Header

Postad i: Allmänt

Idag vaknade jag tidigare än vad jag hade planerat och hoppats men för att dra ut på tiden lite valde jag att kolla på det senaste avsnittet av Riverdale. Tyckte verkligen inte om den serien först men nu tycker jag faktiskt om den.
Kollade även senaste avsnittet av Greys Anatomy och några youtube-klipp.

Om ett tag ska jag börja göra iordning mig lite och sedan ska vi börja åka ut för att (äntligen) börja fixa logen! Jag vet inte ännu hur det kommer bli senare men några av tjejerna kommer och ska äta middag vid 18.00.

Hoppas ni får en bra lördag för det kommer jag ha!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Idag började jag min dag som jag gör varje fredag, med Noel och Ludvigs podd. Jag brukar inte lyssna på piffar i vanliga fall men detta är den enda podden som jag lyssnar på varje avsnitt.
Sedan åkte jag till skolan där jag var mellan 8.15 till 14.45 och sedan tog jag tåget hem.

Jag hann bara byta om när jag hade kommit hem för sedan skulle vi åka ut med all mat, dekoration och snacks tills imorgon och det är redan så himla fint innan vi ens har börjat fixat något! Jag vill bara få börja fixa allt NUU!!

Jag får se om jag hinner lägga upp något inlägg i helgen, men jag ska försöka få upp något.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

1. Vad stod den i ditt senaste mottagna sms?
– fick ett supergulligt sms av Elin som hon skickade igår som ett grattis-sms som det finns bild på nedanför.

2.Vad var det senaste du åt?
– Jag åt paj för varje torsdag har vi fika-torsdag på våran 3-timmars medialektion <3

3. Vem pratade du senast med i telefon?
– Sara.

4. Vilken var den senaste filmen du såg?
– Tror det var Taken 2 för den gick på tv, och jag hade inget annat att kolla på.

5. Vad skulle du egentligen vilja göra nu?
– Just nu vill jag skippa plugget och få börja fixa logen och allt inför lördagen. Skulle gärna vilja boka en resa till någon varm plats.

6. Vad lyssnar du på just nu?
– Har börjat lyssnat på Hov1 nu igen efter en liten paus från dem, då jag lyssnade sönder deras musik ett tag. Men nu är de tillbaka i hörlurarna igen.

7. Har du en bästa kompis av motsatta könet?
– Ja, det har jag <3

8. Vem skrev du senast med på Facebook?
– Skrev senast med Gabi över Facebook.

9. Hur många kuddar sover du med?
– Jag har alltid fem kuddar i min säng när jag sover men har 12 kuddar i min säng under dagarna.

10. Har du någon piercing och/eller tatuering?
– Jag har ett hål i vardera öra och sedan har jag min navelpiercing. Jag har ännu inte några tatueringar men det kommer jag ha om ett år.

Likes

Comments

Idag är det min dag och den kommer spenderas i skolan mellan 8.15 och 12.45 och sedan kommer jag åka hem för att fira födelsedagen tillsammans med mina föräldrar. Jag kommer inte göra något speciellt vad jag vet än utan kommer bara ta det lugnt.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Bilder

Här kommer ni till min WeHeartIt: hanna_ekegren

Förr så använde jag mig så sjukt mycket utav appen WeHeartIt men har bara blivit mindre och mindre på senaste tiden. Här över är från min sida med bilder jag har hjärtat. Som ni ser så går cirka hela min profil i vita, gråa, svarta och beigea nyanser.

Imorgon är är det dagen jag har längtat efter hur länge som helst men imorgon är det exakt ett år kvar tills åldern räknas på riktigt. Då är det både körkort och tatueringar som ska fixas. Även fast 17 inte är någon speciell ålder så ska jag ändå göra så denna ålder blir bra!

Hoppas ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

Postad i: Tags

Dag 15 - Vart vill du komma med din blogg?

Idag blev det ett sent inlägg då jag gick sent i skolan och sedan plugg direkt när jag kom hem, men idag är jag iallafall framme på sista dagen på denna "challenge". Känns som det har gått sjukt fort med dessa 15 inlägg!

