Header

Vill bara att det ska bli torsdag kväll om två dagar. Då är tentan avklarad och vi sitter och firar på Pinchos. Morgondagen kommer precis som idag vara uppbokad av linjära ekvationer, triviala lösningar för matriser och annat sådant. Vi hörs.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

~~Min fina Wilma~~

När dessa bilder tog hade vi precis haft pizzahäng i mitt kök, vi hade shoppat hela dagen och gjorde oss redo att för lördagskväll ute i Göteborg. I motsats till det har denna helgen varit en av de lugnaste jag haft sen någon gång i somras. Klagar inte på det dock, behövs det med ibland<3

Likes

Comments

ÄLSKAR färgen på träden just nu, hela Lindholmen är fylld av gula löv. Dagen har spenderats i skolan (!!??) hela dagen. Massa fika och tentaplugg.

Likes

Comments

Lycka är att ha sovmorgon till tio dagar som dessa. Hann med en morgonpromenad upp på Ramberget innan skolan. En vecka kvar till tenta innebär att det enda som står på schemat kommande dagar är matteplugg. Denna kväll ägnas dock åt några avsnitt White Collar och bananpannkakor. Trivs.

Likes

Comments

Likes

Comments

Tacopaj följt av några avsnitt av criminal minds och sedan var tisdagskvällen ganska perfekt. Har invigt mina tofflor hösten till ära, och tar knappt av dem längre. Spenderar kvällarna med art bara mysa. Inte mycket annat man kan göra i höstmörkret.

Likes

Comments

Känns så tomt i lägenheten nu, efter att Ella och Wilma varit här och hälsat på från Jönköping hela helgen. Vi har haft så välbehövligt tjejmys och massa kvalitetstid tillsammans, samt hunnit med alldeles för mycket shopping. Insett att jag trivs så mycket bättre med att trängas och sova tre i min dubbelsäng än att den för mig själv. Får se till att de snart kommer hit igen. Kram

Likes

Comments

Lite bilder från nollningen. Fyra fullspäckade veckor som startade i slutet av augusti. Åh va bra dem var!

Likes

Comments

Slängde ihop en middag med det som fanns hemma, förvånansvärt bra resultat. Broccolipasta med avocadoröra, superenkelt och så gott.

Likes

Comments

En lugn löptur i regnet, lite tacos och just nu är jag ganska nöjd med kvällen. Imorgon väntas näst sista passet på Ica och många hejdåkramar. 

Likes

Comments