interior

My god vad jag längtar efter den här kollektionen. Är så kär i soffan!! Ska bara övertala Philip om att vi absolut behöver en ny soffa. I grå sammet. Helvete vad den ser ut att vara perfektion. MHHHHM!

BILDER: ikea.se

Likes

Comments

work

​Just nu känns det som att det är allt jag gör. Haha! Och det är så sjukt olika från dag till dag, igår hade jag en helvetes jävla skitdag och idag känner jag bara "FAN vad jag har tur som har det här jobbet"

Finns liksom ingen gråzon. Jag är svart eller vit. Alltid. 

Likes

Comments

love

Helvete helvete helvete vad fin du är.

Har aldrig behövt någon så mycket som dig. Som alltid lyssnar, stöttar och kliar på ryggen när man inte kan sova. Min största trygghet i livet, som bara fick hela berg-och-dalbanan att lugna ner sig.

Älskar dig av hela mitt jävla hjärta. Alla dagar på året.

Likes

Comments

everyday, anyday

Bilder från Bråvalla 2015, och i år är det förhoppningsvis dag igen. Har ju varit alla år förutom förra, så vill verkligen åka dit. Är dock inget band som lockar jättemycket än så länge haha, men lutar ändå åt att vi ska gå på fredagen. Jag och min Bråvalla-partner-in-crime ✨

Likes

Comments

everyday, anyday

Åh har längtat efter den här stunden hela dagen. Jobbat mellan 9 och 18, har varit ganska stressigt så är så skönt att bara ligga i soffan med Philip och gosa. Mello ikväll med ju! Och vi har köpt den nya marabou chokladen, alltså jag dööööööör vad god den är. Ny favvis 😋

Ha en fin kväll ⭐️

Likes

Comments

work, interior

Var bara tvungen att ta bild på den fina dukningen vi har på jobbet. L o v e i t !!

Likes

Comments

everyday, anyday

Dagen började bäst när jag och Sara hade en frukostdejt på Simons rosteri & bageri. Serrrrrrriöst bättre kaffe finns ej.

Den tog vi en sväng på stan på förmiddagen, köpte bara en ny dip brow pomade från Anastasia och det var nog det. Tråkiga pengar för stunden men sen har man ju kvar den såå länge.

Sen hann jag och phille åka till Tornby och kolla på skridskor till mig, men fanns bara typ 44:or kvar... Så får köpa någon annan gång!

Seeeen gick vi och hämtade gullungarna på fritids, och hade en hel eftermiddag på isen. Så himla underbart!

Likes

Comments