Everyting

Läste @Oliviahageus blogg och hittade denna jackan, huuuur snygg? Och cool. Egentligen är det väl inte min "stil" alls. Brukar inte ta på mig kläder som sticker ut utan kör oftast på säkra kort och håller mig till svart/grått/vitt.

Den finns HÄR i alla fall för 2495:-. Det är väl inte dyrt för en vinterjacka, men känns ovärt om jag tröttnar på den tills nästa år. Hmm. Den finns ändå inte i min storlek just nu så jag få väl tänka på saken helt enkelt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Work out

Den här träningen längtar jag eter just nu... Egentligen längtar jag efter vilken träning som helst, för just nu kan jag inte träna något. Men mest av allt längtar jag efter fotbollsträning. Jag har inte tränat fotboll på över ett år nu förutom fem gånger i våras innan jag vred mitt knä igen... När jag tränade fotboll som mest var det sju träningar i veckan plus match, så skillnaden är verkligen stor.

Denna träningen längtar jag inte precis till... Rehab träning. Vilken är det jag kommer träna mest nu framöver, längtar tills det är över. Har tränat någon form av rehab i tre år nu. Haft mycket problem med min höft, när det väl blev bra förra året började jag spela innebandy och mitt korsband gick av kort därefter.

Det här träningsplagget är min favorit just nu... Tightsen på bilden här ovanför. Har tyckt att trekvart varit så fult innan, samtidigt som jag inte tycker om när dom är för långa. Vill ha mellanrum mellan byxorna och strumporna/skorna. Alltså är dessa är perfekta! Tryck på bilden för att komma till likadana svarta, nedsatta med 40% dessutom.

Favorit träningscitat... "Winners never quit, quitters never win" eller "Don't wish for it, work for it". Det finns ju så många att välja emellan...

Det här skulle jag verkligen behöva träna mer... Allt egentligen. Prio ett måste nog ändå vara att träna upp musklerna runt mitt knä och baksida lår. Förutom det skulle jag behöva träna kondition såklart och så är jag extrem klen i mina armar.

Skulle jag bara få träna en sak i resten av mitt liv skulle det vara... Löpning. Springa kan man göra överallt och det ända som behövs är ett par skor. Och så kan man variera med att springa intervaller, i backa, långt eller kort.

Det här känner jag mig stark i/på... Cykelintervaller har jag blivit duktig på nu efter allt trampande. Annars känner jag mig stark i magmusklerna.

En träningstrend jag tror, eller hoppas, kommer gå över... Hm. Har inte så bra koll på trender överhuvudtaget. Något jag hoppas kommer gå över är all träningshets. Först ska man träna si och sen så. Och det är så mycket fokus på annat än just hälsa också, hoppas det försvinner.

Likes

Comments

Food

Hittade ett receptet på avokado smoothie i någon tidning vi hade hemma igår, så jag var tvungen att göra det med detsamma. Annars blir det inte av...

För två portioner mixa du bara ihop: en avokado, en halv mango eller 100 gram fryst, två till fyra torkade dadlar, två och en halv dl vatten och färskpressad saft av en eller två limefrukter (eller några droppar limesaft som jag gjorde) så har du en likadan!

Och som det stod i tidningen var den väldigt "härligt krämig och mättande". ​Kommer absolut göra om denna flera gånger, perfekt till frukost eller mellanmål. Det är både enkelt, gott och nyttigt, som jag vill ha det.

Likes

Comments

New in

Fick hem några sminkprodukter från Cocopanda här om dagen som jag har beställt. Tre av fyra produkter är från The Balm som jag hörs så mycket om och sett överallt på senaste tiden. Så fina förpackningar också! Visste ni att The Balms produkter inte är testade på djur förresten? Mycket, mycket bra.

Tryck på bilderna för att komma direkt till produkterna.

Första produkten är en highlighter som heter Mary-Lous Manier. Jag har bara provat den ett fåtal gånger, men jag är verkligen nöjd hittills. Lätt att applicera, ger ett fint "glow" och lever verkligen upp till mina förväntningar.

Jag beställde även en rouge som heter Frat Boy, ett läppstift som heter Mai Billsbepaid i färgen nude och tillsist en sminkborste i syntet från Shelas.

Likes

Comments

Everyting

Förra fredagen, för nio dagar sedan, opererade jag som jag skrev i förra inläget, mitt knä. Allt gick bra, tror och hoppas jag. Jag har återigen ett korsband igen i alla fall om inget annat. Därför har jag spenderat mycket av min vakna tid i soffan med mitt knät i högläge och smärtstillande i kroppen. Det är väl också en av anledningarna till att det har ekat tomt här. Det ska det bli ändring på, I'm back.

