Header

Fredag! Vad ska ni göra?:) jag ska iväg och jobba tre timmar, och sedan ikväll ska jag bara kolla på idol och mysa. Var tydligen tvungen att åka på öppethus imorgon i skolan, trots att jag har match och det är så himla tråkigt. Varje år gör vi samma saker och lika segt varje gång, haha. Känns knappt som det kommer bli någon helg då det är fullrulle hela tiden😳

Aja, nu ska jag käka lite mellis och ta en powernap innan jobbet. Önska mig lycka till!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Frukosten imorse.

Jaha vänner, nu är det dags igen. Mitt liv går för runt, som vanligt men det är bara lära sig att acceptera att det är så verkligheten är. Idag var första dagen på länge då ingenting var planerat, och vad gjorde man då? La sig i sängen och sov. Somnar alldeles för sent om kvällarna, är alldeles för trött på mornarna och dagarna går för fort.

Fått sånna nyheter på senaste, så är otroligt glad:) har med jobbet att göra, kan återkomma mer om det senare. Skolan rullar på, fullt ös medvetslös typ. Matten är svår, ska hålla redovisning på engelska inför hela klassen ensam, internationell ekonomi prov nästa vecka, hållbar utv prov imorgon, bokprat imorgon, psykologi skrivning på tisdag, affärsplanen ska vara klar nästa fredag.. ni märker, det är väldigt mycket just nu.

På lördag ska jag äntligen ut efter att inte vart ute på nästan en månad. Wihoo! Har planera hela helgen, ovanligt?😂 fredag-jobb. lördag-handbollsmatch,utgång. söndag-hockey,plugga. måndag-plugga:)

Likes

Comments

vore så snällt om ni ville svara på 4 frågor för vårt UF-företag. Ni är helt anonyma och det tar inte mer än en minut för er, uppskattas jätte mycket om ni vill hjälpa oss!:)

https://sv.surveymonkey.com/r/D3GBK2N

Likes

Comments

Igår var jag hemma från skolan, och på kvällen när familjen var ute och åt för att fira Oskar så slutade det med ett toa besök på restaurangen där jag fick spy. Trevligt .. :) trodde det bara var för jag hade ätit så dåligt och min grova förkylning, så jag gick och la mig för att gå till skolan idag.

Imorse när jag vaknade mådde jag lite illa, men inget märkvärdigt, sen när jag stod oxh skulle sminka mig började allt snura och jag fick sån yrsel, och helt plötsligt låg jag på golvet och vågade inte ställa mig upp igen för var så rädd att ramla ihop och känna samma obehag en gång till. Så, jag är hemma idag med, och när jag tog tempen imorse låg den på 39,4 så antagligen har jag åkt på en riktig förkylning eller nått, hoppas deg blir bättre snart i vilket fall.

Likes

Comments

Namnam... macka m avokado och tomat. Yoghurt med blåbär, hallon och müsli, samt en kopp te med honung för min onda hals.

(Just nu är kl 21:40, jag har precis gjort klart uppsatsen och kämpar med att andas ?? Är så täppt så ni förstår inte, vet inte hur många gånger kunderna som kom i driven sa "ja vi tyckte du lät lite täppt, haha" jaja, ska bli skönt att sova och vila ut sig lite) Var ju magsjuk för en vecka sen, och troligen var immunförsvaret fortfarande dåligt när jag tog mig till skolan/jobbet och då plockade jag på mig ännu mer baciller, det brukar ju vara så. Eller hur?

Likes

Comments

Dagens XXX (nya jackan som jag fick av mina föräldrar)

Hej allesammans!:) ännu en skoldag har gått förbi, men även fast jag precis kommit hen från skolan ska jag sätta igång med engelskan... ska få den någorlunda klar idag innan jobbat. Jobbar 16:30-20:00, och kommer antagligen vara död när jag kommer hem m tanke på hur förkyld jag är, men men.

Efter jobbet ska jag även sätta mig med en internationell ekonomi uppgift som ska vara inskickad imorgon. Bara att göra, även om det kommer vara sängen som lockar.

Likes

Comments

Lite mellis till plugget. Ska skriva engelska, och också lite internationell ekonomi. Ikväll blir det även ett pyramidpass, jag är så taggad 😏💪framförallt för att få lägga mig i sängen och däcka efteråt...haha!

Likes

Comments

Imorse träffades jag och Mathilda på espressohouse och jobbade med värt företag. Glöm inte att följa oss på instagram "sixshadesofskinuf"

Nu blir det söndagsmys m mig själv framför oth😍 morötter, gurka och dipp. Finns inget godare snackas, inte sant?

Likes

Comments

​MÅNDAG: ​Skola, plugga engelska och pyramidpass.

​TISDAG: ​Skola, plugga engelska och jobba.

​ONSDAG: ​Skola, jobba och handbollsträning.

​TORSDAG: ​Skola, plugga, handbollsträning.

​FREDAG: ​Skola, piloxingknockout, idolmys.

​LÖRDAG/SÖNDAG: 
​Inga speciella planer, lillebror fyller den 13e så kalas med släckten och så jobbar jag även ett kortpass på söndag. 

Likes

Comments