​Har inte bloggat pga en ny blogg med cassandra har tagit över, men jag tänkte bara skriva av lite.

Jag börjar i morgon kl 11 och slutar runt 14 tror jag, har längtat till att ha skolavslutning och nu är de här! Det är helt sjukt hur snabbt tiden har gått och vad som har hänt bara denna terminen, iallafall så ska hela tjejgänget antagligen till fria bad o ta första doppet på detta året om de kommer att regna kommer vi kolla på skräck film o bara mysa o snacka om allt ! Detta året har börjat som skit men de kan inte bli värre !!

//Hannah


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har varit helt upptagen med skolan !
Har haft matteprov + franska och en stor so uppgift
Det är bara några dagar kvar i skolan men jag är så skoltrött så de år inte sant, men ska försöka tänka på annat nu eftersom jag inte pallar med skolan, men iallafall kommer jag o Api förmodligen att åka till väla o handla skolavslutnings klänning, tror inte att jag kommer att hitta något eftersom jag har kollat på as många sidor. Men iallafall ska kolla lite på netflix o äta lite gott
Puss❤️

Likes

Comments

Jag bloggade inte igår för att jag gjorde inget speciellt förutom att åka penny board med min syster i ca 40-50 minuter

Men iallafall så tror jag inte att de händer något idag men jag bara kände för att få upp ett inlägg. Jag tror att jag kommer snacka med en kurator för att jag har lite saker att typ "reda" ut.

Bilden är från lördes

Likes

Comments

Vaknade kl 5:30 av att min katt mjaua vid min dörr. Jag gjorde frukost och sen somna jag om till ungefär 12 , sen gjorde jag mig redo för att jag ska träffa Sanna , Louise och Nelly på espresso house o ta en fika , efter de kommer vi säkert att gå runt på stan o snacka lite

Likes

Comments

Jag och Louise skulle va idag hemma hos mig men sen vill Sanna snacka lite om vad som hade hänt så det fick bli hos Louise istället , efter de kom Filippa och jag o Louise lämnade dom 2 så beslöt vi oss för att åka in till stan och smaka dom nya smakerna på espresso house. När vi hade gjort de så gick vi till donken o köpte en pommes var och nu har jag åkt hem o ska snart äta.

Likes

Comments

Tänkte på vilket mitt första inlägg ska va och jag beslöt mig för detta för att jag har varit med om ganska mycket skit snack ,falskheter och lögner nu. Jag tänker inte skriva ut exakt vad som har hänt men det har kommit fram att en jag stod nära hade snacka skit om mig, vilket inte riktiga vänner gör. Jag hade själv stått upp för henne i alla lägen men de försvann när jag hade fått reda på de och sen att personer inte kan stå för de som hade sagt tappar jag respekten helt för.

Detta blev ett ganska kort inlägg men senare idag så ska jag va med Louise så jag måste städa mitt rum och fixa lite på en labbrapport.


Likes

Comments