Header

En av de bättre sakerna med hösten är utan tvekan kantarellplockningen. Mammi och jag spenderade någon timme i skogen på eftermiddagen idag, med lyckat resultat. För tillfället är det nog grillning som står på menyn men imorgon väntas kantarellmacka!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sitter just nu i bilen påväg hem från sista jobbpasset i Tranås. Lämnade över en liten "tack för i sommar" present som till kollegorna och ska bara svänga förbi kontoret med datorn innan jag är klar för i sommar.
Nu väntar förhoppningsvis en hemmahelg i Jönköping och sedan åker jag upp till Göteborg fixande i lägenheten. IKEA kommer med hemleverans av säng, skåp och lite annat smått och gott på måndag. Så kommer förmodligen ha fullt upp med att greja där. Hörs senare, kram.

Likes

Comments

Bilderna är på mig och tjejerna innan vi gick till OPA för några helger sen. Trots olika jobbtider och semestrar hit och dit så hann vi ändå träffas några gånger i sommar. Lite obligatoriska födelsedagsfirandet, myskvällar och annat viktigt. Man får passa på att ses så mycket man bara kan, inför hösten åker alla åt olika håll igen.

  • Fav

Likes

Comments

Är det inte badväder så får man hitta på annat på semesterveckan i GBG. Jag och Viktor tog en tur till Saltholmen för att sitta på klipporna och äta glass. Sitta och prata hann vi med en lång stund, men glassen glömdes bort haha. Det var iallafall definitivt en plats som kommer besökas igen när solen skiner lite mer. Jobbar klart sista veckan på NCC nästa vecka, så får bli någon gång efter det.

Likes

Comments

Tre veckor semester har passerat och just nu sitter jag och äter lunch på bygget. En av semesterhelgerna spenderades i Köping hos Elin. Tog ungefär lika lång tid för Marion att ta flyget ner från Kiruna som för mig att köra bil upp från JKPG. Så blev superbra att mötas upp alla tre där hos Elin. Hann bli endel sol och bad i polen, tapas och massa tjejmys. Testade köpings beryktade kebabpizza och njöt av ledigheten. Lätt en helg som gärna hade fått gå på repeat.

  • Fav

Likes

Comments

Promenera runt sjön med Minna, ta ett kvälldopp, äta grillat och plötsligt börjar det kännas som sommar på riktigt. Sitter just nu på bussen påväg till Göteborg och lyssnar på poddar. Ska spendera helgen hos Viktor och även kolla på min nya lägenhet. Får nyckeln första augusti, så ska dit och kika lite på vad som behöver köpas och fixas tills dess. Längtar!!

Likes

Comments

Två veckor har snart gått sedan vi skrev sista tentan. Har hunnit börja jobba på NCC, träffa massa kompisar och fira Wilmas student sedan jag flyttade hem till Jönköping över sommaren. Viktor har även varit här på besök nu denna helgen. Jönköping bjöd på fint väder så vi passade på att paddla lite kajak och äta på resturang.

Likes

Comments

Tentorna är skrivna och sommaren har firats in med två dagar av Summerburst! Första gången jag varit där och det blir förmodligen inte sista, supernöjd med både festival och artister!

Likes

Comments

Vaknade precis upp klarvaken och kunde inte somna om. Har ingen aning om varför, men tänkte att jag kunde kika in här. Senaste veckorna har bestått av tentaplugg, lite sol och en hel del fix med lägenheten. Ska bo hemma i Jönköping över sommaren och ska vara utflyttad från min lägenhet till helgen nu är tanken. Pappa kommer på torsdag och hjälper till att köra hem alla möbler. Både denna och nästa helg har ägnats åt ekonomisk analys och matlab. Var hos Elin sväng och kollade Göteborgsvarvet från hennes terrass i lördags eftersom en av våra kompisar sprang. Gårdagen spenderades med Viktor i solen. Tentaplugg kom lite i andrahand, när springtur i solen och pizzakväll fanns på schemat. Mycket mysigt iallafall.

Likes

Comments