Header
View tracker

Åh vilken bra helg detta har varit. Tjejerna kom hit i fredags från alla olika delar av Sverige, alla var ganska trötta så det fick bli myskväll med film och tacos. Lördagen ägnades åt shopping, fram tills att vi tröttnade på det och åkte hem för att börja festfixa.
På kvällen kom alla hit och min 20årsdag firades med förfest här. Först tapas med tjejerna och sedan massa tårta när resten av gänget kom. Runt tolvsnåret drog vi oss vidare för utekväll i GBG. Åh var verkligen en riktigt rolig kväll.
Denna söndag har varit i det lugnaste laget, ätit massa tårta från gårdagen och bara myst inomhus med regnet smattrande utanför. Perfekt helg, vill bara klicka på repeat.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ethels café här i Göteborg är defenitivt värt ett besök. Man väljer antingen äggröra eller bacon och sedan får man två olika sorters bröd, massa olika påväg och frukter, plus juice och kaffe/varm choklad. Defentivit en ny favorit.

  • Fav

Likes

Comments

View tracker

Sista oktober betyder att det är november imorgon. Ny vecka, nya kurser och ännu lite närmare allt kul som väntar denna månaden. Nästan alla helger börjar bli uppbokade med festligheter, besök eller annat mysigt. Inget att klaga på här.

Likes

Comments

Firande att tentan är över på pinchos igår. Ren lycka att lämna in provet och äntligen kunna släppa det. Nu väntar en pluggfri helg!

Likes

Comments

Vill bara att det ska bli torsdag kväll om två dagar. Då är tentan avklarad och vi sitter och firar på Pinchos. Morgondagen kommer precis som idag vara uppbokad av linjära ekvationer, triviala lösningar för matriser och annat sådant. Vi hörs.

Likes

Comments

~~Min fina Wilma~~

När dessa bilder tog hade vi precis haft pizzahäng i mitt kök, vi hade shoppat hela dagen och gjorde oss redo att för lördagskväll ute i Göteborg. I motsats till det har denna helgen varit en av de lugnaste jag haft sen någon gång i somras. Klagar inte på det dock, behövs det med ibland<3

Likes

Comments

ÄLSKAR färgen på träden just nu, hela Lindholmen är fylld av gula löv. Dagen har spenderats i skolan (!!??) hela dagen. Massa fika och tentaplugg.

Likes

Comments

Lycka är att ha sovmorgon till tio dagar som dessa. Hann med en morgonpromenad upp på Ramberget innan skolan. En vecka kvar till tenta innebär att det enda som står på schemat kommande dagar är matteplugg. Denna kväll ägnas dock åt några avsnitt White Collar och bananpannkakor. Trivs.

Likes

Comments

Likes

Comments


Better Blogging Nouw