View tracker

Äntligen hittat min nyårsklänning i god tid. Vad tycker ni? Hiss eller diss?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag saknar denna ponnyn så mycket.. Jag önskar att jag hade kunnat haft henne kvar föralltid.

Likes

Comments

View tracker

Helgens clinic jag anordnade är över. Två otroligt lärorika dagar med Lennart lindelöw som tränare. Det var superroligt att få en så bra tränare hit. Alla ryttare som var med verkade nöjda och han kommer förhoppningsvis tillbaka till våren 🌸

Likes

Comments

Lite nytt smink behövdes. Jag hade en crémefundation innan men glömde sätta på locket så imorse var den uttorkad så det fick bli en ny. Behövde ändå en ljusare nu när vintern kom. En påfyllning på sminkborstar fick det bli också, testar ett nytt märke ✨

Likes

Comments

Vi kör en liten frågestund, skriv frågor i kommentar nedanför 👇

Jag svarar på alla frågor men kommer även att göra ett eget inlägg med ett längre svar om det kommer någon extra intressant fråga.

Likes

Comments

Köpte två kransar igår på granngården, är så nöjd med dom!

Likes

Comments

Det känns så långt till helg idag. Kylan verkligen biter sig in och går genom alla klädesplaggen.

Idag tänkte jag lägga min åsikt angående julen. För första gången på flera år ser jag fram mot och längtar efter julafton. Jag har mest tyckt att julen är för dyrt för min plånbok, stressande och tvång till att vara översocial med massa människor. Men iår längtar jag! Jag ska fira julen med dom jag tycker om allra mest, min underbara familj.

Allt för många försöker hävda sig på julen och köper mer julklappar än de har råd med. Varför?! Det känns inte bra för den som får alla julklappar av någon som man vet inte kommer kunna ställa maten på bordet sen ändå. Då uppskattar man mer det lilla. Allt för många stressar även inför julen, ta det lugnt! Orkar Du inte göra hemmagjorda köttbullar, nä men köp ett paket färdigt. Det går bra, och det är okey. Man behöver inte alla gånger göra saker och ting svårare än vad dem är.

Jag tänkte även berätta om hur jag brukar fira min jul.

Dagen innan julafton åker jag till min pappa och har "lilla julafton". En tradition vi haft sedan jag var liten. Iår kommer jag dock åka hem på kvällen för att ha uppesittarkväll med mina vänner här hemma i Tösse. Då samlas alla vännerna, tar något gott att dricka och spelar Bingolotto. Vi gjorde det förra året och det var så roligt. Julafton startar jag med att ta en julritt som iår blir på romans, självklart iförd tomteluva. Sen åker jag hem och gör mig klar för efter lunch är det dags att åka hem till mamma och äta massa god mat. Därefter kör vi lite julklappsspel även kallat kinesisk julafton. Sen umgås vi och har det trevligt för att sedan bege mig hemåt, möta upp med J, samlas några vänner och umgås 🌸

Likes

Comments

Vilken resa vi gjort tillsammans. Första bilden från Juli var när jag precis hade köpt romans och hämtat hem honom. Den andra bilden tog jag idag. Han har fått hull och muskler. Jag blir så motiverad att Fortsätta våran resa tillsammans och träna när jag ser dom här två bilderna.

Likes

Comments

Gjorde ni några bra köp på Black Friday? Jag köpte ett par Ray-ban solglasögon. Har velat haft ett bar så länge men varit lite snål och inte köpt några. Men köpte dessa för halva priset 570:- i helgen. Är löjligt nöjd med mitt köp faktiskt.. Såååå, nu hoppas vi på jättemycket sol i vinter.

  • 130 readers

Likes

Comments

Idag är det första advent. Så mysigt! Jag håller på att städa och pysslar fram adventsstjärnor och stakar.

Romans var även superfin att rida idag, så nöjd med min kille!

Likes

Comments