
Det tog väldigt lång tid för mig att komma till tro. Men det är lätt det bästa som har hänt mig.

Känns ovant att prata om tro så här. Är det något ni tycker är intressant? Vill ni att jag fortsätter skriva om sånt här? Jag älskar att prata om min tro eller tro generellt (ironiskt nog).

Ni är bäst, puss och kram

Likes

Comments

Hej på er! Kvällen var så bra. Så himla mysig, massa prat och musik. Nu är jag så jäkla trött, jag la mig sent igår också. Imorgon kl. 09.00 ska jag vara i kyrkan redo för konfirmation (jag ska inte konfirmeras, men hjälpa till och fixa åt dem yngre). Jag döör.

På ett sätt älskar jag att göra mycket men jag vet att min kropp reagerar stark på det. Jag vet inte om jag är extra känslig eller om jag går in mer helhjärtat för saker men jag blir trött av minsta lilla. Till exempel var jag sjuk i tre dagar efter att ha jobbat på teatern i två dagar. Aja kul har jag iallafall.

Puss på er

Likes

Comments

Hej på er! Sitter just nu och dricker en liten drink och lyssnar på musik. Borde egentligen städa. Det kommer massa folk hit senare, men inte vilka som helst ;) , nämligen mitt gamla handboll/fotbollslag. Kommer bli så jäkla grymt. Har inte träffat många på ett halvår.
Måste duscha och fixa mig också. Är så taggad på att fixa till mig rejält, sminka mig läänge, välja den snyggaste outfiten till alldeles för hög musik.

Ey juste. Igårkväll mötte jag upp Anna, Hennes kille Fhilip och Rasmus. Vi köpte käk, åt, sen åkte vi till Anna och sov där. Väldigt trevligt.

Nu ska jag ta tag i lite grejer här, hörs

Likes

Comments

Älskar denna outfiten. Mums. Så classy och snygg.

Tröjan är från H&M, byxorna från Nelly.com, glasögonen från Nelly.com, armbandet fick jag från mormor när jag var liten så vet inte vart det kommer ifrån.

Likes

Comments

Jag vill bara kötta den här sommaren nu. Jag vill lära känna massa nya människor. Ha massa underbara kvällar, dagar, nätter, allt. Bli mer självsäker och trygg i mig själv. Jag ska verkligen jobba på det. Jag vill dansa sönder. Alltså JA. Nu ni. Är det inte så jäkla härligt att veta att vi har allting framför oss nu? Nu jäklar gör vi sommaren 2016 oförglömlig.

Likes

Comments

Hej på er! Inte mycket uppdaterat här på ett tag, jag vet. Bloggandet flyter inte på som det gör i början, vet bara inte nu om jag ska fortsätta, anstränga mig lite och förhoppningsvis kunna få fram det som jag vill få sagt. Att blogga är ju ett grymt sätt att kunna prata om åsikter och att kunna påverka människor. Jag vill ju att du som läser min blogg ska känna dig peppad och fylld när du har läst min blogg. Hmm. Ännu en gång, det är en grym plattform, men är det min plattform? Allt eller inget, inget mellanting.

Likes

Comments