Hej på er.

Ett tag sedan nu, men jag har iallafall haft fullt upp med student, födelsedagar och resande.

Har varit på franska rivieran någon vecka nu och bara njutit med älsklingen.
Sen nu sitter jag och håller på att starta lite jobb och så vidare(mer av det sen) men just nu är det på gång men inte helt klart. Så vill berätta när allt är redo! 

Så skönt att inte ha ett jobb att gå till måndag till fredag utan att kunna välja själv när man vill jobba osv.

Just nu är allt lite luddigt men lovar att när jag vet mer så kommer info. Men just nu får ni nöja er med bilder och lite info om de jag vet och gör i vardagen! 

😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu är det verkligen dags för mig att ta tag i vad jag stopapr i mig.

Jag har blivit lite för lat på sistone och känenr att jag nu ska börja äta nyttigt, och jag ha precis fått tillbaka träningen i mitt liv så den kombon kommer bli susen :)

Bilder på mina mål kommer upp ibland på bloggen, håll ut!

Likes

Comments

Nu i Juni så tar Andreas bror Alex studenten, och jsg håller på att ,tillsammans med deras mamma och syskon, planera och ordna inför festen!

Det är så himla roligt och det kommer bli jättefint, får hoppas på att vädret är på vår sida!

Men jag planerar ofta event och dylikt på mitt nuvarande jobb, så jag älskar att hålla på med det, har så mycket olika tankar och funderingar. men detta kommer bli asgrymt!


Likes

Comments

Hej på er!

Nu var det ett tag sedan igen, dåligt...

Jag har lite saker att berätta för er! och det är att jag ska nu sluta på mitt jobb den sista Maj, och få fortsätta med andra saker i framtiden. Ska bli jätteskönt!
Har inte detaljer att ge till er ännu men jag kommer uppdatera min blogg så mycket det baar går nu när jag kommer få mer fritid på mina händer (förhoppningsvis) :)


Men annars har det inte hänt supermycket rolgia saker, jobbar på tills dagen är kommen, är ute i solen när jag kan, osv :)


Men uppdatering på g!

'Lite bilder nedan från instagram :)

Likes

Comments

Hejsan!
Denna vecka har varit intensiv. Vi hade ett superroligt event på jobbet. En AW då man fick ta med sig en kompis, väldigt roligt att anordna och fixa allt kring eventet.
Vi körde tema "rum i rum" så vi sprang på Mio och shoppande loss på mattor, kuddar och andra roliga saker. Blommor, mat och sen riggade vi upp en "scen" där jag och några kollegor körde några låtar.

Det blev väldigt lyckat, vi beställde catering på vietnamesisk taco och fyllde kylarna med dricka för alla. :)

Nu är det bara att tagga ihop för en ny vecka!

Likes

Comments

Hejsan! Nu var det ett tag sedan som jag bloggade.
Jag har helt enkelt tappat det i och med allt med flytten, fixande hemma osv. Men nu har allting börjar falla på plats. Jag tänker inte säga att det kommer bli ständig uppdate här men jag kommer blogga så fort jag har något och vill blogga. Det kommer med andra ord bli lite närsomhelst.

Men hur som.
För någon månad sen var jag och min familj på thaibåten. Supertrevligt och så himla god mat. Om ni inte varit där, åk dit!

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas ni mår bra, jag mår helt okej.

Har tagit det väldigt lugnt idag då jag har himla ont i halsen och känns som jag kommer få något snart, men hoppas att det bara är något litet.

Jag tänkte iallafall att jag skulle börja göra veckovis outifts, får se om jag ökar det senare men tänkte iallafall börja med att ge er en outfit i veckan.

Dessa bilder är inte de bästa men ska fixa till och fota ordentligt när jag väl kör.

Men ha en fin fredag så höres vi snart igen! kram :)


Likes

Comments

Hejsan,

Nu var det ett tag sedan och jag har bytt bloggplattform, men låtit allt gammalt hänga med då jag inte vill radera allting.

Livet rullar på bra just nu, köpt hus, har ett bra jobb och just nu njuter jag av min hund :D

Sitter och kollar på olika saker vi ska göra med huset, har lite idéer och jobbet gav mig ännu en.

Vi fixade precis "anslagstavlor" i form av armeringsnät vilket är jäkligt snyggt! Det vill jag fixa och rekommenderar det starkt då det även endast kostar 59kr på Bauhaus.

Det ska jag sitta och drömma mig bort med, inredning!


Likes

Comments