Började min dag med att bli bjuden på sushi av min kära mor, tackar tackar. Efter det så har min dag bestått av personalmöte innan det även var dags för ordningsvaktmöte hos polisen, känns så himla bra med våra poliser här i Piteå som verkligen värnar om ett bra och väl fungerande arbete mellan oss i bevakningsbranchen!

Nu är det dags för mig att leta åt en mysig spellista med filmmusik på spotify och tända lite ljus. Plugg it is!

Likes

Comments

Kände att det var dags att plocka in blogglivet i vardagen igen efter x antal år utan. Här tänkte jag dela med mig av bilder, tankar, vardagslivet som det ser ut i dagsläget samt inspiration på diverse saker så som inredning, bilder och liknande.

LITE MER OM MIG:
Hanna heter jag och är 22 år gammal. Bosatt i Piteå men är född och uppvuxen i Arvidsjaur. Jobbar för tillfället som väktare och ordningsvakt men framtidsplanen är att studera till sjuksköterska så nu till en början kommer det vara mycket snack om plugg men förhoppningsvis får jag även tankarna på annat så det inte blir så enformigt! Fritiden fylls med karln min, katterna Petter och Signe, träning, mat, vänner och serier. Jag ska försöka uppdatera frekvent men kan inte lova ett inlägg varje dag tyvärr så ni som kommer vara min blogg trogen, håll ut!

Likes

Comments