Header

EVERYTHING
Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Skal HÄR / 2. Skal HÄR / 3. Skal HÄR / 4. Skal HÄR / 5. Skal HÄR /

Ideal Of Sweden hade sin fantastiska releasefest i fredags, jag var inbjuden men hade ingen möjlighet att åka till Stockholm tyvärr. Det var tydligen en väldigt lyckad fest så tråkigt att jag missade den. Men jag får iallafall dela ut en rabattkod till er vilket är riktigt härligt! Använd SPRING17 så får ni 20% rabatt. Happy shopping!

Nu dricker jag kaffe och ska snart hoppa in i bilen och köra till Malmö. Jag ska sitta med i juryn för Årets Monter på deras UF-mässa. Det ska bli så himla roligt! Jag ska försöka ta bilder under dagen så jag kan visa er. Ha en grym onsdag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

EVERYTHING

Jag känner mig peppad efter en grym måndag! Därför tänkte jag dela med mig av hur jag gör för att fylla på med energi redan från första dagen på veckan. Här är mina bästa tips på hur man blir en riktig måndagsälskare!

x Chansen att börja om

Var förra veckan dålig eller vill du bara att den här ska bli ännu bättre? Då är måndagen en perfekt start för att sätta upp mål för hur du vill att din vecka och dina dagar ska se ut.

x Måndagskaffet

På måndagar är det såklart helt okej att dricka kaffe....Konstant!!!

x Nya projekt

Har du också tillbringat helgen med vänner och gjort sjukt roliga saker? Eller har du passat på att vila upp dig och tänkt ut hur du vill göra med alla dina idéer? Perfekt, oavsett har du mängder av inspiration till nya och roliga projekt.

x Måndagskvällarna

Finns det något bättre än att tända ljus, krypa ner under täcket och kolla på serier efter en lång dag?

x Måndagsträningen

Jag brukar alltid säga att man sätter standarden för resten av veckan på måndagar. Därför är det ju extra viktigt att komma igång med träningen redan på måndagen! Dessutom är man ofta trött på måndagar så vad passar då bättre än att få härlig energi från ett svettigt träningspass?

x Veckans to do list

Struktur är A och O för att lyckas med sina mål. Skriv upp vad du har att göra i veckan och hur du ska göra för att lyckas ta dig igenom din to do list.


Likes

Comments

FASHION LOOKS

Fotograf - Ebba Andersson

Hej fina ni! Hoppas att ni har haft en grym helg. Jag har verkligen fått det bästa av alla världar. Började helgen med pasta, vin, drinkar och utgång med mina goa vänner. Vaknade upp supertrött i lördags och sedan var det soffhäng för hela slanten tillsammans med Emilia. Lördagkvällen spenderades sedan tillsammans med Sarah, vi åt tacos och kollade på Mello - så besviken att Loreen inte gick vidare. Hennes nummer var så berörande och jag satt bara och gapade efter att jag hade sett det. Här pratar vi konst!!! Min söndag har spenderats hemma, har jobbat en hel del och fixat iordning på mitt rum. Har dessutom slängt 2 (!!!) sopsäckar med kläder. Ändå har jag alldeles för mycket kvar, så om någon behöver kläder - ring mig! Nu ska jag hoppa in i duschen, körde precis det svettigaste spinningpasset på läääänge.

Ps. Såhär matchar jag mina gråa oversize-jeans. Snyggt va?

Likes

Comments