Header

Chiapudding med hallon, en nocco och två knäckebröd med ägg och kaviar fick rivstarta min morgon.

Även de två sista avsnitten av greys säsong 6. Wow så spännande det var😱. Nu ska jag läsa lite i en bok jag började på igår, för att sedan gå till gymmet och köra intervaller samt mage. Efter det blir det som vanligt jobb, denna gång till 01. Är trots det, väldigt glad över att jag går skift med så bra människor iår. Trots att jag inte är en favorit av arbetet just nu, så gör de tre personerna mig alltid glad🙌

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hörni! Just nu har jag grovt mycket bloggtorka. Mina dagar är exakt likadana varje dag, och inget roligt att läsa om. Jag jobbar, tränar och sover för att jobba igen. Däremot kan jag ju erkänna för er att jag sagt upp mig, och augusti börjar jag på nytt jobb. Ska bli SÅ skönt och SÅ roligt(!!) ska nämligen börja vikariera på förskola, och om det är något jag har passion för här i livet är det barn, därför kommer detta passa mig utmärkt.

Likes

Comments

Visst ser denna yumyum ut? Ska däremot erkänna att det var den inte alls. Smakade alldeles för mycket grönsaker, och jag som trodde den skulle vara lite fruktig.

Idag har jag först och främst bara sovit ut, för att sedan ta mig till Örebro med mamma. Vi strosss runt mest, men jag fick faktiskt med mig i en bikini. Det var på tiden att jag skaffade mig en ny. Roligt ändå, att jag hade lovat mig själv att den nästa bikinin jag köpte inte fick vara blå; men det är just vad denna också är, som mina alla andra.

Örebro är en sån fin stad. För några år sedan var min enda plan att bo i Göteborg om jag skulle vara kvar i Sverige som äldre. Nu skulle jag kunna tänka mig att bo kvar här, fast in mot stan mer. Det är så otroligt fint, även om det inte är så jättestort.

Likes

Comments

Mormor, lillebror och mamma

Mycket skolavslutningsbilder, jag vet. Men har fortfarande många bilder som jag inte delat med mig utav, dessutom är de väldigt fina. Inte sant? Det blir så svårt att uppdatera när man jobbar sånna skift som jag gör. Idag efter jobbet tog jag mig till Åsbro för en PW och magträning tillsammans med Astrid. Alltid lika trevligt. Är lagom trött, och borde sova innan 06-16 imorgon, MEN först ska jag se nya avsnittet från skam. Längtat i en vecka efter detta, ska bli lagom spännande att se vad som händer.

Likes

Comments

Jag åt macka, melon, lite vindruvor, yoghurt och ett fikabröd. Drömmigt ändå, eller hur?

Och här ser ni lite av det molly plockade på sig. Även hon åt en smörgås och lite plock, tror vi båda var eniga om att plocka på sig lite när vi ändå valde att gå ut och äta frukost.

Sen var det de där om att jag kom hem runt 02 och gick upp tidigt för att åka in till stan. Då är det en hårbulle och solisar som gäller, inget annat haha!

Nu börjar klockan närma sig lunch och jag ska väl hitta på något innan jag jobbar 16-01 idag igen. På fredag är jag äntligen ledig och då ska jag stortstäda mitt rum och bara ta hand om mig själv. Hoppas att jobbtimmarna tickar på snabbt

Likes

Comments

Precis genomfört ett tabatapass ute i solen. Svetten rann något otroligt och jag blev fruktansvärt trött. Skönt! Jag använde mig utav appen "VT Bodyweight" som har olika tabatapass inlagda, måste säga att det till en början var irriterat att höra en peppröst som skrev halvvägs, eller bra jobbat... ...men i slutet när jag knappt orkade mer var det riktigt peppande trots allt. Så denna app är ett tips till er som kanske inte har ett gymkort, eller bara för omväxlingens skull.

Nu lagar jag lite mat, kycklingfiléer, som jag och min bror ska äta innan jag åker iväg på kvällsskiftet som pågår 16:00-01:00. Kul, kul. Eller inte.

Likes

Comments

Igår tog sig jag och Mollsan ut på en promenad. Skulle gärna skrivit PW, men att gå 1-1,5 mil på 2 timmar är inte något att skryta över.

Drack under gången den äckligaste noccon som tillverkats. Varför var jag dum nog och beställde ett flak med den smaken? Är för snål för att inte dricka upp dem dessutom... haha

Fina Molly

Likes

Comments

Gud vad glad jag är att jag igår bestämde mig för att börja röra mig igen varje dag. Känner mig så mycket gladare och piggare som människa när jag tränar och tar hand om mig själv, som att massa ny energi fylls på fast jag egentligen är helt slutkörd.

Idag var en sån dag då det verkade som att varenda kotte på gymmet skulle köra exakt samma sak som mig och Ebba, nämligen ben. Vi fick därför vända om passet, och bland annat köra squats med skivstång sist som jag annars väljer att börja med.

Fokus baksida ben. Körde ett pass med varierat tungt och lätt, varierat många repa och få reps. Blev ett riktigt bra pass, och både jag och Ebba darrade i bena när vi var klara

Trots det, utmanade vi oss själva med intervallöpning som de sista vi gjorde. Vi körde löpning på 13,5 i 20 sekunder och vila 10 sekunder i 16 repitioner. Varav att två gånger sprang vi 50 sekunder istället för 20.

Nu känns det skönt att sitta hemma. Fylld med glad och stark energi. Solen lyser och jag ska knäppa en nocco innan jag går iväg på en lång promenad.

Likes

Comments

Räkor, chips, chocklad, plock och frukt

I onsdags lyxade jag och Astrid till det med vår favoriträtt, nämligen plockmat. Man blir aldrig trött på det eftersom det går att variera så mycket. Min favorit of all time är mozarellan. Ost över huvudtaget faller mig i smaken. Sen är det ju alltid extra fräsht med lite frukt. Eller hur?

Likes

Comments

En av alla fina buketter som jag fick i fredags. Denna är gjord utav min ingifta faster som är så otroligt duktig på att få till det extra fint.

Hej vänner! Idag jobbade jag 06-16 och det gick så segt. Första timmarna rullade på och hade relativt med energi, men ju mer dagen gick ju mer märkte jag av att jag la mig alldeles för sent igår. Varför gör man så? Astrid var lätt kvar här tills 23, och jag somnade väl inte förens 24-01 någon gång. Ska man aldrig lära sig?

Nu är det verkligen på riktigt. Jag jobbar heltid, 160 h/måndag. Wow. Det känns helt ofattbart. Förr förra veckan satt jag i skolan, och nu är jag här.

Likes

Comments