View tracker

Man kan inget annat än att älska dessa varelser. Minne för livet!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tillbringat 2 dagar i Nusa Dua, södra Bali. Mötte upp en saknad vän från Sydney och chillade på stranden. På kvällen igår åt vi en underbar middag på stranden. Så enkelt att leva just nu.

Likes

Comments

View tracker

På plats i Singapore. För den med pengar att spendera är detta himmelen; underbara barer, schysst shopping och grymma hotell. För backpackern är det en frestelse, så lockande och farlig men ändå så härlig. Mmmmm gillar den här stan

Likes

Comments

Att bara vara; det har vi haft för oss senaste fyra dagarna. Inget wi-fi, ingen stress bara total relax. Läst tre böcker, spelat kort och solat och badat. Mmm. Koh Rong är fortfarande relativt orört, men man märker att turismen boomar. Skynda dit

Likes

Comments

Tempelstaden Ankor, what a place! Helt fantastiskt hur allt detta ens finns till och mind-blowing att försöka tänka hur det sett ut under sin prime time. Värt varenda sekund och ett måste i livet.

Likes

Comments

Hade jag varit hemma hade jag lagt beslag på dessa, riktigt schysta!! 549kr på Zara och de är dina. Mums!

Likes

Comments

Vi valde att sy upp lite grejer i Hoi An. Staden är mest känd för sina gamla delar, men även för de alla skrädderierna där man får välja och vraka i allt från plagg och mönster till valet fickor eller inte fickor. Jag sydde upp två pyjamaser i siden; mycket eftersom de tar så låte plats i packningen. Riktigt kul greh och hade jag inte backpackat hade jag nog dragit ihop en helt ny garderob.

Likes

Comments

Likes

Comments

En kejsarstad är en rätt imponerande grej..

Likes

Comments

Likes

Comments