En av alla sakar som finns på min bucketlist 2017 är att läsa tolv böcker. Jag har läst en hittills, TID med Sigge Eklund och Alex Schulman. Jag är någonstans i mitten på bok nummer två nu som Alex Schulman också har skrivit, Glöm mig. Ska krypa ner i sängen hos Gustav snart, kanske läser jag några sidor i boken som ligger där och dammar? Kanske.

Likes

Comments

1) Hittar inte längre?

1) Hittar inte längre?

Råkade nog publicera detta inlägger förra veckan någon gång. Det var halv färdigt, knappt det? Ups. Hur som helst, jag har beställt detta ovanför till mig själv.

Kan vi bara ta och kolla på tröja nummer ett, hur cool? Kommer rocka den i vår faktiskt, kanske tillsammans med väskan. Älskar allt med blusen på första raden också. Bomberjackan hittade jag på rea, likaså chocker och jumpsuiten, så skynda fynda!

Likes

Comments

Everyting, Work out

Det blev en springtur på 25 minuter i regnet. Tycker om att springa när det regnar sådär lagom mycket som det gjorde ikväll. Favoritlåtarna som jag kan både framlänges och baklänges spelades i lurarna. Frisk luft. Låter det inte härligt? Det var det. Och jobbigt. Värst var sista backen, fick kämpa.

Ska krypa ner i sängen nu och sova. Imorgon ringer alarmet klockan 04:55. Godnatt.

Likes

Comments

Idag har jag jobbat från 7:00 till 16:00 och inte så mycket mer än så. That´s pretty much it. Det är väl ändå tillräckligt kan jag tycka, för att vara en söndag, eller hur?

Snart ska jag nog pallra mig ut på en promenad ändå eller i bästa fall en joggingtur. Känner mig som Agda 87+ på grund av träningsvärk så det återstår och se om tant kan springa.

Likes

Comments

Gräddhyllans Lantcafé var stäng, men vad när väl det när Teboden ligger 8 kilometer därifrån? Inte så mycket faktiskt, vi överlevde.

Där blev det en räkmacka till lunch, jag kommer inte ihåg senast jag åt en? Ångrar inte mitt val i alla fall, himla smarrig. Det måste väl vara ett säker kort, det kan lixom inte bli fel. Hur som helst så smaskade vi vidare på en varsin efterrätt också och så drack vi massor av te såklart, det är väl ett måste.

"Tack för god lunch och fika med te, det fick oss att le! / systrarna Goodwin" skrev vi i Gästboken innan vi råkade ta en omväg hem, men vad gör väl det när man har världens bästa syster sittandes bredvid? Inte så mycket faktiskt, jag överlevde.

Likes

Comments

Everyting

Gissa vad jag har varit idag?

Avslöjar snart, ska bara plocka iordning på mitt rum först. Det är nämligen kaos och saker överallt. Jag kommer inte kunna sova som det ser ut såhär. Nivån på min lördag förresten? Inte speciellt hög. Jag ska alltså börja städa klockan 20:34. I gotta do what I gotta do. Haft roligt tills 20:34 i alla fall och tråkigt ska man ha ibland har jag hört.

Likes

Comments

Måndag: Jobbat från 6:00 och ska jobba till 17:00 som alla andra måndagar. Ikväll ska jag snöra på mig fotbollsskorna igen, äntligen.

Tisdag: Alla ♥ dag! Ska träna på morgonen innan jobbet för att vara med min kjæreste hela kvällen.

Onsdag: Jobb & fotboll, blir nog inte mycket mer än så.

Torsdag: Träna på morgonen och jobba till tre. På kvällen ska jag kolla på Fifty Shades Darker i Växjö med Sara.

Fredag: Jobb innan fys innan mys.

Lördag: Jag vet bara att jag ska hitta på någonting i alla fall, men inte vad. Det återstår att se helt enkelt.

Söndag: Jobb från 7:00 till 16:00, det brukar gå himla snabbt. Annars blir det nog en lugn kväll, fixa matlådor och så inför nästa måndag när börjar 6:00 igen.

Likes

Comments

Food

...annars, ni kan väl resten?

Fixat matlådor till imorgon. Det tog nog inte mer än trettio minuter att slänga ihop det här ovanför, gjorde det väldigt lätt för mig.

Uppifrån och ner finns: avokado och smoothie till frukost. Kvarg blandat med sojamjölk, lime och hallon som jag ska äta klockan tre nätvideon har rast och till lunch blir det tonfisk, sallad och ägg.

Likes

Comments

Everyting

Började inte denna lördagen med en sovmorgon, alarmet ringde redan klockan åtta. Jag vaknade ändå innan? Morgonpigga jag. Åt i all fall frukost och därefter blev det shopping med mamma.

Hämtade upp min pojk runt tolv och så åkte vi till IKEA. Först blev det en omgång köttbullar innan vi började fylla en vagn med allt möjligt.

Ikväll har jag varit hos Sanna med Emma och Annie. Himla trevligt, som alltid. Snart ska jag till Gustav och det var denna lördagen det, en bra sådan.

Likes

Comments

Everyting

...before I gave up. Jag skulle ju blogga i trettio dagar, ni vet #nouw30daychallenge. Det sket sig i lördag när jag glömde detta. Otippat? Knappast. Tre dagar är ändå tre dagar. Jag trodde ändå att jag skulle klar det, faktiskt. Men icke. Och efter lördagen sket jag i det tills nu.

Likes

Comments