​En bombad skål med massa frukt, nötter och lite kvarg fick bli dagens goda frukost. Äter detta i princip varje dag till frukost, så så gott och mättande. Står mig på denna frukosten i 4 timmar vilket är super! 

Idag är det fint väder här nere i Skåne, sol och varmt. Så underbart! Ska möta upp min syster senare när hon slutat skolan för en runda på stan och kanske en kaffe i solen. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En dag som har gått i lugnets spår. Vaknade upp sent, åt en snabb frukost för att sen bege mig till gymmet för ben med lite inslag av biceps/triceps. Åkte sedan hem och gick en långrunda med hunden och åt en god lunch, duschade och fixade till mig. Har hunnit göra lite ärenden i stan och nu ska jag fixa något att äta till middag. 
Dagens outfit finner ni ovan! 

Puss

Likes

Comments

Hej finisar! 

Vaknade upp sent idag och vart super hungrig. Gjorde mig själv en god frukost bestående av bananpannkakor, toppat med banan, bär och kokos och en stor kopp kaffe till det, mums. Idag har jag inte så mycket jag ska göra mer än dra mig till gymmet och köra ett snabbt pass, städa och laga mat. Inte speciellt roliga saker, men saker som måste göras. 
Puss!

Likes

Comments

Hej!

Första inlägg här på nouw. Det hör väl till att man ska berätta lite snabbt om sig själv även fast det känns lite sådär, men vi kör. Hanna heter jag, en 19 åring (snart 20 om två veckor yeeah) i södra Skåne. Tog studenten i somras och jobbar nu samtidigt som jag funderar på vad det ska bli av mig i framtiden. Snabbt och kort.

Hoppas ni vill hänga med!

Likes

Comments