Musikvideo?! Yep, det är sant! Jag, Wilma Fahlgren Almberg och Sofia Selander har gjort en musikvideo till en av våra lektioner. Och nu är den uppe på youtube ;) Låt; Implicit demand for proof -Twenty one pilots.

Hoppas att ni gillar det, för det var helt suveränt att få spela in den med dessa underbara tjejer :D

Puss och kram😘

Video; Implicit demand for proof


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Okej, jag vet att jag inte har varit alls aktiv här sen förra onsdagen... Och det är inte meningen, men det har varit mycket på fritiden och i skolan m.m. Men nu kommer ett till inlägg med, jaa en ny video.

Video; pyjamas på en vardag?!

Jag är riktigt nöjd med videon, för det var väldigt rolig att spela in och jag fick hjälp av min underbara mamma. Så tack så mycket mamma om du läser detta, älskar dig!

Men hoppas att ni gillar den, så syns vi senare i vekan kanske.

Puss och kram😘

Likes

Comments

Så efter mycket problem så är den äntligen uppe!! Woohoo!

Video; Jag, nästa prinsessa?!

Puss och kram, ha en bra kväll alla underbara människor :*

Jag kommer att lägga upp mer inlägg, iallafalla försöka göra det haha.

Puss och kram igen😘

Likes

Comments

Vem visste att det skulle vara så svårt att hålla igång varenda dag och natt? Att man skulle ha press på sig? Varför? För att alla tror att man klarar av allt? Att man är värsta hjälten? Varför?

Så idag blev det en hemmadag för mig, det kom upp en vägg framför ansiktet och som inte ville rubba sig. Den bara stod där, massa människor på andra sidan som säger och vill att man ska göra en massa saker. Saker som man inte klarar, saker som gör att man till slut går in i väggen? Vem vet.. Om man gör en sammanfattning, som jag antar att ni redan har förstått, blev det för mycket dessa veckor. Bråk. Press. Känslor.

Men nu får jag ta det lite lugnt, ta en sak i taget. Andas djupa andetag och leva i nuet.

Läsa boken i sin egen takt och ingen annans. Lägg upp det klippet, som man har viljat lägga upp i en vecka, för man vill ha upp det för att inspirera och göra människor glada. Fast man kanske kan göra det nästa dag? 

Gör det i din egen takt och ingen annans. 

Låt det ta sin tid, låt det ta din tid.

Lev, upptäck, gör misstag och lär dig av dem.

Om det blir fel, då blir det fel. Men allting händer av en anledning, det kommer att komma något bra ut ur det.

Lär känna dig själv och älska den du är, låt ingen säga något annat. Låt dem inte säga att du inte klarar det, det gör du. Låt inte folk lägga all press på dig, om det blir för mycket. Säg emot. Låt dem inte dra ner dig.

Du är perfekt, precis som du är. Absolut, fullständigt, totalt, alldeles underbar. 

Du kanske väntar på den rätta personen ska komma in i ditt liv, låt det ta sin tid. Den rätta personen kommer så småningom. Lägg inte upp hela ditt liv på att hitta den personen. Det tar en del grodor att kyssa, innan man hittar den rätta som förvandlas till den absoluta perfekta personen

Du kanske har all press i världen på dina axlar just nu. Ta ett djupt andetag. Andas ut. Du klarar det. Men om det blir för mycket, säg till. Låt andra hjälpa dig. 

Ha kul, lev ditt liv med försiktighet och upptäck det du vill upptäcka.

Puss.

Likes

Comments

Nu har jag gjort en sak som jag har viljat göra väldigt länge...

Jag har gjort en youtubekanal!! Och lagt upp min första video, och jag är verkligen så himla nöjd över resultatet. Här är länken för den som vill se min alldeles första video; något galet...

Puss och kram😘

Likes

Comments