Hej!! Precis kommit tillbaka efter ett löppass och även gång i slalombacken. Riktigt jobbigt var det idag!! Men alltid roligt och träna med pojkvännen och hunden.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hängde med min pojkvän till stan då han skulle köpa jeans idag. Nu ska vi laga lite lunch och sen väntar träning, bra dag!

Likes

CommentsKöpte denna idag och ska testa den. Tyckte den minsann var lite dyr, men den luktar ju underbart så hoppas det väger upp priset!!Likes

Comments

Igår fyllde min pojkvän 22 vilket vi firade med god mat och lite presenter. Av mig fick han bland annat ett läderarmband, som är väldigt fint. Verkade som han med tyckte om det. Blev en mysig dag iallafall, med min bästa och finaste pojkvän!!

Likes

CommentsHej!! Blev ett jobbigt pass på gymmet idag. Körde mest ben, både styrka och kondition. Så nu är jag hyfsat trött och känner redan hur träningsvärken börjar komma då
jag tränat mycket ben det senaste. Men det är bara bra, då vet man att det ger resultat!!Likes

Comments

 

Whi, att resa måste ändå vara något av det bästa. Få träffa nya människor, se nya platser och lära sig mer om sig själv och världen. Jag har ända sedan jag var liten gillat detta. Att få komma till nya länder och se hur man lever där, hur det ser ut, det är någonting häftigt. Att jag har fått besöka många platser runt om i världen har jag mina föräldrar och tacka och det är jag väldigt tacksam över. Men nu kan jag äntligen resa själv också, vilket är så roligt. Jag har sedan jag började tjäna mina egna pengar, alltid lagt undan för att just kunna resa. För jag tycker att en resa är något som man kommer ihåg, man lär sig utav det, något man har nytta utav. Jag gör hellre det än köper något dyrt klädesplagg.

 

Nu har jag tagit studenten, vilket innebär att jag i princip kan hitta på vad som helst. Jag kan resa, inte bara på loven utan hela tiden. Såklart måste jag jobba för att kunna detta, men när jag gjort det kan jag bara åka iväg. Eftersom jag alltid velat resa nu när jag har möjlighet så är det något jag ska göra. Jag åker faktiskt bort om cirka en vecka på min första resa och blir borta i drygt fem veckor. Men mer om den sen. Förutom detta har jag börjat planera in andra lite smått också, vilket är otroligt roligt. Jag ser fram emot detta året. Resor som jag vet kommer utveckla mig själv ännu mer och resor där jag ska njuta varje sekund av att vara ute i vår stora fantastiska värld och upptäcka nya platser.

 

 Likes

Comments

Hej! Hösten närmar sig med stormsteg och om inte annat så märker man det verkligen på vädret och såklart att skolorna har börjat igen, alla har börjat jobba och här sitter jag hemma. Visst jobbar jag vissa dagar men långt ifrån alla och just nu är det så skönt. Jag har tagit studenten inga måsten längre bara möjligheter. Ingen vet vad jag gör om tre månader och inte jag heller. Framtiden är ovis men det är bara härligt och häftigt. Jag kan göra vad jag vill.

 

I början av sommaren och i mitten hade jag istället ångest. Jag saknade skolan, och det kanske inte är så konstigt då man gått där sedan man var jätte liten, man har alltid haft en fastpunkt, nåt att göra. Nu är det inte så längre, jag kan göra vad som helst och ingen bestämmer. I framtiden om något år vill jag plugga vidare, då kommer säkerligen alla rutiner tillbaka, men just nu har jag inga. Jag saknar faktiskt inte skolan, men jag vet att motivationen kommer finnas för högskola/universitet då man där verkligen läser ämnen man tycker är roliga, ämnen som förhoppningsvis kommer leda till sitt egna drömjobb.

 

Men just nu ska jag göra det som känns rätt för stunden, vara spontan och göra det som jag känner just nu. Inte planera upp all tid bara för att jag känner att jag vill ha kontroll. Jag tror detta kommer utveckla mig ännu mer som person. För jag vet att jag kan alltid komma hem, dörren står alltid öppen om jag testar något nytt som kanske inte passade mig. För man måste våga misslyckas för att lyckas. Jag vill hellre ta chansen och inse att det inte var något för mig än att inte ta chansen och göra något nytt alls. Allt är upp till mig nu. Även om den tanken kan vara lite skrämmande och jobbig så kommer det nog bli så bra som det kan bli om jag bara vågar. Alla kan om de vill.

 Likes

CommentsHej! Ny vecka, så härligt!! Idag har jag hunnit med en massa och klockan är inte ens tre än. Jag har varit på stan och köpt present till min pojkvän och en bikiniöverdel. Hittar alltid nått till mig själv, vilket inte alltid är syftet, men den var på rea, så är iallafall okej. Hittade iallafall vad jag letade efter till pojkvännen så hoppas han kommer gilla det med!! Sen har jag gått långpromenad med hunden i massa regn, men men så är det när man har hund och nu har jag kommit hem från gymmet. Blev mycket ben och mage idag, härligt med lite träning!!Likes

Comments

 

Hej! Igår blev det jobb för hela slanten, vilket innebar stängning bland annat. Så idag är jag lite trött, men snart är jag nog igång igen. Hoppas alla får en fin och mysig söndag!!

 Likes

CommentsFixar lite just nu med nödvändiga saker. Skönt att ha tid att göra sånt ibland så man inte behöver tänka på det mer. Men nu är det snart dags för lunch känner jag. Får se vad det blir för gott, tror det blir hämtmat då även min pappa jobbar hemifrån idag.Likes

Comments