Halloj! Idag var en trött dag... Vi skulle ha haft skolfoto, men fotografen var sjuk, så det blir på torsdag... Har inte hänt så mycket idag, tog en sväng till skolgården.. Det var väl kul, hoppa runt lite grann, en småtråkig dag helt enkelt... Får väl se om nåt roligare händer i veckan.. Väder: Kallt, snöade en stund!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tjo! Jag valde att sätta ihop hela helgen denna vecka för att jag har skrivit så lite! Lördagen var en pyjamasdag, jag satt inne i pyjamas hela dagen och nördade spel! Söndagen var jag till bön, och satt sen hemma med Artur (min bror) resten av dagen! De var väl en lite tråkig helg men det är väl skönt ibland!

Denna helg! ⬆️

Likes

Comments

Tjoho! Idag är det den glada dagen! Slutade skolan klockan 1, har inte gjort så mycket efter det. Jag träffade Nanna och Ebba, och så har inte vi gjort så mycket...Så en lite tråkig fredag, men jag klarar mig!👏🏼

Likes

Comments

Tjo! Skriver rätt tidigt, just efter att skolorna slutat, så har ju inget jättekul att säga. Ska försöka uppdatera varje dag har jag tänkt, så jag får skriva av mig. Men, men. Idag har jag gjort prov. Det gick väl sådär, skulle gissa på D kanske... Mamma och pappa har kommit med sina bestämmelser, inga skärmar innan man städat någonting, så jag är på väg att städa mitt rum. Kan ju skriva en trudelutt om vädret också... Det var lite molnigt men jag överlever! Snart kommer ju snön...☁💙

​Förra årets snö..💙

Likes

Comments

Hejsan hoppsan! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, detta var nog bara för att visa att jag lever! Nu när jag bestämt mig för att börja blogga så får vi hoppas att det blir så också! Det hade ju varit lite trevligare om det hade varit något att läsa här! Så jag ska göra mitt bästa, och uppdatera så ofta jag kan! Jag kan ju till exempel säga att jag borde göra annat än att skriva detta nu, som att träna på det provet jag har imorgon, som jag inte kan ett ord av. Men det kan jag ju göra någon annan gång. Så nu när jag skrivit av mig lite, så kan jag ju gå härifrån och göra nåt trevligt, som att äta kvällsmat! Tack och hej!

Likes

Comments