Header

Fullspäckad helg med som bestått av bland annat jobb och 20års-firanden. Elin och Petra har båda fyllt år senaste veckorna och detta firades in både lördag och söndag kväll. Kommande vecka blir förhoppningsvis ganska lugn. Ska planera in så lite som möjligt har jag tänkt, får se hur det går. Ha det fint, KRAM.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Var tvungen att kika in och besöka matmarknaden som är i stan nu. Hängde där med Ida igår, åt crepes och känguruburgare och planerade inför helgen.

Likes

Comments

Likes

Comments

Blev en riktigt mysig midsommar i år. Solsken, dopp i sjön, krans i håret och häng i Idas sommarstuga hela kvällen.

Likes

Comments

Detta kan nog definitivt ligga bland topp tio bästa med sommaren. Hängde hos farmor hela eftermiddagen och kom hem till världens skål med nyplockade smultron. I övrigt har helgen varit super. Gick ut med Erica på fredagskvällen och fick ännu en gång bevisat att spontant alltid blir roligast.

Likes

Comments

Fick sluta tidigare än väntat från jobbet för någon dag sedan och passade på att åka och fika uppe vid utsikten i Huskvarna. Planerade sommarens äventyr och bara hade en mysig kväll.

Likes

Comments

Slutade tidigare än väntat på jobbet igår och fick plötsligt eftermiddagen ledig. Något som utnyttjades till max, med massa sol och häng på Spira. Skulle nog kunna sammanfatta matchen som ganska seg och sällskapet mycket bra.

Likes

Comments

Är definitivt en morgonperson, men det finns inget som slår soliga sommarkvällar. Grillade lax till kvällsmat och sitter just nu i matkoma efter massa glass och fruktsallad. Hoppas ni har det fint.

Likes

Comments

Finaste Göteborg och finaste Håkan. Har verkligen haft en toppenhelg tillsammans med Ida. Strålande sol och en konsert som slog alla förväntningar! Dagen startade med kaos när Ida berättade att biljetterna låg kvar i Helsingborg... Hade verkligen panik ett tag och trodde vi skulle missa allt. Men 1,5h innan Håkan skulle börja spela kom biljetterna fram till GBG och kvällen kunde avslutas på topp. Idag blev det hotellfrukost följt av massa shopping och nu sitter vi på bussen påväg hem. Hoppas ni har haft en bra helg kram.

Likes

Comments

1 34573 Next

Better Blogging Nouw