Hej på er!
Tisdag idag, och jag är ledig. Startade dagen med ett lätt pass på gymmet. Är väldigt förkyld och har varit det i över en vecka nu... Saknat att träna så mycket. Är det inte konstigt? När man är frisk är man inte alltid så sugen på att åka och träna, och när man väl inte kan träna, då vill man inget hellre.
Har precis ätit frukosten ovan och ska hoppa in i duschen nu för att sedan bege mig ner i stan och träffa Amanda en stund.
Ha en fin dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Ungefär såhär glad är jag just nu. Det händer så mycket just nu, och har en hel del roliga saker inplanerat inom det närmsta. En annan väldigt rolig sak är att jag ÄNTLIGEN flyttat in i min lägenhet. Känns helt fantastiskt underbart. Trivs redan så bra. För er som är nyfikna kommer det komma upp lite bilder på lägenheten i veckan.  

Likes

Comments

För cirka en månad sedan flög jag upp till Stockholm för utbildning med jobbet. Alltid kul att komma iväg och lära sig nytt, och bäst av allt; att jag hann spendera lite tid med Linn, Martin, moster och kusin. Guld!

Likes

Comments

Önskar att jag hade kunnat starta denna måndag på detta vis.

Ny vecka, och det har varit en väldigt segstartad sådan faktiskt. En typiskt måndag helt enkelt.
Har jobbat hela dagen, och efter jobbet stack jag direkt till gymmet.

Jag har haft en så bra helg, och det har varit full rulle från början till slut.
I fredags vankades det middag för Amanda. I lördags jobbade jag och på kvällen väntades det fest hos Felicia följt av utgång, så kul! Igår, fixade jag och pappa i lägenheten, fikade med Frida och Michelle och på kvällen vart det ännu en middag som avslutades med bowling. Ingen dålig helg med andra ord.

Likes

Comments

Go´kväll!
Startade denna vecka med ett träningspass på gymmet 07.15 tillsammans med Amanda. Därefter åkte jag hem och käkade frukost och fixade mig för att sedan cykla till jobbet.
Efter jobb åkte jag och handlade tillsammans med pappa. Det är något jag älskar att göra, och har gjort det seds jag var liten haha.
Nu är kvällsmaten nere i magen och jag har precis gjort chiapudding som bland annat ska bli min frukost imorgon när jag är ledig. MUMS! Resten av kvällen ska enbart spenderas i soffan framför tv:n.
XX

Likes

Comments

Contains affiliate links

Världens bästa shampo och balsam från Maria Nila. Luktar underbart gott och håret blir verkligen SÅ mjukt av det. Tipstips! Beställde mitt HÄR och det är den sida som har det till bäst pris vad jag har sett iallafall.

Likes

Comments

Godmorgon!
Såhär startade jag min morgon, med chiapudding och en äggmacka. En bättre start denna gråa, regniga torsdag. Idag är det verkligen höst ute, och det gör mig faktiskt ingenting. Tycker det ska bli mysigt med höst.
Ska om en stund bege mig mot jobb, och efter jobb ska jag på en föreläsning om personligt ledarskap. Ska bli intressant och förmodligen väldigt lärorikt.

Likes

Comments

Instagram@hannaeiman