Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagens såg ut såhär! Är så hängig så orkade inte fixa något mer.
Nyponsoppa sötad av stevia så inget socker. Även vanlig laktos yoghurt med chiafrön, linfrön, sesamfrön åh solroskärnor. Tog även lite honung i det för tänkte att det kanske kunde vara bra för min hals. Sen två ägg med en fullkornsmacka. Grönt te smak av polka, super gott!

Likes

Comments

Helt crazy V A C K R A blev våra bilder !! Ååååå såå glad åh vill bara gråta när jag ser dom! Hörrni! Wow jag har hittat min soulmate!

Likes

Comments

Ja, det är runt 20 mil mellan oss. Men det går så oväntat bra! Distans behöver inte vara dåligt, utan även väldigt bra! Han är min soulmate och det är så värt att kämpa för någon man älskar! Den här bilden tycker jag är väldigt fin, och den är ifrån igår 💕

Likes

Comments

Så...jag är egentligen sjuk. Ont i halsen... Men har varit inne hela dagen och tittade ut på det höstiga vädret och kände hur mycket jag ville ut och få luft! Så jag tog en lagom promenad i blåsten och lyssnade på min favorit musik, så kallad lovsång! Det kan jag säga verkligen var det bästa på hela dan! Får se om jag blir hemma imorgon eller icke...beror på hur jag känner mig när jag vaknar!

Likes

Comments

Yesterday was awesome! Min storasyster fyllde 21 år och min fina pojkvän var här över helgen! Åhh så mysig helg! Men idag är det måndag, jag har jätte ont i halsen idag så är hemma och kryar på mig! Imorgon är det ut i skogen i skolan för någon naturvetenskaps uppgift.. Jippi! Hoppas det INTE regnar.. Aja får väl se hur det går!

Likes

Comments

Typ väldigt väldigt bra JA! Hennes röst är ju helt fantastisk!

Likes

Comments

En sån fantastisk fin helg!
Är så glad och känner mig så tacksam!

Likes

Comments