Likes

Comments

Everyting

Jag ska opereras idag. Klockan åtta ska jag vara där, på sjukhuset. Vet ingenting egentligen om vad som kommer hända. Jag har pratat med många som gjort samma operation, alla säger olika. Hur ont det gör, vad som är värst och sånt. Antagligen kommer jag också har en ny, egen version.

Igår duschande jag med någon speciellt tvål, vilket jag fick göra halv tolv på kvällen. Jag hade nämligen fixat mina fransar och det tar fyra timmar för limmet att torka. Så det var bara och vänta. Nu har jag duschat igen och däremellan har jag sovit i en nytvättad stor tröja på nytvättade lakan. Har inte fått äta eller dricka någonting heller, eller tugga tugummi. Jaja. 

Snart är det dax. Håll tummarna.

Likes

Comments

Everyting

Och där var vecka trettionio slut. Det var mycket jobb, femtiotvå timmar. Vi hade väldigt mycket att göra så vi fick jobba över onsdag och torsdag på morgonen från 6:00 till 8:00 vilket jag gjorde. Så det var behövligt med helg trots att den inte varade speciellt länge för igår jobbade jag redan igen.

Idag var det ny vecka, fyrtio. Som jag sagt tidigare tycker jag om måndagar väldigt mycket och denna måndagen har inte varit ett undantag. Något som gjorde dagen ännu bättre var att min bästa vän, Sanna, är tillbaka på vår avdelning igen efter en månad på annat håll.

Det har alltså varit en bra start på en (förhoppningsvis) bra vecka. Imorgon är det tisdag och som det ser ut just nu händer det inget speciellt alls. På onsdag slutar jag klockan tre och ska till Växjö för att fika med Mark. Slutar även tre på torsdag. Fredag är det (äntligen) operation för mitt korsband.

Nu har jag krupit ner i sängen och tänkte sova.

Likes

Comments

Work out

Äntligen. Äntligen. Äntligen. Jag har äntligen fått en tid för att operera mitt korsband. Det är blandade känslor.

Det är en lättnad såklart blandat med frustration, ilska, irritation. Orolig, tacksam och osäker är jag också. Överlycklig, motiverad, bekymrad och allt där emellan. Mest känner jag faktiskt äntligen. Det är på tiden. Känns som att jag trampat på samma ställe nu i en evighet, men det blir det ändring på nu.

Fredagen den 7 oktober ska jag opereras. Äntligen. Om exakt en vecka alltså.

Likes

Comments

Throwback thursday

Den 3 juni 2015 gick jag på bal. Det var inte en bal på slottet men en bal på PM och Vänner, vilket var minst lika bra skulle jag tro, om inte bättre. Jag sitter till vänster i en rosa klänning, min baldejt Charlie sitter med matchande fluga på höger sida. Här sitter vi och dricker champagne på TAK, lättade över att fotografering i Linneparken är över.

Hur som helst så gick vi upp en våning senare där själva middagen skulle vara. Vi satt med klassen och bordsplaceringen kunde jag inte klaga på alls. Vi satt som vi umgicks, nästan i alla fall. Bredvid mig hade jag Joel och Koffe och mittemot satt min baldejt. Bredvid honom satt Koffes tjej Olivia och på andra sidan satt Sara. Efter middagen fortsatte kvällen i trevligt sällskap framför baren och på dansgolvet som öppnade. Jag fick, som många andra ont i fötterna i slutet av kvällen och påväg till bilen fick skorna åka av. Vill man vara fin får man lida pin. Jag hade i alla fall en så rolig och trevligt kväll på alla sätt och vis med min klass med också alla andra treor. En vecka senare tog vi studenten, ett och ett halv år har gått ungefär. Tiden går så fort, känns som det var igår.

Jag hade turen att få gå på bal i år också, den 1 juni med Tobias. Denna gången hade jag sköna skor... Man lär av sina misstag. Det var också väldigt kul, kände många i hans klass och även två ifrån min gamla klass var på plats. Nu blir det nog ingen bal på länge för mig, tyvärr.

Likes

Comments

Everyting

Måndag idag igen. Jag tycker om måndagar väldigt mycket, faktiskt. Trots att alarmet alltid ringer runt fem på morgonen och arbetsdagen är lång, från 6:00 till 17:00. En av sex dagar är i alla fall avklarade, jag ska nämligen jobba på söndag denna veckan.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe innan jag ska åka till farmor och farfar.

Likes

Comments