everyday, anyday

Bra dag. Punkt. Jobbat 9-16 och efter det åkte jag och Sara ut till Tinnerö och gick en promenad runt Rosenkällasjön, när vi väl hittade dit haha! Fattar inte att jag kan ha bott här hela livet utan att ha varit i de där områdena, såå fint och mysiga ställen att gå på. Börjar tröttna lite på att traska runt Stångån liksom.

Usch känns som att jag har så mycket oro i kroppen just nu. Vet inte riktigt vad det kan vara. Men sover inte bra, och tänker lite för mycket på det mesta. Äh går säkert över. Man har ju sånna där perioder. MEN IMORGON KOMMER MAMMA HEM och jag längtar sååå mycket!! Ska hämta henne på stationen och sen åker vi hem till mig och äter middag. Sugen på något vegetariskt, känner mig liksom aldrig så..... tung efter det. Eller vad man ska säga. Så får det bli! Hittade ett recept på linsbiffar igår, så det blir nog att köra på det. Och någon sås till det kanske.

Kombon turkisk youghurt + citron + mynta + vitlök är ju ej tråkig.

Likes

Comments

everyday, anyday

God morgon tisdag! Vaknade vid halv sju idag, kunde verkligen inte somna om.. Men inte hela världen! Ska ju iväg och jobba 9:45-19 så gör inte så mycket att jag redan är uppe och igång.

Och fyyyy vad jag redan saknar att vakna upp i Paris. Verkligen drömmigaste staden. Har ju alltid haft New York närmast hjärtat men frågan är om det inte har blivit lite konkuerrens nu. Måste nog boka in en liten tripp till våren igen.

Puss!

Likes

Comments