Igår släppte Ed Sheeran två ny låtar. Behöver jag säga mer?

Likes

Comments

Everyting

I år byter jag ut mina nyårslöften mot en bucketlist. Samlat ihop allt möjligt som jag vill göra, klara av eller förbättra under året. Jag hoppas såklart att jag har bockat av så många som möjligt under 2017. Kommer nog fylla på i efterhand också...

1. Jag vill åka iväg på tre resor, helst fler... 2. Besöka en stad i Sverige som jag aldrig varit i tidigare. 3. Åka iväg med min syster någonstans. 4. Åka på en festival. 5. Gå på en konsert.

6. Bli vältränad igen. 7. Springa tre kilometer under tolv minuter. 8. Göra comeback i fotbollen. 9. Springa ett lopp.

10. Läsa tolv böcker. 11. Sluta bry mig om vad andra tycker. 12. Bli bästa kompis med mig själv. 13. Använda min kamera mer. 14. Spara så mycket som möjligt utan att snåla. 15. Flytta hemifrån.

16. Bli bättre på att laga mat. 17. Äta mer vegetariskt. 18. Baka bröd oftare. 19. Göra egen pasta. 20. Göra egen sushi.

Likes

Comments

Började jobba tidigare idag, klockan sju. Det var inte så värst jobbigt med tanke på att jag slutade vid tre, vilket jag gör en gång i veckan på grund av att vi jobbar mellan 6:00 och 17:00 på måndagar.

Efter jobbet har jag inte gjort någonting, för jag har varit tröttast i världen. Tänkte göra massa saker men gjorde noll. Så är det ibland.

Snart ska jag sova, redan krupit ner i sängen och allt. Godnatt.

Likes

Comments

Everyting

Hur snygga är inte dessa skorna? Älskar den brungråa färgen, så himla fin verkligen.

Jag har redan skickat iväg en beställning så snart är jag ägare till ett par. Kommer absolut att slita dom med hälsan när våren äntligen är här igen. Finns HÄR för den som vill likadana.

Likes

Comments

Work out

...than your excuses.

Alarmet ringde klockan 5:00 idag. Jag var inte alls trött så det var inte alls så svårt att komma upp. Snart ska jag åka till gymmet för att träna innan jobbet. Detta blir en bra start på dagen.

Likes

Comments

Jag börjar om från ruta ett, igen. Det är ju faktiskt nytt år också, vilket gör det helt okej. Så välkommen hit igen i alla fall.

Likes

Comments