Hejsan efter att jag har haft blogg uppehåll i några månader så har jag nu äntligen fått tillbaka lusten att börja skriva igen . Magen växer så det knakar hänt grymt mycket sedan sist . Befinner mig nu i vecka 36+0 helt otroligt att det gått så fort hinner knappt med är cirka 34 dagar kvar bara innan mitt lillhjärta äntligen är här . Vart har all tid tagit vägen ?

Likes

Comments

Sitter just nu och kollar runt på lite väskor och funderar på om jag ska ta och unna mig en ny nästa pengar . vad tycker ni om dessa ?  blivit superkär i alla tre . 

  (vill ni veta vart man kan köpa dessa  kan ni klicka på bilderna så kommer ni till en hemsida där ni kan shoppa dom här läckra handväskorna )

Likes

Comments

Ber om ursäkt att jag inte skrivit på ett par dagar men fått åkt in på akuten och förlossningen för några dagar sen pågrund av magsmärtor så har inte haft lusten eller ork till att skriva . Som tur är mår Ebba Li bra och hon växer och får den näring hon behöver så nu kan jag äntligen pusta ut när man vet att hon har det bra i magen .

Från ingenstans har jag även fått trötthet från helvetet ingen ork  , blir tokig vill så mycket mer än vad jag orkar och kan ..   Ge mig  ENERGI  någon !!!!

Likes

Comments

Hej alla fina .  sitter just nu och kollar runt på massa skötväskor och skulle vilja ha lite tips utav er vad har ni för skötväska eller tänkt skaffa för skötväska ?  sitter i en rejäl beslutsångest.  

Här nedan är det tre utav alla skötväskor som jag verkligen fastnat för men vet inte riktigt vilken jag ska köpa  vad tycker ni ? Snälla hjälp mig  .  :)

Likes

Comments