Header
View tracker

Kunde inte låta bli att gå loss framför Photo Booth innan hehe. Nu måste jag kila vidare men ville bara önska er en FANTASTISK lördag.

Likes

Comments

View tracker

Inlägg i samarbete med iSecrets

Fick hem en så grym kaffekopp igår. Vad passar bättre än att ha den ståendes på mitt kontor för att påminna mig själv om att vi tjejer också KAN och SKA ta plats? Det är ju faktiskt det min låt Vi lever nu handlar om - att våga ta plats. Den känslan vill jag ta med mig in i kommande låtar så den här ska få vara med mig under alla timmar av låtskrivande. iSecrets har en massa muggar, coola ballonger till födelsedagen, högtalare och snygga mobilskal. In och kolla på deras hemsida som ni hittar HÄR .

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon härliga ni! Hoppas att ni har sovit gott och vaknat upp med sol idag. Det gjorde jag tjoho! Blev överlycklig för jag ska ju fota tillsammans med Ebba idag och det blir så fint när det är lite sol ute. Dessutom är det ju då helt okej att planera in en outfit med solglasögon och det gillar ju jag ;-) Var helt slut efter veckan så somnade runt 11 igår kväll faktiskt. Vilket var skönt för har ganska mycket jag behöver göra idag och då är det skönt att vara utvilad. Nu ska jag städa lägenheten, rensa ut en MASSA inredning som jag aldrig använder och har tröttnat på. Vill ni att jag säljer det här på bloggen? Sen blir det lunch, fota med Ebba, fika, förfest och 20årsfest. Kul lördag! Fick dessutom hem en massa paket från olika samarbetspartners igår som jag ska försöka fota. Såg ut som en galning när jag kom ut från Coop med alla paket haha... Vi hörs senare. Kramis!

Likes

Comments