I dag følte vi for å ta frokosten på hotell😍 en helt vanlig dag, før jobb 🙌🏼 super digg start på dagen med masse god mat!

Fine Constanse🌸

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Har vært super sugen på müsli de siste dagene, men de på butikken faller aldri helt i smak eller så er ikke innholdet slik jeg vil ha det. Ville hun ha crispy havre med en liten karamell/toffee smak. Blandet derfor havregryn men 1 spiseskje olje, superfood sin toffee sirup som er uten sukker og er super på innhold, sukrin og havregryn, stekte i oven i 10 minutter🙌🏼 Smakte perfekt med tyrkisk yoghurt, nektarin og jordbær😍 dette blir helt klart en frokost favoritt fremover!

Likes

Comments

Denne uken startet jeg på jobb etter sykemeldingen. Kjempe deilig med rutiner igjen, dog treningen må vente til sårene har grodd. Den siste uken har vært full av jobb, latter, god mat og gode venner.

Kverneriet.Foynhagen.Venner.Mat.Jobb.

Likes

Comments

Sol.sommer.is.brygga.kvalitetstid.

Likes

Comments

På fredag gjennomførte jeg en etterlengtet operasjon, brystreduksjon. Har lenge vært plaget av de plagene som følger med store bryst og kjenner at det er helt fantastisk deilig å ha operasjonen overstått selvom det blir noen rolige dager og en relativt rolig sommer på denne frøkna, men det er så absolutt verdt det.
Jeg har hatt en fyldig H-cup, og de fjernet litt over 300 gram fra hvert bryst. Det kjennes så mye lettere ut og jeg har fått en helt annen holdning og en helt annen fasong på kroppen.


Må gå med bandasjen i et par dager til før jeg får se resultatet. Men det føles utrolig bra og så langt så angrer jeg ikke et eneste sekund! Det ble en tur på sykehuset i går da jeg ble veldig dårlig, men om
Det har noen sammenheng med operasjonen eller ikke, er usikkert.
Gleder meg til å kjøpe masse nytt undertøy, nye bikinier og rett og slett kunne gå med alle slags topper uten at puppene er i veien🙌🏼

Likes

Comments

I dag startet jeg ikke på jobb før 14, så da fikk jeg tid til en god rumpeøkt med en venninne etterfulgt av en protein pannekake lunsj hos meg🙌🏼 sinnsykt digg og starte dagen slik! Nå er det et par timer igjen på jobb før det er hjem og slappe av resten av kvelden😌

Likes

Comments

Genser/ IRO
Shorts/ FWSS
Veske/ Alexander Wang
Sko/ Superga
Smykker/ Tom Wood

Likes

Comments

Sommer i butikk. Vi har begynt å få inn flotte nyheter, blant annet Alexander Wang vesker. Mini rockie i en nydelig grønnfarge, brenda med sølv, og rockie med pale gold :) vi har også fått inn deilig strikk i super fine farger fra Tiger!

Likes

Comments

God morgen 😌 har virkelig fått opp øynene for et nytt merke nå om dagen - IRO. IRO designer fantastiske skjørt og ikke minst jakker og gensere. Helt klart en ny favoritt!

Likes

Comments

Dagen startet med en morgenkaffe sammen med blender. En koselig morgen med fine kollegaer og en god kopp kaffe🙌🏼 fikk også masse påfyll av informasjon om diemme, commons, new balance og kate spade. Perfekt start på dagen😁

Likes

Comments