Egentligen hatar jag att blogga ifrån mobilen.. Mycket för att min skärm är spräckt, Och den går knappt att skriva ifrån utan att jag ska behöva rätta orden om och om igen.. Men förhoppningsvis får jag min andra mobil ganska snart.. speciellt nu när skolan börjar så skulle det vara skönt. Men iallafall just nu gör vi inte mycket. Ska laga mat till alla i huset och sedan ner och handla! Jag har så mycket fritid just nu att jag blir galen.. :( Finns inget att göra och jag vet knappt vad jag ska kunna blogga om! Haha inte lätt alla dagar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Vaknade med ett väldigt bra humör idag! Vet inte riktigt varför dock.. Har inget speciellt att göra idag heller.. Ska väll ner på stan med älsklingen och kika lite. Detoxen gör nog att jag får mera energi och känner mig gladare :)


Likes

Comments

Har bestämt mig för att verkligen ligga i nu med pluggandet för att sedan utbilda mig som frisör! För detta är verkligen nått jag älskar att göra, Och jag vill ha ett yrke och arbete som gör mig glad och något som kan göra mig själv stolt när en arbetsdag är över. Jag älskar att färga hår, klippa och sätta in hårförlängningar så varför inte! :) Och vad jag vet så gör jag ett bra jobb. Jag måste våga tro på mig själv och pusha mig själv till att utföra detta till fullo :) Och Hudiksvall skulle behöva en butik som säljer löshår på plats och även kan sätta in löshår för en rimlig summa.. Jag kanske drömmer stort men inga drömmar är omöjliga! Jag känner att jag förtjänar detta så grymt mycket. Faktiskt! :)

Lite av det jag har gjort, Klippt in, Färgat från mörkt till blont på bilden längst ner till höger, samt en förlängning. Detta är verkligen vad jag vill göra, Hårförlängningar :)

Likes

Comments