Contains affiliate links

I Sommar har jag lite och göra, hehe. Som jag skrev i går så jobbar jag på en förskolan och till hösten får jag en ny kollega och vi kommer då att ha dem yngre barnen vilket jag redan jobbar med. Men hon berättade att hon hade beställt böcker som hon ska läsa under sommaren och jag med min impuls till att köpa saker gick då och skickade efter dessa så nu har jag lite att läsa under sommaren. Jag har faktiskt en bok som jag läser nu som också är jobb relaterad men innan det så kommer jag inte ihåg när jag läste klart en bok sist.

Likes

Comments

Det var ett bra tag sedan jag skrev ett sådant inlägg sist. För att vara ärlig så kommer jag inte ihåg när det var sist. Har haft suget att komma i gång ett tag men under kvällen var jag inne och läste en kompis blogg och fick rycket att nu var det dags.

På den här bloggen kommer jag att skriva om att möjligt, lite vad jag är sugen på. Musik, aktuella händelser, nyheter, jobb, media, inspo och tips är bara några av dem delar.

Till vardags jobbar jag på en förskola som utbildad barnskötare men nu är det snart semestrar och annat roligt som händer. Summerburst har hunnit vara och även midsommar, ser fram emot denna sommar väldigt mycket.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw