Header

Tillbaka i jönköping ända fram till på söndag och trivs med att äntligen få vara tillbaka i mina gamla springspår. Blev en lång promenad i solen innan Minna kom förbi på lunch. Resten av eftermiddagen har spenderats hemma hos farmor tillsammans med Wilma. Nästa gång jag kommer hem till Jönköping igen är ju inte förrän i påsk, så passar på att försöka hinna träffa alla när jag väl är här.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Firade Marion och firade att tentan är skriven med middag på Moon Thai igår. Drömmigt ställe med snäckor, färgglada lampor och neonslingor i mängder. En ny favoritrestaurang helt klart.

Likes

Comments

Vitaminbombar med frukter, ingefära och honung just nu. Har hostat och hostat senaste veckan och håller tummarna för att mina sjukkurer kommer fungera. Senaste dagarna har annars mest ägnats åt mekanikplugg. Imorgon klockan halv ett är tentan skriven och en veckas ledighet väntar, klagar inte.

Likes

Comments

Favoritväggen i min lägenhet är utan tvekan denna. Så enkelt att fixa och blir så roligt och personligt. Har börjar funderat på att beställa hem massa foton från nollningen och resten av Chalmerstiden hitills, för att göra en fotobok. Tar lite tid såklart, men så värt att ha och titta tillbaka på sen!

Likes

Comments

Ledig dag idag firades med våffellunch. Har även hunnit komma ikapp endel med det jag missat förra veckan. Imorgon väntas en heldag i skolan. Passar egentligen väldigt bra eftersom jag försöker hålla mig borta från lägenheten nu när den renoveras. Vi hörs!

Likes

Comments

Catch up på allt som har med skola att göra denna veckan. Samtidigt är det renovering på gång i lägenheten och dugga imorgon. Fullt upp helt enkelt, men just nu väntas ett avsnitt av White Collar.

Likes

Comments

Lite kallare i backen idag, men har ändå hunnit åka upp och ner några vändor. Har precis lagt mig i sängen efter en pokerkväll i stugan. Insett att det faktiskt är riktigt kul när man lärt sig alla kombinationer och regler. Imorgon väntas sol hela dagen, klagar inte.

Likes

Comments

Vecka 7 är inledd vilket innebär skidor, skidor och skidor. När vi inte är i backarna blir det varm choklad på toppstugan eller stughäng. Trivs.

Likes

Comments

Helsvart och rosa, en ganska standard kombination som kanske används lite föööör mycket till vardags. Tycker svart så enkelt och snyggt, lätt att kombinera med annat. Denna söndag kommer bli så lugn. Mamma väckte mig för ungefär en timme sen, humöret är på topp och vid nio väntas frukost med familjen. Kram

Likes

Comments

Ledig dag och brunch med tjejerna denna onsdag. Älskar att lyxa mitt i veckan. Sådant här som behövs.

Kafferosten hette stället vi var på. Sueprmysigt litet café vid Olivedahlsgatan här i Göteborg. Defenitivt värt ett besök om man bor i närheten eller har vägarna förbi.


Likes

Comments