familj & vänner


☆ min familj är helsvensk men jag och min bror pratar ofta engelska med varandra hemma. När jag snackar med mig själv (we all do it) eller när jag ska peppa mig själv så pratar jag också engelska! Vet inte hur det blev såhär men det är normalt att jag och bror snackar engelska med varandra haha?

☆ jag kallar min bror för bror. Vet inte varför? Och då menar jag inte som 'han är min bror' utan mer 'han heter bror'. Jag tror att det är för att jag fick reda på att man kan heta 'bror' som ett riktigt förnamn så jag tyckte att han borde ha hetat 'bror' som förnamn. Jag brukar bokstavligen tilltala honom med 'bror' istället för hans namn!

☆ en av de saker jag oftast gör med vänner är att promenera eller cykla till en mat affär och köpa vad vi än är sugna på och sätta oss på en kulle eller vart som helst utomhus för att äta & snacka. Verkligen såå kul att bara praataa med vänner! Känns som att jag har snackat om allt som går att snacka om men nästa gång när jag sitter med någon vän så pratar vi ändå i två timmar? Huur?

☆ jag och min vän maria har en podcast? Hur galet? Vi snackade om det för en eller två somrar sedan, men det blev inte av för att vi inte visste någonting om hur det funkar och även för att vi inte 'hade tid'. Men i år blev det av! SNARTON heter den och ni kan hitta den på podcaster eller iTunes! Så coolt att se vår podd på den appen ändå.


serier & tv


☆ jag älskar reality-tv! det är verkligen min guilty pleasure! Varje gång jag sätter på tv:n (för det händer ju ofta) så går kollar jag nästan alltid på kanal 11 eftersom det är där kuwtk och andra reality program går hihi! Playmakers på tv4 är min nyfunna favorit! Men det går inte lika ofta på tv:n som kuwtk repriserna!

☆ en serie som jag kan kolla om och om igen hur många gånger som helst är How I Met Your Mother! Det är verkligen ett av mina favoritprogram att kolla på! Blir alltid på bra humör! Varje gång min pappa ser mig framför himym frågar han hur jag fastnade för det programmet, och ärligt talat är jag en loveless hopeless romantic som Ted.

☆ jag har svårt för att multi-kolla mina serier! jag måste kolla klart en serie i taget, vilket ibland kan vara jobbigt. Just nu kollar jag om GG för tredje gången och ska precis starta sista säsongen. Efter det ska jag antingen kolla sista OC säsongen eller börja kolla riverdale. Men aldrig i livet att jag skulle kolla alla samtidigt!?


först och främst! mina ögonbryn ser INTE ut som på första bilden! Det är en gammal bild som är tagen för någon månad sedan. Tog endast med den för att den hade lite rosa i sig (hoppas att ni märker temat på detta inlägget) Så hata inte på mina ögonbryn för de ser INTE ut sådär LÄNGRE! Ville bara att ni skulle veta det hihi!


blogg & sociala medier


☆ ibland får jag jätte mycket inspiration till blogginlägg och försöker skriva så mycket jag kan och tidsinställa inlägg ifall jag får bloggtorka senare! Eller om jag får idéer till blogginlägg-serier kan jag skriva upp det! och jag får mycket mer blogginspiration på morgonen snarare än dagen eller kvällen. Innan klockan 12 på vardagar är det jag får mest inspiration! (speciellt om jag har druckit kaffe hihi)

☆ jag älskar att gå in på "nya blogginlägg" och läsa/gilla/kommentera olika blogginlägg. Alltså hitta nya bloggar att läsa och följa! Tycker verkligen det är såå kul! Älskar även att se hur andra redigerar sina bilder! Om jag går in på någons profil på instagram och ser att de bloggar klickar jag direkt! älskar att hitta nya bloggar!!

