Hejsan efter att jag har haft blogg uppehåll i några månader så har jag nu äntligen fått tillbaka lusten att börja skriva igen . Magen växer så det knakar hänt grymt mycket sedan sist . Befinner mig nu i vecka 36+0 helt otroligt att det gått så fort hinner knappt med är cirka 34 dagar kvar bara innan mitt lillhjärta äntligen är här . Vart har all tid tagit vägen ?

Likes

Comments

Idag har jag varit hos barnmorskan  och allt såg bara fint ut :) gått upp till  64 kg och mitt blodvärde och blodtryck var perfekt . Jag fick även höra lillans hjärtljud för andra gången så underbart att veta att allt är bra med min fina prinsessa .

Nu filmmys med älsklingen och till det massa gotta och bra filmer

( pippi långstrump och lite skräck saw 1 och 2 )

Likes

Comments

Sitter just nu och kollar runt på lite väskor och funderar på om jag ska ta och unna mig en ny nästa pengar . vad tycker ni om dessa ?  blivit superkär i alla tre . 

  (vill ni veta vart man kan köpa dessa  kan ni klicka på bilderna så kommer ni till en hemsida där ni kan shoppa dom här läckra handväskorna )

Likes

Comments

Ber om ursäkt att jag inte skrivit på ett par dagar men fått åkt in på akuten och förlossningen för några dagar sen pågrund av magsmärtor så har inte haft lusten eller ork till att skriva . Som tur är mår Ebba Li bra och hon växer och får den näring hon behöver så nu kan jag äntligen pusta ut när man vet att hon har det bra i magen .

Från ingenstans har jag även fått trötthet från helvetet ingen ork  , blir tokig vill så mycket mer än vad jag orkar och kan ..   Ge mig  ENERGI  någon !!!!

Likes

Comments

View tracker


Utedag hela dagen nu filmmys med älskling  <3 Hoppas jag kan komma på bättre tankar iallafall för stunden ,mår verkligen inte bra alls hormoner som spökar och humöret som skiftar som det vill ... Hjäääälp känner mig verkligen som ett monster .   Vad ska jag göra för att försöka tänka positivt ? och kunna hålla humöret i schack ? 

Likes

Comments

Hej alla fina :) Hoppas ni har det bra och haft en riktigt härlig dag för det har jag haft en riktig toppen dag hela dagen  ,  Har bland annat  varit på stan och köpt lite kläder till Ebba Li  och passade även på att unna mig ett par saker till mig själv så som en tröja och ett par underkläder .  Jag är verkligen så sjukt nöjd över det jag inhandlat idag
( bilder kommer imorgon )  Nu blir det film sen sova för att orka med morgondagen  . vi  hörs snart igen :) kram på er

Likes

Comments

Ett lugnande och skönt bad medan en vild unge har fotbollsmatch i magen . Förkylningen verkar vela sitta i *suck* vill verkligen inte vara sjuk .  Jag som vill bli frisk iallafall piggare inför morgondagen för då blir det flytt och bär av mot det nya huset som jag och min pojkvän och hans familj ska bo  i .  ska verkligen bli spännande och skönt att komma ifrån allt som ställt till det och börja om på nytt igen , kanske kan man äntligen börja må bra och börja se en ljusare framtid :)

Likes

Comments

jag ligger och är sjuk så idag får det ta och bli en filmdag för min del .  hoppas ni har det fint i det  härliga sommar vädret . kram på er :)

Likes

Comments