Header

Lycka är att ha sovmorgon till tio dagar som dessa. Hann med en morgonpromenad upp på Ramberget innan skolan. En vecka kvar till tenta innebär att det enda som står på schemat kommande dagar är matteplugg. Denna kväll ägnas dock åt några avsnitt White Collar och bananpannkakor. Trivs.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Tacopaj följt av några avsnitt av criminal minds och sedan var tisdagskvällen ganska perfekt. Har invigt mina tofflor hösten till ära, och tar knappt av dem längre. Spenderar kvällarna med art bara mysa. Inte mycket annat man kan göra i höstmörkret.

Likes

Comments

Känns så tomt i lägenheten nu, efter att Ella och Wilma varit här och hälsat på från Jönköping hela helgen. Vi har haft så välbehövligt tjejmys och massa kvalitetstid tillsammans, samt hunnit med alldeles för mycket shopping. Insett att jag trivs så mycket bättre med att trängas och sova tre i min dubbelsäng än att den för mig själv. Får se till att de snart kommer hit igen. Kram

Likes

Comments

Lite bilder från nollningen. Fyra fullspäckade veckor som startade i slutet av augusti. Åh va bra dem var!

Likes

Comments

Slängde ihop en middag med det som fanns hemma, förvånansvärt bra resultat. Broccolipasta med avocadoröra, superenkelt och så gott.

Likes

Comments

En lugn löptur i regnet, lite tacos och just nu är jag ganska nöjd med kvällen. Imorgon väntas näst sista passet på Ica och många hejdåkramar. 

Likes

Comments

Har varit en väldigt lugn torsdag, endast fylld med jobb och förberedelser inför gbg. Om tre dagar sitter jag och mamma i bilen påväg till lägenheten. Just nu känns det inte som att det kommer hända. Har lite halvfyllda kartonger på mitt rum och har börjat fundera på vad som kommer behövas, men inte mer än det. Kommer väl inse att det faktiskt är dags, så fort jag sätter igång att packa på riktigt. Något jag ska ägna morgondagen åt. Först ska jag dock ta min första riktiga sovmorgonen på väldigt länge, många tummar upp till det.

Likes

Comments

Sitter i skrivande stund i bilen, precis hemkommen från jobbet. Ska äntligen få slänga mig ner i sängen och bara njuta av min sovmorgon imorgon. Senaste veckorna och även helgerna har varit fullspäckade av i princip bara jobb. Det är verkligen tur att jag har mina måndagar tillsammans med fantastic four.

Likes

Comments

Fullspäckad helg med som bestått av bland annat jobb och 20års-firanden. Elin och Petra har båda fyllt år senaste veckorna och detta firades in både lördag och söndag kväll. Kommande vecka blir förhoppningsvis ganska lugn. Ska planera in så lite som möjligt har jag tänkt, får se hur det går. Ha det fint, KRAM.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw