Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Alltså titta. Jag blev verkligen bortskämd i helgen när Linn var hemma och när vi firade min födelsedag. Fick de finaste tavlorna och skålen från Mateus, samt lite annat smått och gott av mamma och pappa.
Och av Linn då. Herregud vad hon skämmer bort mig. Hon har satt ribban högt lagom till hennes 25-årsdag haha. Nej skämt och sido. Jag fick finaste "ljusstaken" från Klong, Svensk tenn bricka, två underbara plagg från Odd Molly och en "hårparfym" med silkesdroppar i från Balmain. BAM vilka presenter.

Likes

Comments

I onsdags fyllde jag 22 år! ​Det är helt galet vad snabbt tiden går. Känns som om det vore igår jag firade min 20-årsdag i USA. Apropå det, så fick jag den finaste hälsningen från Shelby och min värdfamilj i Houston i torsdags. Hälsningarna gjorde mig helt varm inombords och fick mig till att sakna dem lite extra. Shelby, som visade mig det bästa Houston hade att erbjuda. På alla sätt och vis. Och min älskade värdfamilj som behandlade mig som om jag vore deras egna dotter. Tack vare dem, fick jag uppleva America på bästa möjliga sätt, och de gjorde min tid i USA till den bästa. Jag hade velat uppleva allt om och om igen.

Likes

Comments

Bjuder på en bildbomb från Valborg som firades i Lund. En väldigt lyckad dag och kväll!

Likes

Comments

Jag är lite smått beroende av läppsyl. Torra läppar är något av det värsta jag vet.

Jag känner mig "naken" när jag inte har nagellack på mig.

Något som stressar mig är att inte veta vad jag ska göra i framtiden. Har inte den blekaste aning om vad jag VERKLIGEN vill sysselsätta mig med. Men något inom mode eller design, som inkluderar mycket social kontakt. Det stressar mig att inte veta. Men allt kommer väl falla på plats med tiden.

Jag sög på tummen fram till jag var ca åtta år gammal. Kommer ihåg att mamma och pappa samt tandläkaren sa att jag var tvungen att sluta annars skulle mina framtänder stå rakt ut haha. Tur att de klarade sig fint ändå.

Något som imponerar på mig är människor som vågar vara sig själva rakt igenom. Som vågar visa svaga sidor och även ha självförtroende med dessa. Älskar när människor vågar bjuda på sig själva och som struntar i vad andra tycker och tänker om en. Mer va det tack!

Jag har svårt att fatta beslut i vissa sammanhang. Svårast är när jag ska beställa mat eller liknande. Får alltid beslutångest haha.

Mitt favoritämne under hela min skolgång från förskolan till gymnasiet var idrott.

Jag har utövat en hel del sporter. Bland annat: handboll, fotboll, gymnastik, dans (hiphop, jazz, balett, stepp, modern dans, street dance, afrikansk dans) och tennis.

Mitt hår växer som ogräs. Sedan jag kapade av håret i september har det växt väldigt mycket. Skulle gissa på mellan 15-20 cm. Just nu har jag en mellanlängd som jag inte trivs i så bra. Vet inte om jag ska klippa kort igen eller låta det växa ut.

Jag blir lätt illamående av vissa tuggummi samt tandkrämer. Jättekonstigt?


Likes

Comments

Likes

Comments