Efter lunch gick vi upp för ett berg, finns flera stycken runt omkring här. Många trappor och en grusväg tog oss längst upp.

Och därefter tog jag första doppet i den kalla poolen. Finns risk för att det blir fler, ganska skönt måste jag erkänna även om jag halv frös ihjäl efteråt.

Snart ska vi käka middag och tänkte prova någon drink efter det. Det är ju gratis alltså det borde vara gott ;-) Annars är det ju på tiden och så är det ju lördag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det är moln överallt här och hemma i Ljungby är det noll? Så kan det gå. Besöket på stranden blev alltså inte så långvarigt, vi gav upp. När solen inte är framme och det blåser känns det ju som -5 grader...

Snart är det lunch, yhey!

Likes

Comments

Klockan ringde 07:15 idag för att hinna springa innan det blir alldeles för varmt här. Blev några intervaller, tycker om det. Sprang först upp för en backe & fick utsikt över havet, bra start på denna lördag.

Snart ska vi gå mot stranden & där ska jag försöka bada, i alla fall ta ett "kärringadopp". Hur svårt kan det vara?

Likes

Comments

Tänka sig vad ett filter, kontraster och ljus kan göra?

Snart ska jag krypa ner i sängen och sova, förhoppningsvis som en prinsessa. Jag drömmer så mycket här och inga trevliga sådana.

Känns inte som att de är eller har varit fredag idag förresten? Vad gör väl det när det är fredag hela nästa vecka också. Underbart.

Likes

Comments

OUTFIT

Huuuuur gullig, söt och fin top? Hittade den på Zara när vi shoppade i Las Palmas i veckan. Tycker om rosa, randigt, vida armar och volanger så denna har ju allt. Kommer bli perfekt nu till våren och sommaren tillsammans med kjol eller byxor.

Kolla även in mitt fina armband på högerarmen, den ger mig mat och dricka här. Jag har även fått en snygg bränna på köpet.

Likes

Comments

RESOR

Hängt vid poolen nästan hela dagen idag också, vad annars? Blev tyvärr aldrig något dopp idag heller, badkruka som man är.

En smoothie till blev det i alla fall, en Caribbean Kiss. Helt okej men inte mer än så. Inga sura miner för det på grund av att det är så himla, himla fint runt omkring här. Det vägde upp, jag menar klar man blir glas av palmer i mängder, hav och berg?

Kommer sakna detta när jag är i Sverige igen bland alla granar, men inte i närheten av så mycket som jag saknar Gustav nu.

Likes

Comments

RESOR

Klockan ringde först 6:25 idag, det var fortfarande svart utanför. Jag sov därför en timme till innan jag snörade på mig skorna och öppnade en kall Celsius. Utan musik i öronen sprang jag mellan bergen i skuggan.

Ni hör ju vilken stat på morgonen jag haft, perfekt ju. Efter springturen blev det dusch, frukost och nu sitter jag i solstolen med en skvätt Celsius som blev över. Jag dricker nästan aldrig allt på samma gång, det går bara inte.

Annars är väl planen att ta första doppet idag, på det femte smäller det ju? Det är nämligen vattengympa på schemat idag och det vill jag inte missa.

Likes

Comments

NEW IN

Här är mina andra nya brillor som är från RayBan. I det enkla bo det vackra, eller hur? Passar till allt och alla tillfällen. Jag tog en brun både och brunt glas, det blir "snällare" på något sätt, det passade mig mycket bättre än svart också.

Det är verkligen en djungel det där med solglasögon så prova, prova, prova. Jag tänkte beställa först men tack och lov så gjorde jag inte det. Köpe mina på synsam men finns även HÄR.

Likes

Comments

RESOR

Blir kär i alla växter här, speciellt alla palmer. Vill ta med mig alla hem, varenda en. Det är fin överallt här, bergig, mycket växter, hav och framför allt sol. Allt blir finare om solen tittar fram, eller hur? Så hoppas den gör det när vi landar i Sverige om tio dagar.

Snart ska vi i alla fall sova för klockan är snart elva, en timme efter Sverige. Tänkte ställa alarmet för första gången imorgon också för att springa en runda innan frukosten. Hoppas jag inte känner mig som 85+ när jag vaknar efter kvällens intervaller och alla benövningar...

Likes

Comments

RESOR, ÄTBART

Såhär såg min frukost ut idag, kanske inte så relevant eftersom det är kväll nu. Hur som helst så blir det nästan samma frukost varje dag. Fralla, ost, bacon, ägg, melon, kiwi och tomater. Provade även en muffins idag, himla smarrig. En kopp espresso på det & ett glas vatten.

Och min frukost var det ända som fastnade på bild idag, för vi har spenderat hela dagen i Las Palmas idag. Blev shopping och lunch där innan vi åkte tillbaka. Kul att göra något annat och så gör det väl inget att jag undvikit solen idag också...

Likes

Comments