Header

Slängde ihop en middag med det som fanns hemma, förvånansvärt bra resultat. Broccolipasta med avocadoröra, superenkelt och så gott.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

En lugn löptur i regnet, lite tacos och just nu är jag ganska nöjd med kvällen. Imorgon väntas näst sista passet på Ica och många hejdåkramar. 

Likes

Comments

Har varit en väldigt lugn torsdag, endast fylld med jobb och förberedelser inför gbg. Om tre dagar sitter jag och mamma i bilen påväg till lägenheten. Just nu känns det inte som att det kommer hända. Har lite halvfyllda kartonger på mitt rum och har börjat fundera på vad som kommer behövas, men inte mer än det. Kommer väl inse att det faktiskt är dags, så fort jag sätter igång att packa på riktigt. Något jag ska ägna morgondagen åt. Först ska jag dock ta min första riktiga sovmorgonen på väldigt länge, många tummar upp till det.

Likes

Comments

Sitter i skrivande stund i bilen, precis hemkommen från jobbet. Ska äntligen få slänga mig ner i sängen och bara njuta av min sovmorgon imorgon. Senaste veckorna och även helgerna har varit fullspäckade av i princip bara jobb. Det är verkligen tur att jag har mina måndagar tillsammans med fantastic four.

Likes

Comments

Fullspäckad helg med som bestått av bland annat jobb och 20års-firanden. Elin och Petra har båda fyllt år senaste veckorna och detta firades in både lördag och söndag kväll. Kommande vecka blir förhoppningsvis ganska lugn. Ska planera in så lite som möjligt har jag tänkt, får se hur det går. Ha det fint, KRAM.

Likes

Comments

Var tvungen att kika in och besöka matmarknaden som är i stan nu. Hängde där med Ida igår, åt crepes och känguruburgare och planerade inför helgen.

Likes

Comments

Likes

Comments

Blev en riktigt mysig midsommar i år. Solsken, dopp i sjön, krans i håret och häng i Idas sommarstuga hela kvällen.

Likes

Comments

Detta kan nog definitivt ligga bland topp tio bästa med sommaren. Hängde hos farmor hela eftermiddagen och kom hem till världens skål med nyplockade smultron. I övrigt har helgen varit super. Gick ut med Erica på fredagskvällen och fick ännu en gång bevisat att spontant alltid blir roligast.

Likes

Comments

Fick sluta tidigare än väntat från jobbet för någon dag sedan och passade på att åka och fika uppe vid utsikten i Huskvarna. Planerade sommarens äventyr och bara hade en mysig kväll.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw