Hejsan!
Denna vecka har varit intensiv. Vi hade ett superroligt event på jobbet. En AW då man fick ta med sig en kompis, väldigt roligt att anordna och fixa allt kring eventet.
Vi körde tema "rum i rum" så vi sprang på Mio och shoppande loss på mattor, kuddar och andra roliga saker. Blommor, mat och sen riggade vi upp en "scen" där jag och några kollegor körde några låtar.

Det blev väldigt lyckat, vi beställde catering på vietnamesisk taco och fyllde kylarna med dricka för alla. :)

Nu är det bara att tagga ihop för en ny vecka!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan! Nu var det ett tag sedan som jag bloggade.
Jag har helt enkelt tappat det i och med allt med flytten, fixande hemma osv. Men nu har allting börjar falla på plats. Jag tänker inte säga att det kommer bli ständig uppdate här men jag kommer blogga så fort jag har något och vill blogga. Det kommer med andra ord bli lite närsomhelst.

Men hur som.
För någon månad sen var jag och min familj på thaibåten. Supertrevligt och så himla god mat. Om ni inte varit där, åk dit!

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas ni mår bra, jag mår helt okej.

Har tagit det väldigt lugnt idag då jag har himla ont i halsen och känns som jag kommer få något snart, men hoppas att det bara är något litet.

Jag tänkte iallafall att jag skulle börja göra veckovis outifts, får se om jag ökar det senare men tänkte iallafall börja med att ge er en outfit i veckan.

Dessa bilder är inte de bästa men ska fixa till och fota ordentligt när jag väl kör.

Men ha en fin fredag så höres vi snart igen! kram :)


Likes

Comments

Hejsan,

Nu var det ett tag sedan och jag har bytt bloggplattform, men låtit allt gammalt hänga med då jag inte vill radera allting.

Livet rullar på bra just nu, köpt hus, har ett bra jobb och just nu njuter jag av min hund :D

Sitter och kollar på olika saker vi ska göra med huset, har lite idéer och jobbet gav mig ännu en.

Vi fixade precis "anslagstavlor" i form av armeringsnät vilket är jäkligt snyggt! Det vill jag fixa och rekommenderar det starkt då det även endast kostar 59kr på Bauhaus.

Det ska jag sitta och drömma mig bort med, inredning!


Likes

Comments

Häromdagen var jag och kollegan på ett frukostmöte. Det var väldigt lärorikt och gott!  Det handlade om hur man ska göra ett möte så trevligt ochbvölkomnande som möjligt. Bemötande och sätt att tala på. Hur man tänker och hur ens syn är på saker.  Föreläsaren öppnade verkligen mina ögon.  Han berättade om sina egna erfarenheter när han reste och träffade nytt folk. Hur drt betedde sig och vad det tyckte om saker och ting.  Vi ska dit igen på ett möte, ska bli spännande! 

Likes

Comments

Long time no see.  Hejsan. Bloggen har fått stannat upp då jag känt att det inte varit värt att lägga ner krut på att skriva korta tråkiga inlägg hela tiden.  Men nu börjar jg känna glöden och tänkte börja fokusera på att göra inläggen roliga som möjligt. Ska blogga lite när jag är på jobbet, som tar all min tid, men även på helger då jg har som mest tid.  Jobbet går bra och det är en ny lärorik dag varje dag. Får göra lite allt möjligt, det är det som är det roliga. 

Likes

Comments

Oj vad tiden går fort! Hejsan Snart är vi inne i mars och jag börjar nya jobbet! Längtar!!!! Nej men det är som vanligt lugnt. Har köpt hem gelé kit med maskin och allt så nu Har jag börjat göra egna naglar vilket är roligt! Ska nog fortsätta med det. Kanske börja göra på andra och sånt. Annars så händer inget speciellt, i lördags mös jag, syrran, pappa och Andreas i stureby och vi lagade lite thaiinspirerad mat till pappa. Super gott!! Allt efter Teneriffa är coollugnt. Snar ska jag köra upp och göra teorin för mitt körkort, äntligen! Så hoppas att det går som det ska. Har lite igenkörningar till de som skjutsat mig överallt Hahahahah! Men ni får ha det så bra! Vi hörs snart igen! image image

Likes

Comments

Heeej! Long time no see, Har haft så himla fullt upp så har helt glömt av bloggen läänge nu... DåLigt!!! Men det kommer vara så lite till och från. Något roligt? ja! Jag ska byta jobb, får jobba på ett och samma ställe från och med Mars, vilket ska bli otroligt skönt. Annars så sker det inge spännande förutom att man nu är 20 år och kan handla själv på bolaget hur som helst :) Vad är det man längtar tills nu?? Jo, jag åkte ju till Teneriffa under nyår, vilket var helt underbart skönt! Varmt och man ick sig några dopp här och där. Superhöga vågor, andreas åkte med som en överrasknig för släkten, ingen visste!! Och det var hans allra första utomlands resa vilket var ännu mer spännande, han hade galet kul!! Håller på att köra som satan för att ta mitt körkort nu och förhoppnignsvis tar jag det i februari eller mars om allting går som jag vill!! Men nu ska jag fortsäta jobba, ha det bra så länge!! 12491763_10206685494274442_798787096047341275_o 12493887_10153308059250222_3914871717876184519_o 12646827_10206825325210128_7767508703430499290_o

Likes

Comments

Herrejösses vad tiden går fort! På söndag är det sista advent och om en vecka är det julafton. Sen åker jag iväg den 27:e och kommer hem när det är 2016! Helt stört! Men snart är jag o Andreas 20 år vilket är spännande! Full rulle på jobb nu och kör dubbelt med Dt vilket är superkul! Mycket på gång och såååååå lite tid! Hopps allt är bra med er, nu ska jag fortsätta jobba. Kram! image

Likes

Comments