Men som svar på dagens inlägg, jag har inget exakt mål med min blogg. Jag vill mest ha någonstans som jag kan dela med mig av mina tankar och sådant. Men som jag har skrivit tidigare så har jag haft ett flertal försök med blogg innan men nu vill jag bara kunna lägga upp en massa roliga saker.
Denna helg kommer jag inte lägga upp så mycket tror jag på grund av festen som jag kommer lägg all tid till för att få allt perfekt, men jag ska försöka att få en massa bilder från kvällen som jag sedan kan visa er!

Likes

Comments

Dag 14 - Min favoritsak att göra

Som ni redan vet och har hört flera gånger så är min favoritsak att göra för tillfället att vara ute i stallet. Att få komma ut och vara bland de mysigaste djuren jag vet och bara få rensa tankarna helt och hållet. Just nu älskar jag också (som ni också har hört 1000 gånger) nedräkningen till min fest nästa lördag. Jag ser så sjukt mycket fram emot den och vill bara att dessa skoldagar ska gå sjukt fort och bli helg igen. Jag vill få börja dekorera och ställa fram allt som behövs för kvällens firande. Längtar SÅ mycket just nu.
Tänkte även göra ett inlägg om att jag har köpt till festen och hur det blev efter vi är helt klara med dekorationen och allt. Hade även tänkt att lägga ut ett inlägg med mina inköp från Stockholm men jag har haft helt fullt upp så har inte hunnit alls, men jag ska fixa det inom den närmsta tiden.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Tags

Dag 13 - Vad är ditt favoritcitat?

Som jag tidigare har sagt (tror jag) så kommer jag så fort jag fyllt 18 tatuera mig. Min första tatuering kommer då bli mitt absoluta favoritcitat av min absoluta favoritartist. Och undra vem det kan vara? Jo, Håkan Hellström. Han har så himla många citat som jag vill ha överallt för att påminnas av dem men det absolut finaste som jag vill ska finnas på min kropp är:

"För jag tror när vi går genom tiden att allt det bästa inte hänt än"

Detta citat är verkligen hur fint som helst och därför vill jag ha det på insidan av min arm.

Likes

Comments

Idag är det endast 5 dagar kvar tills jag fyller 17. Jag brukar vara taggad på att fylla år men detta år har jag längtat lite extra mycket. Jag ska om 8 dagar ha mitt födelsedagsfirande, och jag är så himla taggad. Jag har nu i 2,5 månader planerat detta genom att städat och fixat lokalen, köpt en massa och planerat sjukt mycket. Vill verkligen få det att bli perfekt när jag har planerat och fixat så pass mycket jag har gjort.

Men sen är det ju också skola som väger tungt just nu. Känner mig stressad över det mesta även fast det kanske inte är så jättemycket för tillfället. Eftersom jag går media-inriktning så har jag ett stort prov inom mediahistoria på tisdag som jag ska få avklarat. Sedan ska jag ha två matteprov veckan efter det vilket inte gör det hela bättre.

Men jag hoppas att allt plugg och firandet kommer gå bra och sedan får allt annat gå som det går. Imorgon ska jag ut i stallet och det ska tydligen regna under dagen vilket jag inte uppskattar så mycket alls. Vill inte ha kyla, regn och blåst.

Men i allt det jobbiga så kommer det ändå hända roliga saker som stallet imorgon, släktkalas på söndag, födelsedag på onsdag och firandet på lördag!


Likes

Comments

Dag 12 - Min största rädsla

Jag har under hela mitt liv varit rädd för det mesta. Från att göra vissa saker, säga vissa saker eller vad som för att någon annan skulle reagera på det.
Under de senaste åren så har jag jobbat bort detta och är nu inte rädd för att säga mina åsikter eller liknande. Jag är inte rädd för vad andra tycker om t.ex. mina kläder för nu kan jag ha på mig vad jag vill utan att jag bryr mig - förr anpassade jag mig hela tiden till vad alla andra klädde sig i.

Det som är en av de största rädslorna för mig nu är att bli bortglömd.
Att av någon viktig person i mitt liv, bli helt bortglömd. Den känslan att man själv vill vara med personen men att man känner sig helt genomskinlig, som man inte finns.
Den känslan är verkligen det värsta jag vet, att det inte finns något som gör ondare.

Likes

Comments

Instagram@hannaeke