Header

Cortegén är invigd och kvällen ägnades ihop med tjejerna igår. Kommande dagar kommer det bli endel byggande och häng uppe på Johanneberg där vi har byggplatsen. Håller verkligen tummarna för sol fram till Valborg eftersom vi ska spendera dagarna utomhus. Idag är det dock Lindholmen och föreläsningar som står som prio ett på schemat. Vi ska lyssna på gamla studenter från EPI-programmet som pratar om vad man kan göra när man tar examen. Kvällens planer återstår att se, vi hörs!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

När jag rensade ut i mina album förra veckan hittade jag massa gamla bilder från fotbollscuper, träningar och matcher. Spelade fotboll i damlaget i Tenhult i 6 år ungefär innan det kändes som att jag var nöjd. Åkte ju till Frankrike för att jobba och sedan blev fotbollsskorna liggande på hyllan. Kollar tillbaka på bilderna och inser verkligen hur mycket jag saknar fotbollen. Att vakna upp på lördagsmorgonen och veta att det är matchdag eller att bara stå på planen och skjuta lite för att det är kul. Bästa var nog gångerna vi åkte iväg med laget till Valdermarsvik, Gothia Cup och andra ställen. Spela fotboll på dagarna och ha laghäng på kvällarna. Minimalt med sömn. Själv har jag alltid föredragit att själv spela framför att sitta bänkad i soffan när det går fotboll på tv. Tycker dock det kan vara kul att kika på ibland, särskilt när det gäller damfotboll. Sveriges damer är ju så himla grymma. Går att läsa på http://dam-allsvenskan.se/ om hur långt Sveriges damer faktiskt kommit. Något dem borde få mycket mer cred och uppmärksamhet för än vad de får idag. Själv höll jag mig hemma på planerna i Tenhult och spelade bara för att det är kul. Något man definitivt blir sugen på att göra igen. Dock blir det nog mest att kolla fotboll på tv:n just nu. Borde egentligen passa på att se någon match på Gamla Ullevi, nu när jag bor i Göteborg. Har ju spelats kvalmatcher till mästerskap för både fotbolls-EM och VM i damfotboll där. Har faktiskt aldrig varit och kollat på någon sådan match, varken i Sverige eller utomlands, så det är kanske något man ska försöka göra i sommar. Återstår att se, kram.

Likes

Comments

Eftermiddagen bjöd på en långpromenad och sedan fika med Viktor. Imorgon står alarmet på klockan sju, tillbaka till vardag och rutiner igen. Har inte haft några lektioner sedan förförra torsdagen, så det har hunnit bli endel sovmorgonar och sena kvällar senaste tiden. Bara dags att ställa om och komma tillbaka till rutiner igen, kram.

Likes

Comments

Sitter på bussen påväg hem till GBG nu från Helsingborg. Ska börja dagen med att handla lite mat och fixa i lägenheten som har stått tom hela veckan. På onsdag sätter Cortegen igång, och som nybliven (!!?) göteborgare som aldrig ens har hört namnet cortege, ska det bli väldigt spännande att se vad de närmsta två veckorna har att bjuda på.

Likes

Comments

Kom fram till Helsingborg vid sjutiden igår. Fixade ihop lite tapas och hade tjejmys innan vi gick ut för att upptäcka Helsingborg. Somnade sent och vaknade sent. Helsingborg bjuder på soligt väder så snart ska vi iväg för att hitta något lunchställe att tillbringa någon timme på. Vi hörs, kram.

Likes

Comments

Sitter i bilen påväg mot Helsingborg! Påskhelgen i Jönköping är över och det har hunnit bli några kilo godis och en och annan blåbärspaj under veckan. Nu väntas lite tjejmys hos Ida i några dagar. Prata skånska och upptäcka Helsingborg.

Likes

Comments

Likes

Comments

Lunchdate på TOKYO idag. Joanna har kommit hem från Australien och jag är hemma nu över påsken. Så en lunchdate kändes väldigt passande. Catch upp och sushi är ingen dålig kombo.

Likes

Comments

... grillkvällar och sommarlov just nu. Har rensat ut gamla bilder, lagt in i mappar och sorterat dem jag vill spara idag. En sån syssla som man kan ägna sig åt när man har påsklov och inga större saker på schemat. Kollar tillbaka på grillkvällar och semesterresor och inser hur mycket jag längtar till sommaren. Dessa två bilder är nog tre år gamla och togs under en sommarkväll som ska få gå på repeat även 2017.

Likes

Comments

En present från Viktor. Används varje dag<3

Likes

Comments