Header
View tracker

Hanna Göthberg, en 20årig entreprenör bosatt i Växjö. Jobbar med föreläsningar, musik och sociala medier. Är driven, engagerad och kreativ. Har ett stort intresse för mode, inredning, musik, företagande och älskar att inspirera. Hanna lever efter att ingenting är omöjligt och jobbar dagligen med att ta sig an nya utmaningar. Kontakt: hannagothbergs@gmail.com

Glöm inte lyssna på Hannas låt Vi lever nu på Spotify och Youtube.

INSTAGRAM@hannagothberg

FOOD

Hej där lovies! Sitter här och dricker te med ingefära och massa honung. Har ont i halsen igen. Misstänker att det är något tokigt med min hals då jag har ont ungefär 1 gång varje vecka. Känns inte bra alls och borde gå att kolla upp det. Skulle ätit trerätters med familjen igår men eftersom jag är sjuk fick vi flytta fram det lite. Så synd, hade verkligen sett fram emot en kväll med min underbara familj <3 Det fick bli thaimat och chips framför Svartsjön och Gåsmamman med mitt hjärta istället. Så jag är nöjd med min fredagkväll ändå! Dessutom hade han fixat en supergod pasta när jag kom hem från jobbet. Ska be honom om receptet så jag kan dela det med er. Nu ska jag strax göra mig iordning, mår lite bättre idag så ska ut och äta med Jonna och Emelie. Vi tänkte se om Pinchos har några drop-in bord. Det är ALLTID fullbokat där. Så jag håller verkligen tummarna, är så sugen på att käka där. Annars får det bli något annat gott! Well well, ha en fin lördagkväll. Puss på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

EVERYTHING

Hej mina fina vänner, har ni en härlig lördag? Jag har en rolig nyhet till er. Jag har gjort min Snapchat offentlig. Alltså kan ni lägga till mig och följa min vardag i oredigerade bilder och i en lite mer avslappnad form. Jag försöker självklart vara så spontan som möjligt på bloggen men det är väldigt svårt. Så med en öppen Snapchat hoppas jag att ni alla ska kunna få lära känna mig ännu bättre. Hoppas att ni uppskattar det <3 Dessutom är det ju en fantastisk möjlighet för mig att kunna prata med er och det vill jag ju så gärna göra.

Vill ni lägga till mig så heter jag haaaniz på Snapchat!

Likes

Comments

View tracker

Att hålla i middagar och fester är något som jag tycket är väldigt roligt. Det är också väldigt roligt när det är lite uppstyrt och händer saker under kvällen. Idag är det lördag och någon av er kanske ska ha fest eller middag? Här kommer mina bästa tips till er!

x Skicka ut inbjudningar i tid

Sist jag hade fest hemma skickade jag ut inbjudningar 6 veckor innan bara för att alla skulle kunna komma. Det blir dessutom roligare om man vet det i god tid så man kan bli riktigt taggad. Då har man som roligast!

x Bjud på något att äta

Man behöver inte alltid bjuda alla på värsta måltiden. Men det är trevligt att bjuda på lite godis eller bål. Det höjer stämningen och är väldigt trevlig då alla sitter still vid bordet (en stund iallafall ;-)).

x Styr upp en Spellista innan

Skapa en spellista och skicka ut till alla gäster innan. Då kan de lägga in sin favoritmusik och alla springer inte runt och byter låt hela kvällen. Plus att alla får lyssna på sin favoritmusik!

x Förbered roliga lekar

Lekar är verkligen underskattat. Det höjer verkligen stämningen. Dessutom får de som inte tidigare känner varandra möjligheten att lära känna varandra. Tips på lekar kan vara musikquiz, så ska det låta eller charader.

x Dela ut utmaningar till alla på festen

Så nöjd med att jag gjorde det sist jag hade alla tjejer hemma, det blev så lyckat! Jag skrev olika utmaningar som jag la på allas platser. Det kunde vara att man skulle skåla för någon eller torka sin bordsgranne runt munnen, klappa händerna ofta osv. Det som är smart är att dela ut utmaningar som höjer stämningen. Att någon ska få alla att börja dansa, sjunga eller något annat som man tycker höjer stämningen.

x Se till att alla har roligt!

Din största uppgift som partyfixare är såklart att se till så dina gäster har roligt. Prata med alla och se till att de har en bra kväll. Se också till att presentera de som inte känner varandra sedan innan. Det är roligt att skapa nya vänner.

Gillar ni dessa typer av inlägg? Lämna gärna en kommentar <3

Likes

Comments

EVERYTHING

I samarbete med Testagram

I min senaste box från Testagram

Jag älskar att få hem boxar av alla slag och den här är en av de bästa. Hur bra att få hem olika produkter varje månad att testa? Müslin exempelvis som ni ser på bilden var den godaste jag har ätit! Den hade jag nog inte provat annars och nu har jag plötsligt hittat mig en ny favorit. Hur bra? Håll utkik här på bloggen för inom snar framtid kommer jag ha en tävling tillsammans med Testagram, vad hade ni tyckt om det? Vill ni beställa går ni in HÄR .

Likes

Comments

MUSIC

Hanna Göthberg - Vi Lever Nu

Min första singel som jag släppte i juli! Handlar om att våga ta plats och gå sin egen väg. Den handlar om mitt liv, min uppväxt och att jag alltid fått höra att jag ska ställa mig vid sidan och lämna plats till andra. Det här är mitt sätt att inte kliva undan. Jag vill ta plats och det här är bara början.

Hanna Göthberg - Vi lever nu (Akustisk version)

Nu i höst insåg jag att jag borde släppa en akustisk version av min låt. Så det finns en version för höstmys och en version för lite mer pepp och party! Bra va? Många som har sagt att de gillar den akustiska versionen mer då man får höra mer av min röst. Vad tycker ni?

Hugo feat. Hanna - Schack matt

Yes, det var såhär min musikkarriär rullade igång. Hugo frågade mig om jag ville vara med på hans låt. Blev jätteglad att han frågade och självklart ville jag vara med! Lärde mig så himla mycket och utan den här låten hade jag aldrig vågat släppa en egen.

Vad hade ni velat se mig göra för typ låt? Ballad? Rock? Pop? Jazz? Jag är mitt i mitt musikskapande och skulle så gärna vilja veta vad ni tycker. Dela med er <3

Likes

Comments