1;an - Samsœ Samsœ, 999 kr.

2:an - Custommade, 1100 kr

3:an -Odd Molly bralette, 300 kr ca

4:an - Mango, 4oo kr

5:an - Dagmar, 2200 kr

6:an - Uggs, 2200 kr

Hej vänner!

Detta är en lista på mina essentials inför hösten och vintern. Viktigt tycker jag att ha en riktigt varm och gosig tröja, men även en lite tunnare kofta. En axelremsväska är ett must have, men kanske inte passar till allt, och man kan ju behöva mer med sig, och då är Dagmar väskan perfa! Uggs är det många blandade åsikter om, men jag bryr mig faktiskt inte. De är inte snygga, det säger jag verkligen inte, men de är otroligt sköna. Ha det bäst!

/Hanna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vinrött är ju bara WOW nu i höst! Personligen älskar jag denna färgen och bär den gärna dessutom. Braletten skulle jag stylat med en vit eller grå oversized tröja tillsammans med ett par slita jeans och nudefärgade klackar. Huuur snyggt?

Likes

Comments

Någonting jag älskar (förutom mode) är inredning, och dessa posters från Lovisa Burfitt är absolut inget undantag. Älskar allting som hon gör, och även hur hon tecknar. Stor favorit. Kolla hennes Instagram också HÄR

Hörs snart igen, kram! 

Likes

Comments

Säljer en Hunkydory tröja, och jag tror att modellen heter Clyde knit. Nypris 1400 kr, säljer min för 800 kr. Knappt använd!

Säljer också en finstickad tröja med V-ringning från Ralph Lauren. Superfin, använd 1 gång. Säljer för 300 kr.

Det sista jag tänker lägga ut här är en blus från Samsœ Samsœ. Nypris ca 1200 kr. Säljer för 300 kr.

ALLA KLÄDER ÄR I STRL XS, MEN PASSAR ÄVEN EN S.

Kram på er!

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har hittat ett nytt favoritmärke, Custommade!

Det började egentligen med den koftan på bilden över. Första gången jag såg den var 2011, alltså när jag var 11 år. Blev helt kär i den, men visste inte vad märket hette, så jag har alltså letat efter denna koftan sedan dess. Och gissa vad, nu har jag hittat den! Jag visste ingenting om vart den var ifrån, vad modellen hette osv. Sedan la jag ut på Shpock att jag sökte den, och då fick jag reda på att den var från Custommade! Det är på riktigt mitt nya favoritmärke haha, så kommer att hålla mig till detta märket ett långt tag!

Kram på er!

Likes

Comments


Hej alla, och välkomna till min blogg. Här kommer jag att skriva om mode mestadels, typ stylingtips, trender beroende på årstid, leverera min "dagens outfit" och lite sådant.

Jag kanske ska presentera mig själv också.

Mitt namn är Hanna Elner och jag är 17 år gammal. Jag bor i Göteborg tillsammans med mina föräldrar och min lilla hund Harry. Jag går mitt andra år på gymnasiet just nu, och jag tycker att det är väldigt lärorikt och intressant. Mina favoritämnen är engelska, psykologi och samhäll, i och med att jag går samhällslinjen.

Återigen, välkomna hit, och hoppas att ni vill stanna!

Stor kram, Hanna

Likes

Comments