Den första meningen är alltid svår. Fast nu var den ganska bra, eller kanske inte.. Skit samma.

Skolfoto, något som jag fruktade från ca årskurs 0-5. "Vart skulle man kolla någonstans?" "Jag får inte blunda nu, inte blunda, nej!" "Attans också, jag blundade.. Kan dem fixa det?" "Hur ska jag hålla mina händer?" "Måste jag alltid sitta på första raden?" Var några av tankarna som flög i huvudet när man satt på en hård och obekväma stolen på första raden, stirrandes på den stora och läskiga kameran. Men mannen som var bakom kameran, han var ännu läskigare. Han bad oss att le och inte blunda! Det är ju omöjligt att inte blunda!

Men med åren blev det bättre, tack och lov. Jag sitter varje vecka framför en kamera och pratar om vad som helst mellan himmel och jord. Så man kan nog säga att det blev bättre.

Men för att göra en liten kort sammanfattning av inledningen. Ja, jag har skolfoto idag. Och ja, jag är fortfarande sjuk, så jag får se hur det går... Kanske får lite energi av att se klassen och pojkvännen? Vem vet?

Och den andra saken är att jag har lagt upp veckans video nu! Yeah! (Halloween+mys=?) Ärligt talat ser jag ut som ett lik och i vissa scener, ser det ut som om jag ska döda någon... Men det var faktiskt väldigt roligt att spela in videon, så det är värt det haha.

Men nu ska jag ta och göra iordning mig för estetfotot! Woohoo! Jag längtar faktiskt, fast längtar nog mer till att ta de enskilda fotona. Eller så längtar jag till allt... Vi får se.

Nu får ni ha en fortsatt bra och trevlig dag, och glöm inte checka in min video!! Halloween+mys=?

Puss och kram.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments