​Dööör för denna stranden, hur fin?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Två bilder på en outfit jag hade när vi skulle äta på en fin resturang i finaste Malmö!!

Likes

Comments

New in

​Beställde hem detta datorfodralet innan skolan, eller "råkade" beställa de haha. Vet knappt hur det gick till men tyckte det var snyggt även fast jag hade tänkt att köpa ett likadant fast i svart. Nu hittar jag inte detta någonstans men vet att nelly.com har marc jacobs datorfodral. Värt köp!!

Likes

Comments

​Hejsan, kikade in här och blev sugen på att börja blogga igen. Senaste gången jag bloggade var under sommaren så det var ett tag sen. Men vad har hänt sen sist? Har börjat gymnasiet vilket är både kul och jobbigt men annars rullar det på! Och under sommaren hittade jag på massa kul som att vara i Stockhom 2 gånger, se Rihanna, åka på roadtrips och umgås med mina älskade vänner. Sparar lite mer om detta till andra inlägg som ni förhoppningsvis kommer få se. Puss


Likes

Comments

Vardag

Hej mina hjärtan!! Hoppas allting är bra med er.

Jag tänkte som sagt försöka köra igång bloggen igen trots att den stått stilla ett bra tag, hehe. Har inte direkt en plan på bloggandet men får se om jag kommer hinna med den i höst, lovar ingenting. Kan berätta att jag håller på att fixa lite inlägg över vad jag har gjort än så länge i sommar osv.. 

Just nu har jag laddat upp inför ett benpass på gymmet sen vet jag inte riktigt än om jag ska träffa lite kompisar.

Måste bara tipsa om denna noccon med citron och lime smak, super god!! Och i min smoothie bowl har jag banan, blåbär, mjölk och massa nyttiga toppingar.

Ha en mysig dag!! PussLikes

Comments

Tänkte visa lite närmre vad jag hade på mig från skolavslutningen!!

Hela outfiten kommer från nelly.com

Likes

Comments

Såhär såg jag ut på vår avslutningsmiddag!! 

Likes

Comments

Hänt mycket sen vi hördes sist, har bland annat slutat nian!! Lite blandade känslor eftersom jag inte längre varje dag kommer träffa mina älskade vänner vilket är de finaste jag har. Samtidigt så är det otroligt skönt att det bara är gymnasiet kvar nu och sen kan jag göra vad jag vill, i princip haha.

Likes

Comments

Hej!! Det var ett tag sen vi hördes. Vi som går eller nu har gått ut grundskolan har haft vår avslutningsvecka. I måndags var vi på Liseberg tillsammans och ja det var såklart sjukt kul!! Senaste gången jag var på Liseberg var jag extremt feg men nu åker jag faktist allting och tycker bara det är såå roligt!! Sov hos Natta i Växjö och sedan på tisdagen var vi lediga så vi köpte lite brunch och sedan följde jag med henne till Alvesta. Resten av veckan var extremt chill och rolig men tänkte dela med mig utav lite bilder därifrån senare!!

Likes

Comments

Bilder från i helgen när vi firade några vänner som fyllde år för ett tag sedan!!

Likes

Comments