View tracker

Äntligen en härlig solig dag. Detta firades med skogspromenad men voffarna och en skön ridtur på fältet med Johanna 💁

Likes

Comments

Äntligen en härlig solig dag. Detta firades med skogspromenad men voffarna och en skön ridtur på fältet med Johanna 💁

  • 70 readers

Likes

Comments

Såhär har jag och mina pojkar spenderat söndagen hittils. Jag ska alldeles strax samla ork och åka ut till stallet. Just nu känns det som en klump i magen att åka till stallet efter turbulensen som uppstod runt att jag ska flytta. Jag längtar jättemycket till månadsskiftet nu när Romans flyttar.

Imorgon ska jag till bäckefors och jobba. Ska jobba där en vecka innan jag börjar mitt nya jobb på Elasto.

Likes

Comments

En lugn helg står på tur. Idag blev det även klart att Romans flyttar till stan vid månadsskiftet. Ska bli skönt så han ska må bra, underbara träningsmöjligheter, ridhus osv.

  • 125 readers

Likes

Comments

Idag har jag varit till Anna för att göra en spraytan. Är jättenöjd och känner mig så mycket fräschare nu när man är lite brunare på vintern.

Varför inte passa på ni också och få er lite färg i vintermörkret? Skicka en kommentar så får ni kontaktuppgifter. Eftersom hon precis startat sin spraytan salong så tar hon endast 200:- för en tan nu. 👏

Likes

Comments

Jag vet du läser min blogg ibland. Därför vill jag skriva ett inlägg till dig här. Jag vill bara säga att du är en fantastisk människa och jag är så glad att du står vid min sida varje dag. Även om jag går dig på nerverena ibland och du detsamma för mig så är du den bästa som finns.
Löve ya 😘

Likes

Comments

Tack alla för en trevlig nyårsfest igår. Vi startade hemma oss för att sedan gå vidare till Roger och Sara strax innan tolvslaget. Det är så lätt att ha roligt när man är omringad av rätt människor. ❤️

  • 163 readers

Likes

Comments

Precis sagt hejdå till min underbara familj som varit här och ätit mat. Jag bjöd på clubsandwish ✌️️ så gott! Tröttnar nog aldrig på rätten. Fick en bukett med jättefina blommor av mormor.

Recept clubsandwich:

Du behöver:
Kyckling
Bröd
Creme fraiche
Tomat
Gurka
Sallad
Sötsur sås

Hur du gör dressing:
Blanda creme fraice, sötsur sås, salt och peppar. Smaka av och känn när du tycker der är lagomt av allt.

Stek på kycklingfile tills de är klara. Dela sen dem på mitten. Ta rostbröd och skär av kanterna, det går åt tre skivor till en rätt. In med dem i ugnen och rosta dem lite lätt. Lägg ett bröd på en tallrik, på med kycklingfile och därefter dressing. Sen på med salladen, tomat, gurka, en tilö brödskiva och ett lagar igen med kyckling, sallad och dressing och på med en brödskiva. Trä ett spett igenom. Klart!

Vill man göra lite roligare kan man ha bacon i mellan "lagren" man kan även bara göra ett lager och ha pommes eller klyftpotatis till. Coleslaw är också perfekt om man vill göra det lite roligare.

Likes

Comments

Lite nytt hos mig. Ljushållaren har jag fått av annette, pappas tjej.. kvinna? Eller vad man nu ska säga. Superfin!

Likes

Comments

  • 187 readers

Likes

Comments