Förlåt!

Asså vi har haft jätte mycket att göra i skolan så jag hinner inte blogga så mycket.

Denna veckan har vi haft de STORA matteprovet och de var inte direkt lite vi skulle plugga till. vi har haft prov varje vecka nu. <3


:_Lite uppdatering_:

Jag har börjat träna hos sjukgymnasten för mitt knä är ju helt fucked up:(

jag tränar fotboll 3 dagar i veckan.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Visste ni att jag är klumpig.

Jag lagade min telefon på Iphone supporten i trollhättan för ungefär 2 månadersen, Och självklart så ska jag tappa den så den är trasig. Det räckte ju inte med att jag spräckte skärmen utan jag skulle ju cykla med den när de regna så den fick vatten skada. “så smart”

Så jag fick ta pappas gammla i phone 4s


men de va allt jag skulle skriva om idag.


// Hanna <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Idag så har jag funderat på om jag egentligen ska fortsätta med bloggen för de tar ganska mycket tid.

Men jag kommer att fortsätta med bloggen ett tag till iallafall men de kommer ju att bara bli mer och mer i skolan men de blir la bättre hoppas jag och jag hoppas att jag kommer komma i rutinerna snart. 

Men idag så har jag haft svenska med världens bästa lärare mister P. och varje onsdag så har vi music quiz för vår klass är så jävla bra den bästa klassen på hela skolan men vi har också haft språk och jag har valt tyska som mitt språk eftersom jag har släkt där. och vi har även haft mer lektioner men jag orkar nt rabbla upp.

men vill ni ha en frågestund så får ni fråga i kommentarerna eller på instagram

jaja vi hörs så hade bra nu

KRAM KRAM

instagram hanna_eliassson

spotify listor https://play.spotify.com/user/eliassonland/playlist/2QdC3oMCp0qucgybESL0MB

https://play.spotify.com/user/eliassonland/playlist/00gkbBXw3e60BRpFrB3Jmh

https://play.spotify.com/user/eliassonland/playlist/15JLlAbg3ieruxk1H55jQj

Likes

Comments

Heej.'

idag så har jag varit i skolan som vanligt och de är as tråkigt. Men vi har ju en ny klass och de är lixom den bästa klassen i världen... <3 jag har idag efter skolan bara åkt hem och typ chillat. ÄLSKAR att chilla och bara lyssna på musik men nu så sitter jag med mobilen och datorn Bloggar och typ skickar massa Snapchats med folk och ingenting Typ.

I morgon så ä de onsdag och vi har idrott de är as kul men jag ska ha orienteringsprov och de är as tråkigt...

Men efter de så har jag match mot Skoftebyn och vi suger lixom. men matchen börjar 18:30 så kanske inte är så aktiv då och typ 1 timme innan. men nu får jag trycka i mig Alvedon för jag har huvudvärk men jaja vi hörs i morgon eller någonting 

KRAM Hanna 

min spotifylista:  https://play.spotify.com/user/eliassonland/playlist/00gkbBXw3e60BRpFrB3Jmh

instagram: hanna_eliassson

Likes

Comments

Hej idag så är de lördag den 12 september och förlåt för jag inte har bloggat det har varit mycket med skolan och vi har massor utav läxor. Så jag hinner inte blogga så mycket men jag ska försöka komma in i rutinerna.

Jag ska nu (snart) sätta mig och göra färdigt matten och lite så och jag vet inte riktigt vad vi har i läxa men jag får la lista ut de. Idag så ska jag väl åka ut till min mormor så jag får packa lite.

alltså är de bara jag som är beroende av musik jag har lixom lyssnat så mycket så jag kan så många låtar i huvudet men jag har blivit förälskad i Justin Biebers nya låt "What do you mean?" alltså de är typ hans bästa låt  som han har gjort på länge haha men jag gillade också han album eller skiva eller vad man nu säger belive tror jag att de heter. 

men nu har jag läxor och göra så hörs vi Kram

 Min spotify lista: https://play.spotify.com/user/eliassonland/playlist/00gkbBXw3e60BRpFrB3Jmh

Min instagram: hanna_eliassson

.

Likes

Comments

​Hej mitt namn är Hanna och jag är 13 år och går i 7:an.Det är jag som har den här bloggen själv men jag vet att många gör en blogg tillsammans med en kompis eller så men jag gjorde den här själv. jag hoppas att ni kommer att gilla den här bloggen så får ni gärna höra av er 

MIN mail: hanna.eliassson@gmail.com

men hoppas värkligen att ni kommer gilla den, KRAM


Likes

Comments