View tracker

Work out

Håller på att dricka en Celsius jag hittade här hemma, eller som jag helt hade glömt bort att jag köpt. Blir man inte glad då? Som att hitta en tjugolapp i jackfickan från ingenstans.

Snart ska jag vidare till gymmet där det blir cykelintervaller och något mer. Vet inte vad? Tycker inget är speciellt roligt? Det blir inte ben eller mage i alla fall. Jag har fruktansvärd träningsvärk från gårdagens träning, vilken jag lär få efter varje träning nu framöver på grund av så otränad. Armar och axlar, rygg eller rumpa blir det nog, finns inte så mycket annat att välja på.

Hallå, gjorde precis en ny spellista på Spotify också som heter "träna bör man". Den ultimata träningslistan skulle jag vilka säga utan att ha testat. Det ända negativa är väl att jag kommer få kämpa med att inte sjung med till några av låtarna... Och andra sidan så tränar jag kanske inte tillräcklig hårt i så fall?

Nog om det, nu ska jag gå till gymmet och kolla om min nya spellista håller måttet. Som jag i princip har påstått. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Detta blev min lunch denna kalla tisdag. Fick till och med skrapa rutorna på bilen nu innan jag skulle köra hem? Vintern är här eller i alla fall minusgrader.

Förresten är inte tonfisk hur gott som helst? Jo det är det och underskattat. Hur som helst, jag måste åka tillbaka till jobbet nu.

Likes

Comments

View tracker

Everyting

"Här har inte uppdateringen varit speciellt bra från min sida. Ekat tomt i en vecka nu. Det blir väl såhär ibland antar jag, utan någon eller några anledning egentligen. Jaja, vad gör väl det? Inte så värst mycket faktiskt.

Hur som, tänkte bara säga "hej" och att det inte kommer eka tomt här längre och på länge."

Sådär skrev jag den fjärde november. Skulle lätt kunna skriva något liknande nu. Jag menar, jag har varit frånvarande här igen. Det är inget ovanligt. Det kanske blir bättre, eller inte. Who knows? Det blir i alla fall inga flera uppdateringar om att jag inte uppdatera. Hade nog blivit tjatigt tillslut. Hur som helst, på återseende.

Likes

Comments

Work out

Här sitta jag nu på mitt rum och dricker en NOCCO BCAA med sugrör i smaken Tropical. Aldrig smakat just denna innan, men vad smarrig! Jag är nog en person som alltid gör som jag alltid gjort, om du förstår? Därför prova jag inte så mycket nytt heller, kör mer på säkra kort. Tänk vad mycket jag missar?

När jag druckit upp ska jag i alla fall byta om och drar mig vidare mot gymmet. Mitt knä är inte svullet längre, äntligen. Ska nog prova att cykla någon intervall, träna mage eller rygg och göra några övningar för knät.

Likes

Comments

Igår lagade min pojk kvällsmat till mig, bästa han. Så idag vaknade jag upp bredvid honom när klockan ringde klockan 5:00. Känns lättare att lämna sängen så tidigt när jag vet att han också förr eller senare måste göra det, vi börjar nämligen samtidigt denna veckan.

Annars har jag verkligen inte gjort någonting idag som jag hade planerat att göra. Skjuter upp det tills imorgon, en av alla mina bra egenskaper, verkligen. Gjort nytta på jobbet i alla fall mellan 6:00 och 10:15. Tog en powernap också på två timmar, likt alla andra dagar denna veckan. Har inte bestämt mig om det är ovärt eller värt, i vilket fall är det behövligt.

Hänger nog inte mycket mer innan jag kryper ner i sängen. Hörs!

Likes

Comments

Ekat tomt här på grund av festligheter för fira mig själv hela lördagen. Helt okej ursäkt ändå, man fyller bara tjugo en gång i livet ju. Firade först med släkten och därefter med mina vänner. Jag hade inte tråkigt en sekund. På grund av festligheter i över tretton timmar var jag ganska trött igår, gjorde därför ingeting förutom att ställa mitt alarm igen...

Så idag vaknade jag klockan 5:00 för att jobba. Jag ska jobba 50% nu i två veckor och så hade jag tid hos sjukgymnasten klockan tio så jag jobbade bara tre och en halv timme. Himla roligt att vara tillbaka i alla fall. Imorgon blir det fyra timmar.

Nu måste jag verkligen sova. Natti!

Likes

Comments

Everyting

Såhär ser jag alltså ut efter jag klippte mig i måndags. Mycket nöjd och trivs himla bra i det. Jag klippte inte lugg precis, men väldigt kort på sidorna. Det kanske är lugg ändå? Jag vet inte.

Nu ska resten av håret bara växa och bli långt igen, tack.

Likes

Comments

Idag tog jag sovmorgon i alla fall istället för att gå upp och träna. Mitt knä svullnade nämligen upp igår kväll och är fortfarande väldigt svullet. Antagligen beror det på överansträngning så var tvungen att vila det ändå.

Hur gott är inte chiapudding förresten? Jag tycker nog sådär, om det inte är gjort på Oatly's Havredryck Choklad som jag tipsade om HÄR, för det blir himla gott. Det är bara att tillsätta kanel och chiafrön, ställa in det i kylen över natten och toppa med granola på morgonen. Något jag också tycker om är röd grapefrukt, inte lika besk som vanlig.

Sitter nu med en kopp te men jag ska snart hoppa in i duschen, sminka mig och allt sånt. Vid tolv ska vi vara på plats i lokala för att blåsa upp massa ballonger och fixa det sista innan släkten ramlar in klockan ett!

Likes

Comments

Igår fyllde jag alltså tjugo år. What? Vuxen nu. Knäppt ändå. Lilla jag?

Jag hade i alla fall en himla bra födelsedag. Vakande runt nio och kort där efter kom pappa upp och sjöng för mig innan vi åt frukost ihop. Han jobbade hemifrån igår, trevligt. Kvart över tio var jag på sjukhuset, återbesök hos läkaren som opererade mitt knä. Till lunch blev det sushi med mamma, som förra året. Jag var inne på systemet såklart, nästan obligatoriskt. På kvällen blev jag firad av mamma, pappa, Tezzan, mormor, morfar och Gustav. Fick så fina presenter också, tacktacktack!

Likes

Comments