Tankar och känslor

De där enorma men samtidigt osynliga varelserna som ibland tar över hela mitt hjärnkontor. De snurrar runt som att jag aldrig skulle tröttna på att möta dem, samtidigt som att det är just precis de jag vill. Jag vill slänga, kasta, skrika och slå iväg dem precis hela tiden. De gror som ogräs och inget bekämpningsmedel verkar ha orken att ta död på dem (tro mig, jag har testat). De är som ett ända stort trassel som kommer fortsätta att ge mig den där jobbiga känslan i kroppen och trycket över bröstet tills de är fullkomligt utrett. En bedrift som just idag känns enormt långt borta och näst till omöjlig att genomföra. När jag trodde att jag äntligen hade hittat ett medel som bekämpade dessa otacksamma (o)vänner kom dem tillbaka som en käftsmäll. Alla på en gång. Jag hatar er och även ifall jag just nu gråter så kommer ni aldrig få ta över mig, mina fina tankar och mitt leende på läpparna.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

This is Me

Jag hoppas inte ni i och med gårdagens inlägg nu tror att min blogg kommer bli en ändå deep-talk-plats. För så är inte fallet, det var bara mitt mood för tillfället och så som jag känner ibland. Men att må psykiskt dåligt tror jag vi alla till mans gör, även ifall en del gör det mer och andra mindre. Hur som haver tänkte jag berätta lite om mina intressen. Jag är en tjej som faktiskt gillar det mesta, allt ifrån att åka skidor på vintern till att känna storstadspuls på våren samt hoppa i vattenpölar på hösten (inte för att jag har gjort det sedan dagis, men ändå). Dock är mode ett av mina allra största intressen, jag kan liksom bli knäsvag av ett par snygga skor eller hamna i extas när jag går förbi någon på stan med en snygg outfit. Därav tillbringar jag mycket tid såväl genom fönstershopping strosandes mellan stans alla skyltfönster, som i soffan med ett modemagasin i knät eller på en promenad med en modepodd i öronen. Ni kommer nog märka med tid vad som får mig att må bra och vad jag gillar men att jag mer än gärna reser, skrattar, inspireras av drivna människor och tillbringa tid med nära och kära är ingen hemlighet. Jag är en liten lifeaholic helt enkelt!


Likes

Comments

This is Me

Solen skiner, det är lördag och jag är ledig. Om två veckor är dagen här, dagen med stort >>S<< som jag har längtat efter i minst fyra år. Nämligen STUDENTEN! Men jag ska inte ljuga, det kan låta som en perfekt tillvaro och som en av de bästa stunderna i livet, men trots det mår jag inte så bra. Det är därför jag i och med detta inlägget har valt att börja blogga igen, inte bara för att dela med mig av mina största intressen här i livet. Utan för att ha någonstans att skriva av mig tankar och känslor som snurrar runt inom mig, och emellanåt gör mig tokig. Framtidsstress, drömmar, mina skyhöga ambitioner, ångest och mycket därtill. Det finns så mycket som jag både kan och vill dela med mig utav. Men det kommer bli ett rekordlångt inlägg, så jag tänkte berätta lite i taget. Kika in under kategorin >>This is Me<< med jämna mellanrum, för det är där under jag tänkte lägga inlägg berörande mitt liv. Nu ska jag fortsätta läsa Michaela Fornis bok en stund till. Vet inte hur jag ska kunna tacka den kvinnan för all kraft hon ger mig!

Likes

Comments