Header

För tre år sedan satt jag, en nervös och osäker tjej i publiken på Ung Företagsamhets galamiddag. Jag minns så väl hur jag beundrade de som stod på scenen och jag önskade så att det skulle vara jag en dag. Min stora passion för entreprenörskap väcktes och jag började tänka på vad jag skulle kunna göra för att hamna där. På scenen framför 1200 personer.

För en vecka sen stod jag där på scenen framför 1200 personer, med mitt största leende på läpparna och ett lyckorus i hela kroppen. Jag kollar på bilder och kan inte riktigt förstå vad som hände. Jag kan inte ta in det, för mig är det helt ofattbart. Samtidigt ser jag tillbaka på min resa och känner mig så stolt. Jag älskar att jag kan vara ett bevis på att ingenting är omöjligt och att ingenting kommer gratis. Jag har aldrig velat ta den lätta vägen fram. Jag har sökt mig till omvägar och misslyckanden för jag vet att det är då jag lär mig och det där då jag kommer framåt. Jag skulle aldrig ta den här stunden i mitt liv för givet för jag är så ENORMT TACKSAM för att jag har tagit mig hit. Det har aldrig någonsin varit lätt men det har varit värt det. Nu fortsätter min resa, det här var ett steg i rätt riktning och en magisk start på en resa. För jag vet att den här resan kommer fortsätta framåt. För att ge mig, det gör jag aldrig. För att nöja mig, det gör jag inte heller.

Vi Lever Nu skrev jag för att uppmana alla att VÅGA mer och TA MER PLATS. Det var helt fantastiskt att framföra det budskapet till Sveriges bästa UF-företagare. Ni är allihop vinnare och jag är så imponerad av er alla. Tack Ung Företagsamhet för att jag fick möjligheten att vara gästartist på er galamiddag. Det är en fantastisk resa att gå från att sitta som en osäker tjej i publiken till att stå på scenen och VÅGA TA PLATS, få dela vidare den inspiration som ni gav mig under mitt UF-år och samtidigt själv få växa som artist och entreprenör. TACK!!!!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

FASHION LOOKS

Hur underbar är inte min glittriga tröja? Ni hittar dem hos Trueme som är min nya samarbetspartner. De har butik här i Växjö och jag gillar ju att samarbeta med lokala företag. Det är så roligt att man kan hjälpa varandra! De har en massa snygga plagg och en massa fint från NA-KD. Perfekt om man inte vill beställa utan kunna prova och köpa i butik. Den här glittriga tröjan är från just NA-KD och jag kommer visa upp fler plagg därifrån och från Trueme, så håll utkik. Deras hemsida hittar ni HÄR och Instagram HÄR , happy shopping!!!!

Likes

Comments

Den 26 april satte jag mig på planet till New York tillsammans med min barndomsvän Emilia. Jag har aldrig varit i New York tidigare men Emilia som tidigare varit Au Pair där hade sätt till att mina förväntningar var höga. Väl framme i New York så mötte vi upp Emilias goa kompis Lisa. Vi var alla trötta efter resan, dessutom hade jag och Emilia största cravingsen efter chips som vi inte köpt med oss och det fanns inga på flygplanet. Besvikelsen haha. Så väl framme på hotellet insåg vi alla att vi behövde mat, dock var jag så trött så jag mådde illa vilket resulterade i att jag inte kunde äta. Tvingade mig själv att vara vaken ett par timmar till så att jag inte skulle bli jetlaggad. Somnade sedan gott och var galet taggad på att upptäcka staden som jag alltid drömt om att få åka till. Resterande dagar ägnade vi åt shopping, en massa bruncher, middagar och kaffe på Starbucks. Vi var ute och dansade och jag kan säga att det finns ingenting som slår utelivet och människorna där. Helt magiskt! Så himla glad att jag reste med Emilia och Lisa, dels för att de båda tidigare bott där och hittade precis överallt. Men också för att deär två helt fantastiska, härliga och roliga tjejer. Jag hoppas att vi åker tillbaka dit tillsammans SNARAST.

Likes

Comments