☆ jag tvekar alltid när jag lägger upp mer personliga saker på bloggen då jag egentligen endast vill ha en mode-blogg. Samtidigt vill jag ha en vardagsblogg? Svårt att välja ju! Sedan finns det även mer personliga skäl, men detta är ju en modeblogg så jag kan ju inte dela med mig av det hihi ;)

Hoppas att ni gillar det här inlägget! Som sagt vill jag att min blogg endast ska vara en modeblogg men jag vill ändå ha lite inslag av personlighet i den så here you go! Vissa av dessa saker kanske en del visste, men jag hoppas att ni fick reda på något nytt om mig i alla fall? LMK om ni vill ha fler inlägg som det här! Xx


Likes

Comments

Så mycket bra musik som har släppts nyligen! Bland annat ny musik med Justin Bieber, en asbra låt av Zhu (this is why I love him) och även Molly Sandén världens babe! Finns även en del nya ansikten för mig som BLESSED och adelén! Sist men inte minst en remake av basket case!? Grym musik-release-vecka för mig i alla fall! Här är hela tolv (!!!) låtar som jag personligen tycker är super bra! Xx


Likes

Comments


Jag gjorde om i mitt rum för ungefär tre år sedan, och direkt efteråt var jag super nöjd! Men nu har jag i något år slutat gilla det hihi. Jag har en tapet på ena väggen av new york, men jag vill ha alla väggar vita. Sedan ska jag kanske byta säng? Denna har jag haft så länge jag kan minnas. Till sist ska alla möbler bytas ut mot nya fräscha vita! Mitt dröm rum kommer antagligen gå i uppfyllelse! Ovanför ser ni lite inspo för nya rummet! Stay tuned.... Xx

Likes

Comments


I andra avsnittet av SNARTON pratar Hanna och Maria kärlek! De diskuterar singel vs förhållande samt deras drömkillar, drömförhållanden och drömdejter. Hanna berättar om en konstig första dejt som inte blev av och Maria berättar om att hennes ex inte ville göra slut.

Ni kan lyssna på avsnittet på iTunes - sök på SNARTON Om det inte fungerar tryck på refresh. Fungerar det fortfarande inte? gå ut ur appen, ta bort från multitask och gå in på appen igen. Hoppas att ni gillar avsnittet! Kram

Likes

Comments


Idag så träffades jag och Maria och hade ett litet 'möte' hihi, vi spelade in ett podd-avsnitt och planerade lite inför framtiden. Sedan pratade vi även lite som vänner och tog några snabba bilder på insta-story (se ovan) Efteråt när Maria skulle springa iväg började jag redigera avsnittet och har nästan redigerat klart hela! Imorgon kommer avsnitt nummer två ut så se till att gå in och lyssna på SNARTON på podcaster imorgon efter halv nio! (Ett till blogginlägg om detta kommer upp imorgon) Hoppas att ni gillar det! Xx


Likes

Comments


Detta blev min frukost idag! Nu när jag kör buddah-bowls till lunch varje dag så har jag en hel del avocado att 'göra av med' så då passar avo-mackor perfekt! Jag brukar köra en rejäl mängd krydda på också hihi! Det är en peppar-blandning från australien faktiskt! En kompis till mig frågade 'hur mycket mjölk har du i ditt kaffe eller?' jag är ny till hela kaffe-fenomenet så jag kör 2:1 med kaffe vs mjölk. Ibland slänger jag i brunt socker - med det är endast när jag är extra sötsugen!

Nu ska jag äta och dricka upp, sedan ska jag planera några blogginlägg och även några hemliga saker hihi! Efter lunch ska jag träffa Maria för att spela in ännu ett poddavsnitt (<3) och kanske även träffar en annan vän! Hoppas att ni får en bra dag! Xx

Svara gärna på frågan här nedan om ni vill påverka bloggens innehåll! (det kan ta en stund för frågorna att ladda om du är inne på datorn!)


Likes

Comments


Den sista veckan av sommarlovet är här :( men jag tänkte testa att äta buddah bowls till lunch varje lunch nu innan skolan börjar! Detta är alltså ett fenomen jag hittat på Pinterest och alla bilder är därifrån. Egentligen är det bara en stor skål med nyttigheter men vissa säger att man ska ha en viss procent av protein en viss procent av kolhydrater osv. Så nu har jag testat en variant idag och ska fortsätta med det! Idag var det riktigt gott, kanske tog för mycket avokado! Men annars super! Xx

Likes

Comments