Header

Hittills idag har jag skrivit på gymnasiearbetet endast. Nu ska jag iväg till Askersund att göra fransarna och åker sedan direkt till Marieberg för att köpa lösnaglar, strumpbyxor, lösgodis inför resan inatt :) direkt när jag kommer hem måste jag ta tag i packningen (jag började inte igår så har ingenting packat och vi åker liksom inatt, typiskt mig)

Jag tar iallafall med mig systemkameran och datorn till London. Så om jag orkar/har tid, kommer jag självklart blogga med roliga bilder 🐻 Håll utkik!

Likes

Comments

Sitter och leker med webbkameran lite emellan åt när jag tröttnar på gymnasiearbetet, haha! Har ändå fått en del gjort idag, lyckats blivit klar med en aktör. För er som inte vet skriver jag om elpriset, woho vad kul. Nackdelen med att gå ekonomi är att det blir väldigt begränsat om vad du kan skriva om, det måste finnas en koppling till ekonomin.

Har väldigt mycket att göra idag och imorgon. Tänkte dela av mig om en lite planering, så får ni se vad jag gör nu om dagarna.

Idag: Städat rummet, plugga gymarb, läsa ut Sv boken, börja packa och pyramidpass.

Imorgon: Uppstigning tidigt, köra pass 07:30-08:3o på gymmet. Skriva gymarb, göra fransar, åka och ta ut pengar och packa klart. Ska försöka komma i säng vid 18,19,20 tiden någon gång för uppgång vid 01 och vidare mot Arlanda!


Känns stressigt. Får ta med mig engelska boken som ska vara utläst efter lovet och läsa under flygtiderna. Eftersom vi är 4 styckena tjejer som åker till london kommer det vara någon som får sitta själv i flyget. Denne person blir jag, så jag får chansen att få något vettigt gjort de timmarna. :)

Likes

Comments

Vilket väder Sverige bjuder på. Strålande sol hela helgen och täckt med snö, det är ändå väldigt fint! Snart kommer Astrid så ska vi ta en promenad i detta väder. Ikväll ska vi och Felicia ses hos Molly och planera inför London. Boka bord på någon resturang kanske, osv :)

Gick i skolan endast 12:10-13:30 idag. Skönare start på veckan kan man ju inte önska?

Likes

Comments

Nu kör vid 1,5 h effektivt gymnasiearbete! Efter det är klockan två, och om jag känner mig lite bättre tar jag på mig mycket kläder för att gå en promenad i det här fina vädret. Solen skiner, det är verkligen så otroligt fint☺️ (hoppas hoppas jag kan gå en sväng, vore skönt)

Likes

Comments

TISDAG, och jag börjar möjligen piggna till lite. Somnade vid tre igår då hostan tog över, segt. Idag hostar jag konstant och snuvar all the time. Visst är det förkylningen sätt att lämna kroppen? Vilket är bra, för imorgon måste jag till skolan med mina fem härliga lektioner.😊 Idag har vi endast gymarb, och eftersom jag inte är på plats sätter jag mig hemma någon timma strax, men först... frukost

Likes

Comments

Har ni också dessa perioder då det går massor med bra serier på tv:n, så ni sitter som fastklistrade i soffan, eller sängen och bara tittar på allting som går. Denna vecka börjar många program, som jag i vilket fall följer. Då ska vi se.

PARNEVIKS - TISDAGAR 20:00 (3AN)
UNG OCH BORTSKÄMD - TISDAGAR 21:00 (3AN)
VÄLKOMMEN PÅ VISNING - MÅNDAGAR 20:00 (3AN)
PARADISE HOTEL 2017 - MÅN/TIS 22:00 (3AN)


Sen har vi dessutom Mello som nu går varje lördag 20:00 i några veckor framöver. Visst är det lite som en tradition att titta på det? Även om man blir lika besviken varje år, så är det något som lockar sig till den "showen." Vi får absolut inte glömma bort my all time favorite, Sverige Mästerkock. Går 20:00 varje onsdag på 4an. En serie jag följt i många år tillbaka.

