Vad har man gjort idag? Legat i sängen, ätit ett ägg till frukost och sen lagt sig i soffan... Som ni förstod är jag sjuk... Jippi, och sicken timing det blev. Skulle egentligen haft redovisning idag i svenskan och ett till ämne, men det blev ju inte riktigt så. Men så är livet ibland.

Annars idag har jag absolut inte gjort ett endaste dugg, legat som sagt i sängen och soffan, ätit (velat äta mer), kollat på film, försökt ha lite ork till att komma på någon ide till fotografisk bild. Det gick väl inte så jättebra, vi får se hur det blir med det.

Men höjdpunkten idag var när min pojkvän kom hem till mig för att lämna lite papper till mamma och säga hej till mig, hoppas jag. Det fick upp min energi lite iallafall, och jag blev väldigt glad för att se honom. Förstår egentligen inte hur lyckligt lottad jag är för att jag har honom.

Tillbaka till verkligheten, det är höst! Woohoo! Eller vad jag vet, har inte varit ute något idag, men det såg ut att vara bra väder ute idag. Vi chansar på att det var bra väder ute, det låter bra! Och det är väldigt mysig nu i mitt lilla vardagsrum. Mamma och jag sitter i en soffa och pappa sover i den andra, lamporna är släckta och ljusen är tända. Riktigt mysig.

Men jag hoppas att ni har en fortsatt bra dag/kväll/natt och ha det så bra. Puss och Kram.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments