Header

För ungefär en vecka sedan var jag, Lisa och Ellen i Lofoten. Det är verkligen en plats alla borde besöka. Det vackraste mina ögon skådat helt klart i naturväg!

Jag filmade litegrann och har klippt ihop en film där i från!

Likes

Comments

Igår var jag hos mamma och Uffe. Vi firade Uffes födelsedag med fika och tårta. Efter det blev jag även bjuden på middag! Mamma gjorde ceasarsallad vilket var supergott:)

Likes

Comments

Hade helt glömt bort att jag hade en blogg tills nu ikväll. Tänkte bjuda på lite bilder på vad jag gjort de senaste veckorna.

Ätit gott på stadskällaren med Krille och sedan gick vi på dagsfest på brygg med Lisa och Jessica.

Varit på AWESOME fest på Carlings med massa härligt folk.

Posat med grumpy cat

Lovar att börja blogga mer igen! Men bara när jag gör något ball. Är så mycket jobb nu att jag knappt hunnernas något annat.

Likes

Comments

Har nu jobbat två veckor på Alhem! Krille har flyttat till Malmö för praktik och ska va där i typ 8 veckor till. Jag saknar ihjäl mig och längtar så mycket tills vi ska ses igen.

Mina dagar går ut på jobba äta sova. Orkar inget på kvällarna så brukar lägga mig redan vid 21. Och vissa kvällar jobbar jag även på fritidsgården. Nästa vecka tex är det 7-16 varje dag å 18-22 två kvällar sen 19-23 en kväll. Kommer va dead. Men jag har iallafall något att se fram emot. Krille. Jag åker till Malmö den 24 maj för att krama och pussa henne<3

För övrigt är de Nice att börjat jobba på Alhem igen. Skönt att få tillbaka rutiner och att se lönen rulla in!

Likes

Comments

Väldigt dåligt uppdaterat här ser jag nu!

Har börjat jobba på Alhem igen så är på jobbet 7-16 sen kommer jag hem och är dead = somnar väldigt tidigt. Är mest på Tumblr. Följ mig där föresten! Världens bästa tidsfördriv är det haha. Så mycket fina bilder och inspiration.

Något jävligt tråkigt för mig är att KP flyttat till Malmö nu i några veckor för praktik... Saknar ihjäl mig här hemma.
Här är en Printscreen från min tumblr. Jamesizidor .

Likes

Comments

Här är en film från igår. Skejtade för första gången sen i somras och lite annat gött. ENJOY.

Likes

Comments

Min födelsedag var Nice. Blev bjuden på middag av pappa på taco bar och sedan på kvällen kom mamma och Uffe. Vi bjöd på glass och jag fick lite paket!

Idag har jag spelat in en vlog som kommer dyka upp i morgon. Jag har skejtat för första gången i år och hälsat på Rebecca, Alex och Adrian. Mysig dag helt enkelt!

Tack alla som grattat mig!!!🎉

Likes

Comments