Har inte gjort ett skit idag förutom att städat lägenheten, men annars har jag bara legat i sängen. Halsontet sitter kvar och vågar inte träna för är rädd att det ska bli sämre. Så jag avrundar denna dag med lite mys med pojkvännen framför Parneviks! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har det inte hänt mycket, åkte och handla lite, städade och nu ligger jag bara i sängen och kollar på lite friends. Blev tacos till middag idag också, det är sååååå gott och jag skulle verkligen kunna äta det varje dag om jag kunde.

Likes

Comments

​Haft lite tacomys med min älskade pojkvän, och nu blir det sängläge framför en film! 

Likes

Comments

Dagar som dessa då det bara är snö och slask ute så längtar jag så sjukt mycket till sommaren. Nu ska vi snart åka till Martins syster för att käka lite lunch och sen blir det bara att ta det lugnt resten av dagen eftersom min förkylning inte är riktigt 100 än. Men hoppas på att kunna börja träna igen till veckan. 

Likes

Comments

​Äntligen fått denna tröja hem. Den är verkligen så skön, så bra material och så sjukt snygg! 

Likes

Comments

98 dagar kvar till studenten, längtar så sjukt mycket!


Likes

Comments

Att ha haft en hund i 10,5 år och sedan förlorar han är det värsta som kan hända. Man tror alltid att det ligger långt in i framtiden och det inte kommer att vara så jobbigt, men jag lovar er. När den dagen kommer och nånting händer eller man måste avliva hunden, den dagen kommer vara en av dom värsta dagarna i era liv. Jag har gråtit en liten skvätt näst intill varje dag sen han var hos veterinären, det är så sjukt jobbigt. Snart finns han inte längre i mitt och min familjs liv, men han kommer alltid ha en speciell plats i våra hjärtan! 

Min lilla prins, sov gott


Likes

Comments

​Såhär ser dagarna ut numer, en väldans massa plugg och pumpar ut lite musik ur världen bästa högtalare som jag fick i julklapp. Jag har så extremt tråkigt nu när jag är förkyld, det var liksom skönt att ligga i sängen och bara kolla på serier dom tre första dagarna men nu kliar det verkligen i fingrarna. Dock orkar jag inte göra något, men egentligen vill jag bara springa ner på gymmet och träna. Nu ska jag sova och imorgon ser dagen nog likdan ut! 

Likes

Comments