Header

Promenera runt sjön med Minna, ta ett kvälldopp, äta grillat och plötsligt börjar det kännas som sommar på riktigt. Sitter just nu på bussen påväg till Göteborg och lyssnar på poddar. Ska spendera helgen hos Viktor och även kolla på min nya lägenhet. Får nyckeln första augusti, så ska dit och kika lite på vad som behöver köpas och fixas tills dess. Längtar!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Två veckor har snart gått sedan vi skrev sista tentan. Har hunnit börja jobba på NCC, träffa massa kompisar och fira Wilmas student sedan jag flyttade hem till Jönköping över sommaren. Viktor har även varit här på besök nu denna helgen. Jönköping bjöd på fint väder så vi passade på att paddla lite kajak och äta på resturang.

Likes

Comments

Tentorna är skrivna och sommaren har firats in med två dagar av Summerburst! Första gången jag varit där och det blir förmodligen inte sista, supernöjd med både festival och artister!

Likes

Comments

Vaknade precis upp klarvaken och kunde inte somna om. Har ingen aning om varför, men tänkte att jag kunde kika in här. Senaste veckorna har bestått av tentaplugg, lite sol och en hel del fix med lägenheten. Ska bo hemma i Jönköping över sommaren och ska vara utflyttad från min lägenhet till helgen nu är tanken. Pappa kommer på torsdag och hjälper till att köra hem alla möbler. Både denna och nästa helg har ägnats åt ekonomisk analys och matlab. Var hos Elin sväng och kollade Göteborgsvarvet från hennes terrass i lördags eftersom en av våra kompisar sprang. Gårdagen spenderades med Viktor i solen. Tentaplugg kom lite i andrahand, när springtur i solen och pizzakväll fanns på schemat. Mycket mysigt iallafall.

Likes

Comments

Fredag idag och det känns som att livet faktiskt börjat återgå till rutiner och skola nu när Cortegen är över. Senaste dagarna har spenderas på Lindholmspiren, med grupparbeten och glasspauser i solen. Just denna morgon började vi dock dagen på Avenyn med frukost på JOS. Fick bli en avokadomacka och en smoothiebowl gjord på blå Spirulina, supergott. Vid lunch träffade vi Harm för att skåla in att vi blivit invalda till föreningen och resten av eftermiddagen har spenderats med mamma och mormor som kommit hit på besök fredag till lördag. Inget att klaga på denna fredag, kram.

Likes

Comments

Soligt väder och fullt med vita rockar på byggplatsen idag. Nästan hela bygglaget har ägnat eftermiddagen åt att måla ekipaget i blått, eftersom det skall vara postnord. Har färg över hela händerna, men mindre på kläder och skor, så är nöjd. Om några timmar kommer tjejerna hit innan vi ska tillbaka till Chalmers igen, denna gång till Gasquen. Vi hörs!

Likes

Comments

Cortegén är invigd och kvällen ägnades ihop med tjejerna igår. Kommande dagar kommer det bli endel byggande och häng uppe på Johanneberg där vi har byggplatsen. Håller verkligen tummarna för sol fram till Valborg eftersom vi ska spendera dagarna utomhus. Idag är det dock Lindholmen och föreläsningar som står som prio ett på schemat. Vi ska lyssna på gamla studenter från EPI-programmet som pratar om vad man kan göra när man tar examen. Kvällens planer återstår att se, vi hörs!

Likes

Comments

Eftermiddagen bjöd på en långpromenad och sedan fika med Viktor. Imorgon står alarmet på klockan sju, tillbaka till vardag och rutiner igen. Har inte haft några lektioner sedan förförra torsdagen, så det har hunnit bli endel sovmorgonar och sena kvällar senaste tiden. Bara dags att ställa om och komma tillbaka till rutiner igen, kram.

Likes

Comments

Sitter på bussen påväg hem till GBG nu från Helsingborg. Ska börja dagen med att handla lite mat och fixa i lägenheten som har stått tom hela veckan. På onsdag sätter Cortegen igång, och som nybliven (!!?) göteborgare som aldrig ens har hört namnet cortege, ska det bli väldigt spännande att se vad de närmsta två veckorna har att bjuda på.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw