Hej på er! Gårdagens väder var på topp! Dagen började med att vi åt frukost i shorts & linne ute på altanen. Myys! Efter det tog vi en sväng till parken med hundarna. De älskar verkligen att få springa lösa där. Vi gungade lite och lekte mest runt. Efter ett tag gick vi hem och gjorde iordning inför femkampen vi skulle ha på eftermiddagen. Vi har redan ett litet paket med femkamp men eftersom en gren hade gått sönder fick vi byta ut den.
Femkampen var verkligen rolig & man fick sig ett gott skratt.
Vi körde barnen mot vuxna. Vi var fem och de var sju. Efter fyra grenar stod det två-två men vi var aldrig säkra på vilka som vann den sista grenen men vi sa iallafall att vi barn vann! ;)
Lite senare på eftermiddagen var det dags att gå en sväng med hundarna igen. Även denna gången gick vi till parken en kort stund, gick en sväng och lekte lite med dem i trädgården. Förresten lyssnar Diesel jättebra på klickern. Sedan gick vi in och chillade ett tag.
Denna kvällen bjöds det på kött och revbenspjäll med potatis och lite olika såser. Gott!
Innan jag skulle somna läste jag lite i min bok: Harry Potter och dödsrelikerna. Såå sjukt bra men jag var så trött att jag somnade med boken haha. Sedan sov jag.
Förlåt än en gång att jag inte bloggade om detta igår men ni hör ju hur trött jag var på kvällen haha! Men vi hörs, hejdå!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej och förlåt att jag inte bloggat igår eller förrgår! Men jag hade inte tid.
Men igår var jag iallafall i skolan som vanligt. När jag kom hem behövde jag packa inför att vi skulle åka till Åstol senare på dagen. Åstol är en ö där vår farmor har ett hus vi brukar åka till. Jag hann inte göra så mycket mer än att packa och äta innan vi åkte.
Sedan åkte vi då. Det var en trevlig resa med mycket bra musik.
När vi kom fram i rönnäng missade vi färjan precis så vi fick vänta en timme tills nästa färja kom. Under den timmen kom de andra vi ska vara med på Åstol. Sedan åkte vi, packade upp våra grejor och gick till vår granne som har två hundar jag och Rebecka jobbar lite med, Diesel och Elis.
Efter det var det tacodags. Gott! Under tiden vi åt kollade vi på lets dance. Sedan myste vi bara lite och gick och la oss efter det.

Likes

Comments

Hej på er. Idag har jag inte haft tid för att ta några bilder eftersom jag precis kom hem från meja. Jag var bara där en liten stund och hoppade lite studsmatta. Eftersom hon ska iväg på träning och jag ska ha gymnastik idag så fick jag gå hem.
Ikväll kanske jag skriver ihop ett inlägg om hur gymnastiken gick , om jag hinner.
Men nu måste jag hitta något och äta, hejdå!!

Likes

Comments

Hej på er! Denna dagen har varit som många andra dagar i mitt liv, först skola & att sedan kolla på youtube samtidigt som jag äter & efter det hoppa studsmatta. På bilden ser ni vad jag åt till mellanmål: något bröd jag hittade med lite keso, avokado & citronpeppar på. Bredvid åt jag ytterligare lite keso & avokado. Det var jättegott!

Imorgon har vi nationella prov i engelska och jag orkar verkligen inte, kommer uppdatera er imorgon om hur det gick osv. Men iallafall nu ska jag faktiskt lägga ner lite tid på att städa vårar akvarium, eller iallafall byta vatten & skölja ur filtrera.
Sedan händer det faktiskt inte så mycket mer intressant på min dag men ni får ha det så bra, vi hörs!

btw jag glömde ta outfit-bilder men jag hade bara ett par blåa jeans och en rosa skjorta.

Likes

Comments

Hej på er!
Jag har idag ridit Pilo och kommer göra det varje måndag tills terminen är slut och hästarna åker på sommarbete. Dagens pass gick sådär. Han var väldigt pigg. En gång när vi skulle galoppera fick han sån fart att han inte kunde svänga eller bromsa i tid, så han hoppade över en kona.
Vi red en del på volter och det gick jättebra i skritt (främst i höger varv), men sedan när vi travade på volter gick det inte lika bra. Då försökte han galopera så fort en annan häst gjorde det och när han väl travade ville han inte ställa sig.
I slutet av timmen galopperade vi två vändor upp för backen till parkeringen. Första gången gick det jättebra, andra gången gjorde han ett skutt i början och galloperande lite för fort men det gick ändå bra.
Jag har märkt att han blir trött eller något efter halva backen för då börjar han sakta in ganska mycket, eller så är det bara att backen blir lite brantare där.
Nu ska jag iallafall sova. Godnatt!

Likes

Comments

Fluffig jacka här // tröja från GinaTricot // jeans här // skor här

Hej på er! Idag har jag och min syster Rebecka varit i knalleland och kollat runt lite. Det blev tyvärr nästan inga inköp, bara ett balsam & och en klicker. En klicker använder man när man tränar hundar. Man lär hundarna att koppla ihop ljudet från den med belöning. På så sätt lär de sig att de har gjort rätt utan att få godis varje gång.
Det var jättevarmt ute när solen kom fram så när jag kom hem bytte jag om till shorts och en T-shirt och hoppade studsmatta.

Nu har jag även städat mitt rum litegrann, tagit bort alla kläder och prylar jag inte vill ha framme & hängt upp lite kläder på min klädställning.

Sedan idag ska jag rida. På måndagar tränar jag ridning från klockan 7 till 8. Det ska bli kul och efter det kommer jag antagligen skriva ihop ett litet inlägg om passet, om jag hinner. Så håll utkik! Vi hörs!

Likes

Comments

Jag heter Hanna och är en tjej på snart 13 år. Jag går just nu på Bergdalskolan i Borås men efter sommaren så börjar jag på Englebrektskolan! Jag kommer skriva mycket om min vardag innehållande hästar, truppgymnastik, mat och mode, vilket ska bli väldigt roligt! Hoppas ni kommer gillart'!

Likes

Comments