Igår kväll innan min träning, åt jag sushi tillsammans med Fredrik, Wilma och Oliver. Det var himla mysigt och trevligt samt ett bra avslut på lovet!

Idag har det inte hänt mycket mer än att jag var i skolan till två, sen gymma jag en timme och väl hemma efter en dusch och mat i magen, satte jag igång med plugget. That's that, ingen värst händelserik dag men väldigt produktiv. Nu ligger jag i sängen redo för att sova, känner verkligen hur trött jag är i både kropp och huvud. Har värsta träningsvärken också sen gårdagen och idag, så det ska bli skönt att stänga av för idag.

Godnatt, vi hörs imorgon, Xx.

Likes

Comments

Hej på er! Känns som evigheter sen jag skrev här sist. Men har verkligen velat lägga all fokus på att njuta av lovet trots att jag har pluggat en hel del tyvärr. I alla fall så är det nytt år och det firade jag in med Fredrik och massa vänner hos en tjejkompis i klassen. Vi hade en väldigt mysig och lugn kväll, körde dryckesspel, beerpong turnering med vinster och lyssnade på en massa härlig musik. Vid tolvslaget gick vi ut och kollade på alla raketerna och skålade in 2017 med champagne.

Annars så har vi firat min bror som fyllde år den första januari, lyckost! Har även varit i Malmö med mamma, ätit god hamburgare och gått runt en dag på gågatan.

Idag är sista lovdagen innan skolan drar igång imorgon. Vet ej om jag är redo eller inte, men det positiva är att det är sista terminen innan studenten som är det slutgiltiga målet! På vägen dit händer en massa roliga saker så som balen, nedräkningsfester och andra trevligheter. Tror detta året kommer bli hur bra som helst!

Vi hörs sen, Xx.

Likes

Comments

Likes

Comments

Förra veckan var jag tillsammans med Louise och fixade våra naglar jul och nyårs fina! Jag körde på fransk ombre med glitter på ringfingrarna, tyckte det blev så snyggt och stilrent. Supernöjd över mitt val, både modellen och designen.

Likes

Comments

Merry Christmas

Lite bilder som summerar min julafton här hemma igår. Vi firade med släkten på pappas sida och hade det jättemysig med kalle anka, god mat, otroligt fina klappar och mys med kusinerna. Hoppas ni också hade en fin julafton!

Likes

Comments

Äntligen är det behövliga jullovet här. De senaste veckorna har jag verkligen lagt all fokus på skolan så därav den uteslutna uppdatering här. Men nu kommer det komma inlägg kontinuerligt igen.

Ovan ser ni lite bilder från de gångna veckorna. Har varvat en hel del plugg med julmys och allt vad som tillhör förberedelserna inför julen. Har även hunnit med att göra ett pepparkakshus, ett väldigt fint sådant om jag får säga det själv. Har nog aldrig lagt ned så mycket tid som detta, men det var de värt. Insåg dock att jag inte tagit någon bild på det (?), men det får jag fixa sen.

Annars idag så kom tjejerna hit för julklapps spelet och en massa fika, efter att vi varit en stund i skolan. Mysig start på lovet.

Men nu säger jag godnatt, för imorgon ska jag upp i tid för att städa innan jag och Louise ska fixa våra naglar i Malmö vid lunchtid. Vi hörs imorgon, Xx.

Likes

Comments

Endast 13 dagar kvar till julafton och jag räknar ner dagarna. Det må ju vara en av dom mysigaste dagarna på året. Under tiden fyller jag mitt Pinterest flöde med härliga och fina julbilder för lite ännu mer julkänsla, iiihh.

Likes

Comments