Nämen hej! Jag såg dig inte komma in. :)

Glad påsk på er!🐣
Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, men det kan ju ändå vara rätt så skönt. En sak som jag iallafall gjorde var att åka till Mall Of Scandinavia med mamma & kikade i några affärer, men köpte inte nåt. :( Vilka affärer tycker ni om att kolla i? Tråkigt nog så var vi endast där 1 timme för att min farbror från England skulle komma hem till oss snart. Han & min pappa åkte bil från London hem till Sverige, som jag tror att jag nämnde i min första blogg "#1 London" . Jag kommer dock göra en "#2 London" inom en snar framtid. :)

Jag tänkte snart gå ner till stranden och fota solnedgången med min kamera, sen ska väll "påsk haren" komma med lite godis. ;) Godiset kommer jag såklart mumsa på medans jag kollar på en utav mina favorit serier, Pretty Little Liars. Har ni sett den? Jag tycker att serien är väldigt spännande & otroligt creepy, men har märkt att det kan bli lite tråkigt om man kollar under en lång period pga att det kan bli lite tjatigt ibland... men annars är Pretty Little Liars sjuuukt bra! :)


Hoppas att ni har haft en jätte mysig påsk som jag! <3

Puss & Kram!
- Hanna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan svejsan!

Latmasken jag vakande klockan 11:08. Jag låg och funderade i sängen en stund innan jag orkade kliva upp. Vad är problemet med människor? Varför känns det bra hos vissa att vara dum mot andra? Jag menar, varför ska en del behöva känna sig utanför & på hoppad av elaka ord. Att människor mår bra av att snacka skit om någon som man ens inte kan försvara sig själv mot, är en gåta för mig. Och ännu värre är när en grupp går på och säger hur värdelös man är, vem har rätt att göra så mot andra? VEM har rätt att säga så mot andra? Vi lever i ett demokratisk samhälle där yttrande friheten och tryckfriheten är viktig, men det menas ju inte att man ska uttrycka sig & bete sig som en kossa och trycka ner andra människor för att man ska må bra själv... vad tycker ni? Jag ser det här dagligen bland vänner & dom som jag inte känner så bra. Jag blir så sjukt ledsen & arg varje gång nån går på någon. Men vad ska man göra?
Nä, stå upp för dina vänner & hjälp till när du ser att nån blir utsatt. För det, mina vänner, är det ända sättet att bli av med den här skiten... tror jag iallafall.

Likes

Comments

Hejsan Svejsan!
Jag satt och latade mig i soffan med en godis skål bredvid mig & kollade på Lets Dans. Jag hade precis kollat klart på Samirs dans, jag tyckte att han var rätt så bra men inte den bästa utav dansarna (enligt mig). Mamma kommer in och hade en tårta med sig, och woops så landade tårtan upp och ner på mattan. Då det inte var illa nog att tårtan var förstörd utan att den kladdade ner en stor del utav mattan också.. Synd för en sådan god tårta men... men skam för den som ger sig, vi åt den ändå!!

Hoppas att ni alla har haft en lika bra kväll som jag!

Puss & kram!

Likes

Comments

Hejsan svejsan!
Jag har varit i London nyligen och köpte några grejer som jag tänkte visa nu. <3

Det jag gjorde var att jämförde priserna hemma i affärer & på internet, sen skrev jag ner alla adresser till alla affärer som jag ville gå till i London för här gällde det att vara effektiv för att hinna med allt. 


Puss & kram!

Polo Ralph Lauren Beckett tröja XS, köpt på Polo Ralph Lauren i London 163-173 Regent street. Kosta 990kr.

GAP tröja XS, köpt på affären GAP i London Oxford street. Kostade 200kr.

Hollister t-shirt XS, köpt på Hollister i London Regent street. Kostade 200kr.

Hollister hoodie XS, köpt på Hollister i LondonRegent street. Kostade 240kr.

Oxford circus t-shirt XS, köpt i LondonPrimark Oxford street. Kostade 60kr.

Poop-emoji mug, köpt i London Primark som ligger på Oxford street. Kostade 50kr.

Likes

Comments

Hejsan svejsan! Detta är mitt första inlägg på min nya blogg! :)

Jag har precis varit i London men åkte hem igår. Planet landade 18:35 på Arlanda. Dom sista 20min fick jag migrän som höll i sig tills jag somnade hemma i min säng. Ett litet tips; om du får migrän ta en voltaren & gå och lägg dig. Tryck med ena handen mot huvudet där det gör ont och försök att slappna av så går det förhoppningsvis över.

Men detta inlägg var inte tänkt att handla om den tragiska huvudvärken utan den första dagen i London!
I London stannade jag & pappa på ett hotell som låg precis utanför Oxford street som hette "Thistle, the kingsley". Det var svalt där inne på hotellet som var rätt så skönt då det var ungefär 20 grader ute, puh. Det är man inte riktigt van med under den här årstiden när man bor här i kalla Sverige. :(
Första dagen jag var där shoppade jag non-stop. Vem åker till London med sin pappa och shoppar? Det trodde jag aldrig att jag skulle göra eftersom han avskyr att gå i affärer, men jag tror innerst inne att han tyckte att det var lite roligt iallafall ;) . Ena dagen var för mig och den andra för honom.
Enligt appen "Health" (som finns på alla IPhones) så hade jag gått 13km den dagen. Men kära nån, 13 km blev det men det var det värt. Lite ont i fötterna bara. ;)

Puss & kram!
- Hanna

Likes

Comments