Header

Hej! Och oj vad långt uppehåll det blivit här på bloggen nu. Har inte hänt något speciellt förrän nu i helgen, då vi var 7 svenska tjejer som tog bussen vid 6 på morgonen i lördags tills Orlando. Bussresan dit tog runt 4h, och då var vi framme vid Disney Worlds Magic Kingdom.

Jag har ju aldrig varit där som liten, men hänger inte läpp för det, för tror jag tyckte det var precis lika roligt och häftigt som en 6-åring.

Vi kom dit vid 10-tiden, och då var alla jättehungriga efter att bara ha ätit en liten frukost på bussen. Lunchen blev en dyr korv med pommes frites på ett lunchställe.

Resten av dagen tillbringades åt att gå runt i parken och titta in allt fint som fanns, åka bergochdalbanorna som fanns och äta!

Senare på kvällen, vid 9-tiden, började den elektroniska Disney-paraden. Himla fint och juligt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag måste erkänna att jag ligger en himla massa veckor efter i tiden med bloggen. Mycket som händer, och lite tid för uppdatering.

För några veckor sen var vi hur som helst på en ganska nyöppnad bar som heter Fire & Ice bar, som ligger på samma gata som skolan men lite längre ner. På baren fanns ett rum där allt var gjort av is, sofforna, väggarna, baren och till och med glasen. Vi fick stora härliga jackor att låna så man inte frös om kroppen, men för fötterna som bara hade öppna klackar på var det värre för. Usch, bara tår i -31 grader!

Likes

Comments

Hallå! Nu kommer äntligen en bildbomd med massor av bilder från Bahamas, tagna med min systemkamera. Envisades med att släpa runt den överallt trots att den är så tung, men ångrar det inte en enda sekund såhär i efterhand. Så värt!


Likes

Comments

Hej! Nu är jag hemma efter en drömmig helg på Bahamas. Har fotat en massor med kameran så kommer en hel drös med bilder när jag fört över bilderna till datorn. Så länge får ni nöja er med lite mobilbilder!


Likes

Comments

Hej! Nu är det som alla nog vet november, och hösten har kommit hela vägen hit. Kan försäkra er om att hösten är ganska annorlunda från hösten hemma i Stockholm, men löven är sig rätt lika!

Likes

Comments

Hej! På något vänster lyckades jag utöka min lilla sneaker-familj trots att jag hade shopstop. Är väldigt nöjd med dem iaf, så ångrar det inte för en sekund. Det är som att gå på moln med en tunn tunn strumpa kan jag säga!


Likes

Comments

Halloj! Nu är allt halloween-ståhej över här i USA, men innan det är över här i bloggen tänkte jag bjuda på några bilder från när vi karvade pumpor nere i lobbyn här på skolan. Känns som det är något på "the bucket list", och var är ett bättre ställe att göra det på än i USA?


Likes

Comments

Hej! Igår vid 7-tiden lämnade ca 150 elever skolan med tre bussar för att åka till hamnen där båten gick ifrån. När vi var framme i hamnen hade det redan hunnit bli mörkt och Sout Beach Lady, som båten hette, stod och väntade på oss.

Super Mario och Luigi lyckades även hitta Toad, så ett familjefoto var ju givet. Toad är också aktivitetsledare på EF.


Utsikten från båten var helt fantastisk, så blev en hel del bilder med höghusen i bakgrunden.


Efter ca 3h dansande var vi i hamn igen och Super Mario var alldeles för trött för att hålla sig vaken på den 30-minuter långa bussresan.

Likes

Comments

HEJ DÄR! Nu när det är halloween har vi haft fullt upp med olika halloween-aktiviteter. Har bl a karvat pumpa för första gången, som det kommer ett inlägg om senare med lite bilder. Igår var det massa tävlingar här på skolan också och väldigt många hade klätt ut sig och varit kreativa.

Halloween är ju mycket större (nästan en av de största) här i USA än vad det är hemma i Sverige. Lite roligare att fira det här då det är varmt också, så man slipper ha stora dunjackor utanpå sin kostym.Iom att det är drygt 400 elever på skolan kunde man se det mesta. Allt från läskiga masker, till superhjältar, till hippies och änglar. Jag och Madelene var Super Mario och Luigi, som verkligen gick hem. Vi fick massa komplimanger i dom dräkterna!

Likes

Comments

Hej på er! Trots att man känner att det börjar bli lite kallare ju närmre vintern vi kommer är det fortfarande tillräckligt varmt för att sitta ute på kvällarna. Vi hamnar ganska ofta vid poolen efter middagen, tills solen gått ner.


Likes

Comments