Längesen det blev ett inlägg här på bloggen, men nu tänkte jag börja uppdatera mer och så ofta jag hinner. Min söndag började med en lång sovmorgon, sedan blev det en mysig pannkaksfrukost med Jossi till Vampire diaries som vi har blivit helt fast i. Resten av dagen har bara varit lugn och har inte gjort något speciellt alls. Imorgon är det måndag och ny vecka. Puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 205 Readers

Likes

Comments

Hej på er! Jag och Jossi började lördagen med en riktigt mysfrukost. Senare idag blir det jobb i några timmar till 20.00 ikväll, resten av kvällen är oplanerad 

Likes

Comments

​I onsdags var jag och gjorde nya naglar, jag blev verkligen jättenöjd! Men jag som säkert många andra får torra händer och frasiga nagelband under hösten och vintern, tipsar därför om denna olja för nagelbanden från The Body Shop. Jag köpte den igår och provade den igårkväll och såg verkligen resultat på en gång, riktigt bra! 

Likes

Comments

Godmorgon! Måndag igen och ny vecka, jag och Jossi vaknade tidigt idag så vi tog en lång frukost framför tvn. Dagens planer för mig idag när jag är ledig är att kila iväg till gymmet en sväng sen fixa lite ärenden på stan. Hoppas ni får en bra måndag!

Likes

Comments

Älskar våran nya lampa, vita eos. Passar perfekt in i sovrummet. Den finns i många olika storlekar, mini, medium large och XXL. Vi slog till på en medium.

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni har fått en bra start på måndagen och veckan. Jag är ledig idag, så skönt efter att ha jobbat både lördag och söndag. Snart tänkte jag dra mig mot gymmet, sen är resten av dagen oplanerad. 

Likes

Comments

Jag Hanna och Ebba besökte en kvinna igår där vi fick massor av information om Mary Kay produkterna, vi fick även testa produkterna, jag tyckte att det verkade riktigt bra och köpte med mig en serie hem för ansiktet. 

Likes

Comments

​Godmorgon på er! Inget roligt väder att vakna upp till, regn och rusk.. riktigt höstväder. Dagens planer är inte många, och riktigt skönt att ta det lugnt en fredag som denna. Ska iallafall pallra mig iväg till gymmet om en liten stund. Ha en bra fredag, puss

Likes

Comments

Fick hem mina Adidas superstar igår, äntligen! Har letat ihjäl mig som en galning efter ett par och hittade tillslut ett par i sätt storlek. Dom kommer bli perfekta till hösten.

Likes

Comments

Äntligen fredag och just nu ligger jag i sängen men ska snart upp och äta frukost. Senare idag åker jag förbi gymmet sn sväng innan ja börjar jobba kl 15. Hoppas ni får en bra fredag, puss!

Likes

Comments