Hej! Tänkte snacka med er om vad jag gjort de senaste dagarna under sportlovet.

Det har inte varit så roligt för mig de senaste dagarna för jag blev sjuk direkt innan sportlovet så då har ni förmodligen redan kommit på vad jag gjort.

Jag har latat mig i sängen, sovit, druckit massor med te, suttit uppe med datorn typ hela dagen, ätit då & då, tagit host medicin & tabletter som ska hjälpa mot förkylning osv medan de andra i min familj och släkt har åkt upp till Romme och åker skidor just nu.. kul för mig haha (not).

Som ni nog hör har jag haft det tråkigaste sportlovet hittills men nu håller jag på att bli bättre iallafall.

Tänkte jag skulle berätta lite om roliga upplevelser som kommer hända mig senare om några dagar eller veckor.

Jag kommer få träffa två kompisar jag inte sätt på länge, åka till Eskilstuna med några kompisar och mycket mer.

Men jag hoppas iallafall att ni som går i skolan som mig har haft ett bättre sportlov än vad jag haft de senaste dagarna så hörs vi snart igen, XOXO// Hanna❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag är Hanna, det kanske är lite uppenbart men men...

Kan ju börja med att säga att jag är ej ny här på Nouw utan jag har haft en tidigare blogg och konto vid namn ''Haannapettersson'' så ifall ni vill kan ni gå in och följa den också.

Det jag menar är att detta är min andra blogg/konto som jag skapade för ville slippa alla extra a,e osv. i mitt blogg namn och ha en new fresh start när det gäller bloggandet & blogginlägg.

Kommer fortsätta blogga på min första blogg/konto också men det är bara ibland så kommer hålla mig mest till detta kontot och vara mest aktiv här.

Men iallafall, jag är en helt normal, vanlig tonåring som gillar att umgås med vänner & familj, shoppa, prova på nya saker, vara allmänt social och blogga såklart.

I denna blogg kommer ni få följa mitt liv i vardagen och det ända jag hoppas är att ni kommer gilla det jag bloggar om & uppskatta det jag gör.

Ha de så bra så länge så hörs vi snart, XOXO// Hanna


Likes

Comments