Likes

Comments


Innan:
Efter:

Detta känns skönt. Ägnat hela förmiddagen till att städa, damma, damsuga, bädda om osv. Så nu ligger jag helt nyduschat och insmörjt i min säng framför ving (kollar resor till sommaren/hösten), lyssnar på musik och iväntar maten. Är långt ifrån frisk, men tror febern gått ner lite i vilket fall. Ska fortsätta resten av dagen som nu, avslappnad ensam hemma medan familjen går iväg till ishallen.

Ni får ha en fortsatt bra söndag vänner, och imorgon startar ännu en vecka. Vilket betyder: En dag närmare sportlovet. En dag närmare london. En dag närmare Malta, och kanske det viktigaste: En dag närmare studenten... För mig gör det ingenting alls att tiden går fort.

Likes

Comments

Jag lever *knappt*. Herregud vilken förkylning jag råkat ut för. Tog en alvedon vid middagen och trots det stod tempen på 39 grader🤒 Känns som jag utövat ett träningspass och ligger helt utslagen i soffan, fast jag inte gör någonting om dagarna. Sjukanmälde mig från jobbet imorgon redan nu, då detta inte går. Hoppas jag blir bättre imorgon för annars finns risken att jag missar ännu mera från skolan, och det orkar.jag.inte. Men men, när man mår som jag mår nu finns det inte mycket att göra.

Imorgon blir ännu en sega i sängen dag. Skulle behöva plugga gymnasiearbete, men det går verkligen inte😂 Blir utslagen av av att läsa texten på en serie i detta skick liksom. Det värsta är att jag vaknar tidigt och kan inte somna om, usch vad det är jobbigt att vara sjuk. Ironiskt hur man ibland kan "hoppas" att man ska må dåligt så man slipper skolan eller liknande, men sen när man väl blivit riktigt sjuk så ångrar man sig och tycker det är det värsta möjliga😬

Vilken roman detta blev, och bara om mitt mående! Ska sluta klaga, är mycket positivare än vad det verkar! Godnatt läsare. Lovar att jag ska börja uppdatera roligare så fort jag mår bättre, med kamerabilder osv osv

Likes

Comments

Trippade med ut igår med min 39 graders feber. Jag och Astrid åt nutellapizza på fratelli innan bion dessutom, vilket var så mysigt men hjälp vad mycket folk det var och så trångt man sitter. Bion var helt okej, skulle inte klassa det som en skräckfilm utan mer som en thriller, handlingen var i vilket fall bra, framförallt om man sätt den första filmen redan!

I vilket fall, idag mår jag ännu sämre. Skulle ej följt med för nu får jag sjukanmäla mig från jobbet. Dessutom mår jag alldeles för dåligt för att kunna plugga, det finns ingen ork i min lilla kropp. Istället ligger jag bara i sängen och glor serier... ikväll är det iaf mellomys med familjen och det ser jag fram emot.

Likes

Comments

Igår hängde jag med bästa pinglan hela eftermiddagen❤ Idag, mår jag inte lika bra. Många har legat i influensan, både i familjen och runt om mig och jag har känt av den lite smått sedan i tisdags. Nu, kan jag knappt svälja då jag har en stor klump och klia konstant i halsen, eller andas då jag är så täppt. Dessutom lock i båda öronen och feber, WOHO. 👍😊 Sjukanmälde mig precis från skolan och får lägga mig och läsa / kolla tv, för det är omöjlig att somna om när man mår såhär.

Problemet med det hela är att jag skulle på bio idag med Astrid, Moe och Fadhel. Biljetterna är redan uthämtade och betalda. Så jag måste må bättre ikväll så jag kan följa med. Sen direkt efter det, lägga mig och sova för att orka jobba båda lördag/söndag denna helg.

Likes

Comments