Header

Ledig dag idag firades med våffellunch. Har även hunnit komma ikapp endel med det jag missat förra veckan. Imorgon väntas en heldag i skolan. Passar egentligen väldigt bra eftersom jag försöker hålla mig borta från lägenheten nu när den renoveras. Vi hörs!

Likes

Comments

Catch up på allt som har med skola att göra denna veckan. Samtidigt är det renovering på gång i lägenheten och dugga imorgon. Fullt upp helt enkelt, men just nu väntas ett avsnitt av White Collar.

Likes

Comments

Lite kallare i backen idag, men har ändå hunnit åka upp och ner några vändor. Har precis lagt mig i sängen efter en pokerkväll i stugan. Insett att det faktiskt är riktigt kul när man lärt sig alla kombinationer och regler. Imorgon väntas sol hela dagen, klagar inte.

Likes

Comments

Vecka 7 är inledd vilket innebär skidor, skidor och skidor. När vi inte är i backarna blir det varm choklad på toppstugan eller stughäng. Trivs.

Likes

Comments

Helsvart och rosa, en ganska standard kombination som kanske används lite föööör mycket till vardags. Tycker svart så enkelt och snyggt, lätt att kombinera med annat. Denna söndag kommer bli så lugn. Mamma väckte mig för ungefär en timme sen, humöret är på topp och vid nio väntas frukost med familjen. Kram

Likes

Comments

Ledig dag och brunch med tjejerna denna onsdag. Älskar att lyxa mitt i veckan. Sådant här som behövs.

Kafferosten hette stället vi var på. Sueprmysigt litet café vid Olivedahlsgatan här i Göteborg. Defenitivt värt ett besök om man bor i närheten eller har vägarna förbi.


Likes

Comments

Lördagskvällen spenderades med H6 sittning på Gasquen igår och temat var flowerpower. Gillar verkligen stilen även om det inte alls är min grej egentligen. Känns som sommar och festival. Ännu mer passande är att vi bokade biljetter till Summerburst förra veckan, dax att börja ladda upp inför sommaren redan nu.

Likes

Comments

Farligt att gå in och kolla på gamla semesterbilder när det är tentaplugg, snö och kyla här i Göteborg. Hade inte klagat över att ligga på en strand i Grekland just nu.

Likes

Comments

Började året i alperna som servitris på ett hotell i Les Deux Alpes. Jag och Klara på bilden, världens bästa roomie.

Innan jag åkte hem till Sverige igen passade jag på att åka ner till Franska Rivieran för att hälsa på Minna. En vecka med tjejmys, shopping och bergsbestigning.

Började jobba på Tullhuset och hängde mest på piren hela sommaren.

Mellan jobbpassen blev det födelsedagsfiranden, glassdejter, en Håkankonsert  och andra sommarfavoriter.

14 augusti gick flyttlasset ner till Göteborg. Fyra veckors nollning drog igång, fullspäckat schema och så många roliga dagar.

Efter nollningen förgylldes helgerna med besök. Pizzakvällar på Ramberget blev en favorit.

Halloweenfirande såklart...

... och sedan fyllde jag 20.

Resten av hösten spenderades med tentaplugg och tacokvällar hos Viktor.

Första terminen checkades av och bussen rullade hem till Jönköping.

Och tillslut skålades 2017 in tillsammans med tjejerna.

Likes

Comments

Åh vilken bra helg detta har varit. Tjejerna kom hit i fredags från alla olika delar av Sverige, alla var ganska trötta så det fick bli myskväll med film och tacos. Lördagen ägnades åt shopping, fram tills att vi tröttnade på det och åkte hem för att börja festfixa.
På kvällen kom alla hit och min 20årsdag firades med förfest här. Först tapas med tjejerna och sedan massa tårta när resten av gänget kom. Runt tolvsnåret drog vi oss vidare för utekväll i GBG. Åh var verkligen en riktigt rolig kväll.
Denna söndag har varit i det lugnaste laget, ätit massa tårta från gårdagen och bara myst inomhus med regnet smattrande utanför. Perfekt helg, vill bara klicka på repeat.

  • Fav

Likes

Comments


Better Blogging Nouw