Nu var det några dagar sedan jag skrev men det har hänt så mycket de senaste dagarna! I fredags var det verkligen kaos, bråk och en bilkrock.. På lördagen var både jag och mina vänner helt slut efter det som hände så vi alla låg och sov hos mig typ hela dagen, på kvällen gick vi ut en stund innan vi gick hem och sov igen.
Det har även hänt mycket annat som jag inte kan ta upp här, men jag hoppas att allt löser sig inom kort!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag fick jag reda på att min katt blivit påkörd på 45an, även om det "bara är en katt" som många säger så gör det ont! För mig är det inte bara en katt, för mig äe det en i familjen någon som har kommit och lagt sig i mitt knä när jag mått dåligt, någon som har gått runt och gjort huset så mycket mer livligt!
När vi förat fick denna katten var hon sjuk och nära döden men vi hjälpte henne och hon levde här i 6år, hon har hjälpt vår andra katt med att jaga till exempel, eftersom han har dålig syn så hjälpte hon honom med allt!
Det känns verkligen tomt nu när jag vet att hon inte kommer in ikväll när mamma ropar på dom, hon kommer inte springa runt fötterna på mig när jag ska sminka mig, hon kommer inte finnas där och vilja mysa när jag mår dåligt! Jag vill inte visa att jag mår så dåligt över henne men det gör jag..

Likes

Comments

Herregud vilken dag det har varit! Det börjar med att jag blev sen till skolan och upptäcker att det är ett stort bråk mellan några tjejer i min klass och en tjej i en annan klass, det var verkligen The big news på skolan för denna veckan!
Efter skolan gick jag och Louise till sjukhuset och fixade lite grejer, sedan drog vi ut på stan och det blev att kärleksproblem mellan två nära vänner. Vi mötte senare upp några tjejkompisar och pratade en stund innan en kompis ringde och sa att den blivit slagen, vi skyndade oss dit och kontaktade polisen.
Nu är det äntligen dags för att sova efter mat och lite Gilmore Girls! Hoppas att ni alla haft en bra dag!

Likes

Comments

I fredags var jag hos farmor med min kusin vilket var jättekul och något jag verkligen har saknat! Igår så hade vi kalas för henne innan jag åkte hem till pappa i några timmar, sedan kom Aymen och Louise och hämtade mig.
Efter att jag kom in till stan igår har jag haft extremt mycket att tänka på och som har hänt, allt bara snurrar runt i huvudet på mig och jag hoppas att jag kan lösa det snart! Ikväll reder jag ut ett problem som jag hoppas kommer sluta i det bättre, imorgon efter skolan så ska jag iväg till sjukhuset med Louise och kolla upp lite olika grejer som jag hoppas att dom kommer sluta bra!
För tillfället så ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, kanske plugga lite och försöka slappna av!

Likes

Comments

idag blir det iväg till skolan i 7h och sedan ska jag nog ta det lugnt! Det har blivit så mycket det senaste och allt hamnar på varandra så jag behöver verkligen ta tag i detta.
Imorgon åker jag till farmor direkt efter skolan och på lördag ska jag till pappa, så kommer därför inte kunna uppdatera iallafall imorgon för att jag inte kommer ha internet.

Likes

Comments

Så härligt men även enormt kallt nu för tiden! Hösten är så fin och underbar, det är antagligen den årstiden jag gillar mest. Det bästa är nog höstmodet och halloween, även att bara mysa ner sig i soffan med en bra vän, varm choklad eller kaffe och en eld i kaminen!

I frdags var jag och min mamma i Karlstad för att köpa lite nya kläder, vilket jag blev riktigt nöjd med gällande alla köp! Jag fick även en riktigt trevlig bra dag tillsammans med min mamma, det var verkligen välbehövligt efter allt som händer!

Likes

Comments

Värsta dagen på länge! Det började med att jag vaknade 25 minuter innan jag började så stressade hur mycket som helst på morgonen, när jag väl kom till skolan så fick jag höra att jag hade tre prov idag. Vem sätter tre prov på en dag då?! Mitt i allt detta så får jag reda på massa skit om folk som står mig nära, det kan ju bara bli bättre!

Likes

Comments

Usch och fy! Har varit febrig och haft världens sämsta hals i två dagar, missat sjukt mycket i skolan och imorgon gäller prov.. Det känns inte alls bra detta!
Mitt i allt detta har jag så sjukt mycket funderingar på allt som händer runt mig och vad jag ska ta mig till, men det gäller bara att ta en dag i taget och kämpa vidare!

Idag har jag, Louise och Aymen 'fixat' mitt hår eller vad man ska säga😂 sedan drog vi även en sväng till dollar store för att köpa schampo och balsam till Louise, en helt ok dag så att säga!

Likes

Comments

Herregud vad jag har varit dålig på att uppdatera det sista, men nu är det dags att ta tag i igen! Ge gärna förslag på vad jag ska skriva om så det blir roligare att läsa.

Likes

Comments

Imorgon åker jag och Emelie till hennes mamma och pappa i Ed och stannar där i 3 veckor, det ska bli så skönt att komma bort från all skit! Sedan ska vi se om vi kan ta oss till Göteborg och gå på Liseberg, samt träffa min moster en sväng.
Efter de 3 veckorna ska jag sommarjobba i 3 veckor, sedan sticker jag antagligen till Spanien och hälsar på hos min älskade syster😍

Likes

Comments