Så här kan det se ut ibland om tjejerna får tag på smik och sminkborstar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Så det kan ha hänt att jag har köpt en ny kamera.

Love it!

Likes

Comments

Det märks att halloween närmar sig, folk har sedan länge börjat dekorera sina tomtar och hem med läskiga (och söta) halloween utsmyckningar. Typ vart annat hus har i alla fall nånting framme. Rätt kul eftersom jag verkligen gillar halloween och hemma i Sverige är det väl egentligen inte en sån big deal. Inte lika stor som här i alla fall.

Så här kommer lite bilder från hur det ser ut runt i vårt hus.

Likes

Comments

För några veckor sedan så upptäckte min hm att äldsta dottern T hade löss, som hon hade fått från summer camp, och efter flera olika behandlingar som inte rikigt har funkat så kom i onsdags en man från Center for lice control och skulle först bara ta bort allt på T men han föreslog att både min hm och jag skulle kolla om vi också hade fått.

Hon hade redan innan kollat mig lite snabbt men inte hittat något och hon hade kollat sig själv också men inte hittat något, men tur som vi har så när han kollade så hittade han ett ägg och någon vuxen på mig och sedan när han kollade min hm hade även hon fått så det var bara att sätta sig ner och få en behandling.

Så kan nu säga att jag fått löss för första gången vid 20 års ålder. Men som tur va så hade det i alla fall inte börjat kliat men att veta att man har haft det är ändå rätt äckligt.

Och glömde nästan säga det men hela kalaset gick på 600 dollar...
Det var väl värt det eftersom vi alla är löss fri nu och även om det onte var jag som betalade så sved det till lite gran

här är en ett inlägg min hm gjorde fb för typ en månad sedan när hon först upptäckte att T hade löss

Likes

Comments

I söndgas åkte jag in till Philly. Tanken va att jag skulle ta en uber till tågstationen och sen ta tåget in till Philly (obvioulsy) men han jag åkte med sa att han skulle in till stan så han kunde ta mig hela vägen, så det slutade med att jag åkte med han dit, jätte trevlig person va han. Och när vi kom fram så sa han ja men betala vad du tycker känns bra!

Men i alla fall så när jag kom dit så mötte jag upp med 3 andra tjejer. 2 från Japan och en från Spanien. Jätte härliga tjejer, verkligen. Så vi möttes upp utanför eastern state penitentiary, ett gammalt fängelse som stängde 1971 och är i dag ett museum och under hösten blir det ett haunted house- terror behind the walls. Det var verkligen helt otroligt kul, det var lite läskigt men mer spännande.

Innan man gick in fick man välja om man ville ha ett sånt självlysande halsband, valde man att bära ett sånt så får skådespelarna vara mer på och ta på dig och försöka kidnappa dif och ta bort dig från din grupp. Självklart valde vi det! Blir ju så mycket roligare då.

Kan medge att jag skrek riktigt rejält ibland. Det var verkligen så jäkla kul, vill göra om det! 

Likes

Comments

Igår bestämde sig jag och Linda att vi skulle dra in till Philly och äta middag. Efter ett helt projekt för att bara komma in till stan, tog typ tre timmar pga av inställda/sena tåg, telefoner utan batteri m.m. när det egentligen bara ska ca en 20 minuter, så kom vi äntligen fram.

Vi visste båda att vi ville äta sushi så vi googlade runt och hittade ett ställe. Efter en kort promenad var vi framme och vi kunde  äntligen äta!

Efter vi ätit så tog vi tåget hem igen. Även om vi bara varit där en kort stund och det tig evigheter att bara komma dit så var det värt det, för maten va as god och jag fick se lite av Philadelphia även om det var mörkt ute.

Likes

Comments

Min host familj har två djur, en hund och en katt, innan jag kom hit hade det också varit uppe på long island i Maine och då hade de med sig båda djuren men det första katten gjorde när den de kom dit va att springa iväg och sedan när de skulle åka hem kunde de inte hitta henne. Så stackars Fenway har sprungit runt på ön alldeles själv och hon var väldigt svår fångad.

Men nu i veckan så hade några vänner till familjen lyckats fångat in henne och tur var det att de faktikst skulle ner hit till Philadelphia så de kunde ta med katten.

Så i onsdags fick jag åka iväg till Home depot där jag mötte upp med dem för att ta med Fenway hem, eftersom min host mom var borta på jobb resa.

Så efter lite mer än två månader hemifrån är nu lilla Fenway hemma igen!

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från veckan i Ocean City.

Tivolit vi var på en kväll

Fick också äran att kolla på mummers parade när de tränade samma kväll som vi var på tivolit. Det är en parad som hålls varje ny års dag och just nu var det och tränade i ocean city på board walken så vi fick chansen att se de träna.

Barnens pappa fyllde också år så vi firade han en kväll med att gå ut och på en restaurang och äta tårta.

Kollade också soluppgången en dag, det va riktigt fint.

Sen sista dagen när vi skulle åka var det en storm storm som va på väg upp över kusten så det blåste riktigt rejält den dagen.

Likes

Comments

Så igår var jag ute och gick för mig själv längs board walken och kollade runt i några affärer där medan barnen och pappan var och badade i havet. Efter att ha varit ute nån timme gick jag tillbaka till huset där barnens farmor precis också kommit fram. Har bara träffat henne en snabbis förut innan vi åkte upp till Maine så ska bli kul att lära känna henne lite mer.

Jag hade typ bara hunnit äta lunch och tagit en dusch innan jag fick reda på att en annan tjej som jag träffade på training School i New York, som också kommer från Sverige, också är här. Så vi bestämde oss för att hitta på något tillsammans innan hon skulle börja jobba igen. Det blev att vi valde att bara gå runt på board walken igen.

Efter att ha gått runt en timme till eller så igen gick vi tillbaka och jag åkte med familjen för att äta middag på Yesterdays.  Det blev en grilled fish sandwich. Tummen upp för den!

Till efterrätt gick vi ut och köpte glass när vi kom tillbaka och sen gick jag och lade mig för jag var alldeles slut.

Likes

Comments