Är på stan med wania & felicia, har kollat runt lite och nu ska vi dra hem. Har vart mycket blandade känslor idag så var skönt att träffa dom och bara prata

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Likes

Comments

Sitter på bussen påväg hem från gymmet, körde ben & rumpa. Fett go träningsvärk hoppas vi på nu då!Likes

Comments

Gick upp rätt tidigt imorse, skulle egentligen till skolan men orkade verkligen inte idag. Så gick upp & åt frukost & nu har jag precis tränat. Orkade inte dra till gymmet idag så tränade hemma istället, men ska gymma imorgon med Nathalie!

Likes

Comments

Var på utvecklingssamtalet direkt efter skolan och sen drog jag till gymmet & nu sitter jag & äter.Likes

Comments

Sitter i skolan & vill bara hem. Har utvecklingssamtal sen efter skolan så måste nästan vara kvar, men får se om jag drar hem eller inte.

Likes

Comments

Började dagen dåligt, men åkte till skolan ändå. Efter skolan så åkte jag & Emelie till Free Sun & solade, sen fikade vi på waynes.
Nu ligger jag hemma i sängen & har precis duschat och satt på ansiktsmask!

Likes

Comments

Drog & solade efter skolan, nu ligger jag hemma & ska kolla på familjen annorlunda. Sen ska jag bada osv och sen sova. Likes

Comments

Både jag & Emelie är lika trötta idag så har fått suttit och kollat film & läst hela dagen, nu ska Emelie iväg och klippa sig så får väll sitta här själv tills vi slutar, det är bara ett tag kvar ändå så. Sen efter skolan ska jag sola solarium & träna.

Likes

Comments

Nu åker jag till skolan, hoppas det blir en bra dag

Likes

Comments