Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

interior

My god vad jag längtar efter den här kollektionen. Är så kär i soffan!! Ska bara övertala Philip om att vi absolut behöver en ny soffa. I grå sammet. Helvete vad den ser ut att vara perfektion. MHHHHM!

BILDER: ikea.se

Likes

Comments

work

​Just nu känns det som att det är allt jag gör. Haha! Och det är så sjukt olika från dag till dag, igår hade jag en helvetes jävla skitdag och idag känner jag bara "FAN vad jag har tur som har det här jobbet"

Finns liksom ingen gråzon. Jag är svart eller vit. Alltid. 

Likes

Comments

love

Helvete helvete helvete vad fin du är.

Har aldrig behövt någon så mycket som dig. Som alltid lyssnar, stöttar och kliar på ryggen när man inte kan sova. Min största trygghet i livet, som bara fick hela berg-och-dalbanan att lugna ner sig.

Älskar dig av hela mitt jävla hjärta. Alla dagar på året.

Likes

Comments

everyday, anyday

Bilder från Bråvalla 2015, och i år är det förhoppningsvis dag igen. Har ju varit alla år förutom förra, så vill verkligen åka dit. Är dock inget band som lockar jättemycket än så länge haha, men lutar ändå åt att vi ska gå på fredagen. Jag och min Bråvalla-partner-in-crime ✨

Likes

Comments

everyday, anyday

Åh har längtat efter den här stunden hela dagen. Jobbat mellan 9 och 18, har varit ganska stressigt så är så skönt att bara ligga i soffan med Philip och gosa. Mello ikväll med ju! Och vi har köpt den nya marabou chokladen, alltså jag dööööööör vad god den är. Ny favvis 😋

Ha en fin kväll ⭐️

Likes

Comments

work, interior

Var bara tvungen att ta bild på den fina dukningen vi har på jobbet. L o v e i t !!

Likes

Comments