Hallådär!

Sitter precis och funderar på vilken film som det ska ses på ikväll. Dagen har inte varit så händelserik egentligen, gick och kollade in gymmet som jag precis skaffat kort på och utsatte kroppen för lite ansträngning. Har bestämt mig för att bli fit medans jag är här, nu när jag har blivit hyfsat frisk, vi får se hur det går.. Har ju en del fritid och inte jättemånga kompisar, så det borde ju gå om jag väl vill :) JAJA

Imorgon ska jag Andrew (pappan) och den äldsta sonen Alexander åka iväg och se en fotbollsmatch med laget som jag kommer att börja träna med nästa vecka. Spännande att få se vilken nivå det ligger på och så, det är Andrew som har fixat det åt mig så jag har faktiskt ingen aning vad jag ska vänta mig! Ska försöka ta en springtur också, för att få igång flåset lite, så man inte kommer till första träningen och knappt orkar uppvärmningen.. (nu när jag bestämt mig för att bli fit så måste jag ju springa lite också)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har det alltså gått en vecka sen jag tog mitt pick och pack och flyttade över hit. Känslor? Tankar? Det känns bra, det gör det absolut, speciellt nu när man har kommit in i det lite och fått lära känna barnen lite mer. Det är otroligt spännande att få leva såhär i en annan kultur också, och jag som bara bott hemma hos mamma och pappa (kärlek till er<3) och levt på dom, har fått växa upp lite, vilket också känns bra! Det som är mest jobbigt är att min normala Östersundsliv, inte riktigt finns kvar. Att få spela och träna med mitt fotbollslag, träffa mina kompisar någon gång i veckan, samt att vara runt familjen, det är väl det man saknar lite. Men snart så kommer ju detta livet bli mitt normala liv (eller hur man ska beskriva det?). Allt är ju som fortfarande väldigt nytt.

Jag har iallafall fått en kompis. WIHOOO HEJA MIG. som tog med mig på brunch idag nere i centrum. Vilket var supermysigt och det va så skönt att prata med någon som inte är under 10 år :)

Imorgon är det fredag, och mina vänner hemma (ni) funderar på om ni ska på Destination eller inte. Jag ska iallafall köpa en riktigt stor godispåse som jag ska mula i mig framför en bra film.

HADE

Likes

Comments

Just nu sitter jag på Nero's och dricker en chai, jag är den enda på hela caféet som inte dricker te :) klart man ska sticka ut lite.

Har precis gått en stund genom centrum, vilket tar ca 10 minuter högst, så jag fick ta en omväg så det inte skulle ta alltför snabbt, haha.. Men jag gick iallafall in på Harpenden Books, (vilket är den mysigaste bokaffären jag sett) och köpte mig en bok. Duktig jag. Så nu blir det att sitta här, läsa en bok och lyssna på bandet The Hunna, som jag är medbjuden att se nästa vecka, har inte bestämt mig än, men om jag nu bestämmer mig för att gå så är det ju bra att iallafall kunna en låt..


Likes

Comments

Så förstår alltså på er 99or där hemma, att det är 150 dagars. Är bara lite avis. Tror inte ens vi firade 150 dagars på 150-dagars-dagen förra året, utan att det blev när helgen kom. Det kör vi en liten tb till <3 (kommer förövrigt bli massor av tb:s, vänta ni bara)

Jag har förresten varit dödssjuk sen jag kom hit, men nu är det på bättringsvägen, ÄNTLIGEN. Försöker också få lite Sverigefeeling genom att kolla på förra veckans På Spåret, hehe.Likes

Comments

hej hopp! Nu sitter jag alltså här efter många om och men och har startat en blogg, wow. Det kommer förmodligen bli en total flopp (med tanke på alla hundra bloggar jag startat innan t.ex. Hannabieber, hahah) men känner att det är mest för min egen del nu när jag är här i England. Att få skriva av mig lite och att det sen finns kvar när jag kommer hem. Det är såklart för er också så ni håller koll på att jag fortfarande lever här borta!

Tänkte börja med lite general information. Jag har alltså flyttat till en stad som heter Harpenden som ligger några mil norr om London och det är alltså tänkt att jag ska bo här i ungefär ett år. Jag bor alltså hos en familj vars barn jag tar han om, det är tre supersöta/halvbråkiga killar som heter Alexander (8 år), Jonathan och Christopher (6 år). Mamman i familjen är svensk, vilket är superskönt då man har ungefär samma värderingar och syn på saker. Mina arbetsuppgifter under en vanlig dag är att ge frukost till killarna, för att sedan skjutsa dom till skolan. Efter detta åker jag tillbaka hem, utför lite hushållssysslor så som att plocka upp lite i killarnas rum, samt att tvätta deras kläder. Sedan vid 15/16 tiden hämtar jag killarna från skolan, när vi kommer hem ska jag göra lite läxor med dom, samt ge dem lite mat då dom nästan varje kväll har någon form av aktivitet. Hm, tror det är ungefär det..

Är förövrigt fri på helgerna vilket är jätteskönt, då jäklar blir det att utforska!

Likes

Comments