Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hej guuys! Många av er har undrat vad som hände med del 2 av min vlogg, och jag har haft jäääättemycket problem med den.. Ljudet försvann först från alla klippen, sen började iMovie strula.. Jag får se om jag kan fixa till den, isåfall kommer den läggas ut så fort jag kan! 


Förlåååt :( Har ni andra idéer på videos? Har städat upp halva mitt rum, så jag har ändligen kunnat sätta upp mina studiolampor! Blev taggad av att göra videos nu, haha! Funderar på att göra en video där jag bara berättar om min panikångest.. Skulle det vara intressant? Kommentera nedan vad ni tycker om det, eller om ni har andra förslag!


Kommer troligtvis bli lite halloweensaker nu med... 😉

Likes

Comments

(klicka på bilderna för att komma direkt till produkten)

Likes

Comments

​Åååh, nu har jag beställt hem visitkort för både blogg, webbshop och youtube (all info på samma). Så de beräknas komma om ca 1 vecka! Är såå glad nu! Det är så skönt att de kommer innan webbshopen öppnas! 

Anyhow, imorgon ska jag åka med pappa upp till Kvänum, för han ska på möte där, och efter det ska vi vidare till Jönköping. Så det kommer troligtvis komma upp en vlogg därifrån på min youtube kanal!

Likes

Comments

​Nu har jag äntligen skaffat en egen domän, så om du vill gå in på bloggen i fortsättningen räcker det med att skriva plomplom.se
Det kommer givetvis omdirigeras även om du skriver in den gamla bloggadressen!

Likes

Comments

​Nu har jag äntligen tagit mig tid att köpa en ny kamera och studioljus så jag kan börja med Youtube på riktigt! 
Det enda jag har kvar att göra just nu är att städa på rummet och möblera om lite, så jag har plats med mina studiolampor. Det blir lite för jobbigt att montera upp och ner det hela tiden heh. 

MEN! Har ni några video idéer? Skriv en kommentar isåfall, tacksam för all inspiration 😊

Likes

Comments

​Ojoj, det var längesedan man bloggade.. Har blivit så på senaste tiden för jag har haft sjukt mycket att göra.. 

WELL! Jag har lite roliga nyheter för er! Jag har beställt hem produkter som jag ska lägga ut i min webshop! Allt beräknas väl vara klart om ca 1 månad, eftersom jag måste få hem mina beställningar, fota produktbilder, skriva produktinformation osv. Är så sjukt taggad på att det verkligen är igång nu, det är verkligen inte lång tid kvar. MEN! Jag hade inte så jättestor ekonomi att börja med, så det finns inte jättemånga av varje produkt, så var beredd att beställa snabbt ifall det finns något du verkligen vill ha. Men med tiden som jag får in mer pengar kommer jag beställa mer och mer, och nya saker! 


PS. Jag kommer självklart lägga upp ett inlägg när webshopen är ute, kommer även lägga ut ett inlägg ca 1 vecka innan öppning med datum och tid! 😉

Likes

Comments

Beklagar att vinnaren inte kom förräns nu, men har varit jättestressigt efter jag kom hem från Närcon....

Men vinnaren är http://nouw.com/blubbandzombie !

Likes

Comments