View tracker
View tracker

Godmorgon! Måndag igen och det är ingenting man jublar över direkt. Är just nu på jobbet och längtar bara tills jag slutar så jag kan åka hem o sova, för det är så jag känner just nu. Att gå upp klockan 5 varje dag är inte kul, men jag måste.
Känner även att jag håller på att bli sjuk, hoppas inte det för det suger. Men nu ska jag inte vara mer negativ, hoppas ni får en bra måndag trots allt. TTYL

Likes

Comments

View tracker

Kom på att det redan var andra advent idag. Sinnes vad tiden rullar på fort.

Riktigt mysigt förut idag hos mormor och morfar. Först när vi kom dit så drack vi glögg och åt pepparkakor, sedan åt vi mormors risgrynsgröt som hon gjort själv, julskinka och lussekatt. Så kan lugnt säga att man gick därifrån proppmätt!

Sen dess vi kom hem har hela familjen varit uppbunkrade framför tvn och kollat Svartsjön. Men nu ska jag kolla lite Youtube och sen sova. Jobb imorgon, TTYM

Likes

Comments

Godmorgon är väl fel men jag säger det endå. Hoppas ni igår hade en bra lördag, själv var jag bara hemma med familjen och kollade TWD, senare på kvällen var vi och kollade Nickes interna hockeymatch och senare började vi se Svartsjön. Har någon av er sett den? Själv tycker jag den jättebra och rekommenderar er tar börja se den.
Idag är planerna att vi ska åka till mormor och morfar på jullunch. TTYL

Likes

Comments

Om det är något jag verkligen skulle vilja göra någon gång i mitt liv så är det att uppleva julafton i New York eller framförallt bara i USA, tänk att se när dom reser den stora rockefeller granen, handla julklappar längs New Yorks gator, förhoppnings se en massa snö falla så man kan gå i snöfyllda parker, se en massvis hus inreda i ljusslingor och figurer i alla möjliga färger. Detta är absolut en wish på min bucketlist & make it come true!

Likes

Comments

God förmiddag på er! Fredag idag och jag kan inte mer än jubla, sitter just nu på lunch på jobbet men ska snart dra igång igen.
Ikväll är planerna att dra ut med tjejerna så det blir kul, sen sover Sara hos mig.
Men när jag ändå skriver kan jag meddela vad som mer händer i helgen. Imorgon så ska jag på J20 hockeymatch med en kompis, sen blir det familjemys hemma på kvällen.
Sen på söndag blir det jullunch hos mormor och morfar. Är väldigt tidigt med det då dom brukar ha det på annandag jul men eftersom dom ska resa iväg så blir det mer passande nu. Men jag klagar inte, det ska bli mysigt! TTYL

Likes

Comments

Som man längtat efter att fredag ska komma, och den är här imorgon. Hurra på d!

Idag och resten av dessa tidigare dagar på denna veckan har det ståt jobb varje dag och har haft svårt att kunna uppdatera på bloggen, trots hur många gånger jag velat det. Man har varit väldigt trött efter jobbet så därför, men jag ska försöka att ge lite mer som innan här.

Förresten, har någon sett det första avsnittet på julkalendern? Själv har jag inte det, och självklart är det något man ska göra. Vara lite barnslig av sig är bra tycker jag. Funderar att se det nu, ha en fin kväll! TTYM

Likes

Comments

Sista månaden för iår (December) rullar in nu och avslutar året. Dessutom väntar tre högtider, Lucia, Julafton och Nyårsafton. Hoppas denna månaden kan bli en månad att minnas och avsluta året på bästa sätt.

Likes

Comments

Lite nytt inför vintern från veckan som var. En grå poncho från Hotline och bruna vantar från Outlet Store

Likes

Comments

Sån himla go flowkänsla i låten tycker jag, verkligen en som ligger i min Spotifylista. Dessutom har The Weeknd en himla bra röst, dör för den rösten! Han levererar musik, totally.

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram @hannaejnell