Superenkelt, supergott, supermättsamt

Till frukost idag så åt jag omelett och drack en blåbärsmilkshake. Verkligen någonting jag rekommenderar.

Omelett:

- 2 ägg
- skinka
- hackad lök
- riven ost

Blåbärsmilkshake:

- mild yoghurt
- mjölk
- blåbär

SUPERGOTT <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon finisar

Idag känner jag på mig att det kommer bli en ganska tråkig och seg dag. Det bara känns så när vädret är dåligt och man inte har så mycket roligt planerat men man får ta det som det kommer. Just nu ligger jag i sängen, myser lite och kollar på lite film. Jag kollar på "the last song". BÄSTA kärleksfilmen för er som gillar romantik, det är verkligen en rekommendation. Jag tänkte gå ut och gå en morgonpromenad runt 11 tiden men jag får se om jag tänker om lite för just nu blåser det väldigt mycket ute. Mot kvällen får jag se om jag ska ta och träffa någon men ibland är det ganska skönt att bara vara hemma helt ensam. Särskilt efter denna helgen hehe. Vad ska ni hitta på idag?

H

Likes

Comments

Hej finisar

Helgen är redan över, tiden går fort när man har roligt som man brukar säga. Men jag har iallafall påsklov så det är ju skönt. Min helg har varit galen, händelserik och knappt involverat någon sömn alls. Igår var jag hemma hos min kompis för hon hade en liten fest, vilket var superkul. Men kvällen blev längre än vad jag hade tänkt med och det slutade med att jag kom hem vid 04:00. Att komma hem så sent när man ska upp och jobba vid 9:00 dagen efter kanske inte är det bästa valet jag har gjort </3 så ja, idag har hela min dag bestått av jobb och imorgon ska jag också jobba och för er som undrar så jobbar jag på Max. Det är ganska kul ändå och jag är superglad för att jag har ett jobb så jag ska inte klaga. Hur har eran helg varit? Hoppas ni mår bra.

Kram

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Jag tänkte idag köra en "get to know me better tag" så att ni får veta lite mer om mig.

1. Vad är ditt fullständiga namn? Hanna Maria Gustafsson.
2. Ålder? 16 just nu men snart fyller jag 17.
3. När är du född? 3:e Juli 2000.
4. Vart bor du? Värnamo tyvärr :(
5. Vem bor du tillsammans med? Min pappa, mina två bröder och min hund.
6. Bor du i hus eller lägenhet? Hus.
7. I vilken klass går du i? Första året på gymnasiet (ekonomi).
8. Vilket år tar du studenten? 2019.
9. Har du något jobb? Ja, jag jobbar på Max.
10. När går du upp på morgonen? Det varierar beroende på om det är helg eller skola men på vardagar när det är skola går jag upp ca 06.15 och när det är helg går jag upp ca 09.00-10.00. Jag är ganska pigg på morgonen ;)
11. Har du en pojkvän/flickvän? Nej.
12. Vilken är din favoritlåt just nu? Shape of you - Ed.
13. Vilken är din favoritmat? Kina mat <33
14. Vilken är din favoritdryck? Apelsinjuice.
15. Vilken är din favoritfärg? Svart och vitt, haha jag vet skittråkiga färger.
16. Vilken är din favoritstad? London helt klart.
17. Vilket är ditt favorit land? Kroatien eller Spanien.
18. Är du en hund eller kattmänniska? Hund.
19. Vad längtar du till? Spanien är det jag längtar tills mest just nu.

Detta var min "get to know me tag" hoppas ni tyckte om den och att ni har fått en liten mer uppfattning om mig. Hoppas ni får en toppendag.

Kram H

Likes

Comments

Äntligen fredag!!!!! Denna veckan har varit helt okej. Jag har varit hemma från skolan halva veckan ungefär för att jag har fått svinkoppor så ville inte gå till skolan och riskera att smitta ner alla. Hur har eran vecka varit? Just nu är jag hemma och tar det lugnt tillsammans med min vän Tilda. Vi har precis ätit lite smått och gott och ska snart dra ut och träffa lite folk hade vi tänkt. Sedan får vi se vad som händer, är ganska spontan. Hoppas ni har det bra ikväll <3

Kram H

Likes

Comments

Välkommen till min blogg! Här kommer jag bland annat att dela med mig av mina tankar kring livet, om hur en vanlig vardag ser ut för mig och massa annat. Men frågan är vem är jag egentligen? Jag heter Hanna och är 16 år gammal och bor i den lilla staden Värnamo. I Värnamo finns det i princip ingenting att göra, vilket såklart är väldigt tråkigt men så fort jag går ut gymnasiet ska jag flytta till en större stad. Jag går första året på gymnasiet och går ekonomiprogrammet. Jag bor tillsammans med min pappa och mina två bröder, tillsammans har vi en hund som heter Pumba. På fritiden tillbringar jag den mesta tiden till att vara med mina kompisar. Jag brukar även rida en del ute hos min familjs kompis, vilket jag älskar. Det är speciellt kul att rida nu på våren när det är lite finare väder <3 Jag är mer en person som beskriver vad jag vill ha sagt i bilder istället för att skriva ner det. Hoppas ni kommer att trivas här!

Kram H

Likes

Comments